Kaj nas čaka v MARCU? (numerologinja napoveduje)

Poglejmo si, kaj je za mesec mares zapisala numerologinja Lili Sorum. 

Kaj nas čaka v MARCU? (numerologinja napoveduje) (foto: pexels) pexels
1. 3. 2021

Ringa ringa raja, ego nam bo spet nagajal. Sicer, kdaj pa nam ne?

Bi morda dejali, da se v določenih pogledih ves čas vrtimo v istem krogu neodgovorjenih vprašanj? 

Kot bi kliknili na ponovitev, se ujamemo v krog misli, izkušenj in občutij. Komaj smo dočakali, da se je leto 2020 izteklo, pa bi dejali, da je letošnje mnogo bolje, ali še ne?

Miru ali vrnitve v normalo še nekaj časa ne bo, naša potrpežljivost pa bo marca na preizkušnji. Kaj hitro bi nas lahko nekaj popolnoma nepomembnega zmotilo.

Predvsem gre za vprašanje: ''s kom ali s čim zapravljate svoj dragoceni čas, pozornost, denar, ljubezen… nenazadnje SEBE?'' 

Vsi se včasih zapletemo v izgovore, zakaj nečesa ne moremo spremeniti. Seveda tudi včasih odlašamo predolgo. Tako kot se je potrebno s kariesom čim prej spopasti, da ne pride do hudih bolečin, pa naj nas ta primerjava spodbudi, da bi se soočili z vsem, s čimer se ne želimo. Kajti sicer nas bo soočilo življenje.

Notranji otrok ali pa...

Naš notranji otrok in pa rane iz otroštva bodo zahtevale pozornost. Razlikujmo ali potrebuje našo nežnost preplašena deklica/deček v nas, ali nemara užaljen triletnik, ki ni dobil čokoladke pri blagajni? Kaj hitro bi se lahko zapletli v vlogo žrtve, tako mi kot drugi, zato se pripravimo na malo bolj nihajoč mesec.

… užaljenost triletnika?

Določene osebe se obnašajo kot tri leta star užaljen otroček, kadar ne dosežejo svojega. Morda pa bi pomagalo, da bi svojo komunikacijo z njimi prilagodili in jo približali tisti, ki jo imamo s cepetajočim malčkom. Če nič drugega, vsaj k srcu si ne bomo več tako zelo jemali nagle jeze okolice. 

Domišljija brez meja

Prvi pomladni dnevi prebujajo naravo in nas, med drugim tudi našo bujno domišljijo, ki pa rada hodi z roko v roki z egom in dramo. Marca se nam tako obetajo burnejši odzivi, večja potreba po spremembi in pa občutku moči. Ironično bi se tako lahko počutili ravno obratno: ujeto v nek kalup omejitev, bolj šibki in ranljivi.

Vsaka odločitev je akcija ali pa reakcija

Točka moči leži v naši izbiri. Določene izbire so rezultat reakcije na nek zunanji dražljaj ali na provokacijo. Tudi, ko se zgolj odzivamo, izbiramo, ali bomo ostali na visokih vibracijah ali se bomo spustili na nivo ega in maščevalnosti, dokazovanja svojega prav in podobno. 

Ponovna priložnost

Življenje včasih zaloputne vrata in s tem odpre okno. Ste kdaj pomislili, da tako do nas prispe znova isti zrak?

V letošnjem letu se bo lahko pojavil občutek, da se vrtimo v krogih. Tega ne doživljajmo kot prekletstvo, temveč raje kot ponovno priložnost ter obenem možnost izbire.

Naj ostanem ali grem

Vprašanje leta. Pojavilo se bo na vseh področjih življenja, najbolj evidentno pa v odnosih. Odnos, ki ga gojite do sebe in pa meje, ki jih postavljate okolici bodo vedno znova na preskušnji (kot, da jih še ni bilo dovolj). 

Leto 2020 so označevali za leto ločitev. Predvidevati pa je, da se bodo le-te povišale letos, saj se bo okrepilo hrepenenje po svobodi in odmiku od strupenih ljudi ter situacij.

Toksično?  

Mnogo se govori o čustvenem manipuliranju in vampirjih, o narcistični motnji in neprimernem obnašanju v odnosih, nasilju v družini itd. Naj ne ostne le pri govoričenju in branju člankov. Marca in maja bomo postavljeni pred tehtno vprašanje: del katerih nezrelih in toksičnih situacij in odnosov pa smo mi sami – ter kako najti pot ven?

Je cona udobja res udobna?

Ali pravzaprav sami sebe zanikamo vsak dan znova? Marca bi tako lahko sami sebi postali moteči. Saj vsi poznamo občutek, ko gremo sami sebi na živce. Kadar se to zgodi, gre za opozorilo, da ne živimo svoje zgodbe.

Vsak dan narišemo svojo zgodbo

Vsak dan je darilo. Sprejmite ga s hvaležnostjo.

Rišite mojstrsko delo svojega življenja z najlepšimi in vašimi najljubšimi barvami. Le tako, da ste, kdor ste, vas bodo našle vam sorodne dušice.

Lili Sorum 

ali pa Karkoli se vam trenutno dogaja, vedite, da niste nori