Kitajski horoskop od 1. do 7. novembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. novembra 2021 (foto: pexels) pexels
1. 11. 2021

PODGANA

Spremenljivo razpoloženje bo povzročilo nekaj manjših napetosti v družinskih odnosih. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način. Omejevale vas bodo finančne obveznosti, zato ne boste znali neobremenjeno delovati. Na čustvenem področju se vam obeta več zadovoljstva. Nedvomno boste pri določeni osebi naleteli na močan in pozitiven odziv. Proti koncu tedna boste opazili, da vam nekateri ljudje enostavno ne privoščijo sreče. Čas je za resen premislek o spremembi, še posebej na osebnem področju.

Vaš ključ: Napredne misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

Prepričani boste, da ste se kočljivemu vprašanju že uspešno izognili, vendar zgodbe očitno še ni konec. Nadležnih vprašanj vendarle ne bo, prav nasprotno, navdaja vas občutek, da bo tokrat vse rešeno v pravi smeri. Naredili boste načrt in tako pridobili prednost. Vse skupaj vam bo uspelo na takten način. Notranja odgovornost in delavnost proti koncu tedna prinašata uspehe in dodaten napredek. Tisto, kar boste iskali, boste tudi našli. Otresite se predsodkov in vplivov iz preteklosti, to je pravi trenutek, da nadaljujete drugače.

Vaš ključ: Diplomatski pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

TIGER

V ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v kočljivem položaju. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki je tokrat v večjih težavah. Petek vam prinaša presenečenja, saj boste izžarevali toplino in razumevanje. Finančnem stanju bi pomagalo, če bi se bolj posvetili delu in obrzdali svojo zapravljivost. Poiščite užitek drugje, kjer vas bodo veliko bolj spoštovali. V nedeljo se boste skušali približati tistim ki jim že nekaj časa želite povedati neko skrivnost.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava 

MAČKA

Marsikdo vas bo obtoževal za škodo, ki je nastala na poslovnem področju. Naj to v vas ne vzbudi slabe vesti. Če ne boste popolnoma iskreni, vas bodo spregledali. Najbolje bi bilo, da priznate, da ste naredili manjšo napako. Pričakovali ste več razumevanja za svoje zamisli, sploh med ljudmi, za katere menite, da vas podpirajo. Energično se boste konec tedna postavljali zase, vendar kljub strastnim čustvom ne pozabite na diplomacijo. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja.

Vaš ključ: Simpatičnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Nečesa ne razumete popolnoma, vendar imate še nekaj možnosti, preden se odločite in naredite pomemben korak. Dokazovati se bo treba, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca. V soboto boste stopili previdni, čeprav je vse nekako ustaljeno, brez novosti. V medsebojnih odnosih boste pripravljeni na večje prelomnice. S tem pa bo naraščala tudi odločnost. V nedeljo vam bo veliko lažje, saj se boste umirili. Pazite, da ne boste v vsej tej naglici pozabili nečesa, kar je za pomembno.

Vaš ključ: Radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

V tednu pred vami boste spoznali, kako odločni ste, ko vam na poslovnem področju tečejo zadnje minute. Kljub vsemu bodite pazljivi, posebno na čustvenem področju, kjer sledi nekaj nejasnosti. Ker zaznavate veliko mero naveličanosti nad stvarmi, ki vam jih ni uspelo dokončati boste malce nervozni. Umirite se in uspel vam bo želeni napredek. Konec tedna vas lahko še posebej ovirata lastna neprilagodljivost in trma. Ne nasedajte na pripombe nekoga od sorodnikov.

Vaš ključ: Odločnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Resnično vam bo žal, da se določene zadeve zaključujejo, vendar se boste kljub temu veselili novih ciljev. Začeli boste z novim poglavjem, ki bo bolj spontano. Zaželeli si boste sprememb in marsikaj se bo reševalo veliko hitreje, kar vam bo zopet povrnilo občutek zmagoslavja. V petek bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Kljub temu se boste znašli. Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v igriv spletni klepet, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da morda vse skupaj ne bo iskreno.

Vaš ključ: Osredotočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Jezni boste, saj določenih zadev na področju dela namreč ne boste mogli spremeniti. Raje se osredotočite na posamezne drobne malenkosti, le tako vam bo uspelo priti stvarem do dna. V četrtek boste dobili močno spodbudo, da se lotite sestavljanja celotne slike. Ne ponavljajte starih napak in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč svojeglavi. Vezani pa boste postajali vedno bolj nervozni v partnerjevi družbi, saj vam bo ponujal le prazne besede, dajanj pa ne bo od nikoder, zato jasno povejte, kaj pričakujete.

Vaš ključ: Preteklost sili na površje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Zdaj je pravi trenutek, da naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo v prihodnosti prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga nekdo, ki je trenutno zelo prodoren. Od četrtka dalje boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo intenzivna čustva. Z osebnim področjem bo tokrat nekaj preglavic, še posebej če se gibate v negotovih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno všeč.

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Zaradi dobre motivacije se vam ne bo težko ukvarjati se z zadevo, ki ste jo nekoč prehitro opustili. V negativnem smislu boste iskali težave, ki jih ni, ter se razburjali zaradi malenkosti. Sobota in nedelja v sebi skrivata plodno in ustvarjalno energijo, kar vam bo več kot pisano na kožo. Pri delu in domačih opravilih boste inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače, bolj megleno in predvsem tiho. Kaj če bi se v nedeljo kljub temu prepustili vdoru čustvene energije?

Vaš ključ: Izhajajte iz sebe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V torek in sredo se bodo nizale pomembne odločitve. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato v tednu, ki je pred vami ne boste več ovinkarili. Ugotovili boste, da ste izgubljali čas, a boste bogatejši za dodatno lekcijo. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi delate napake. Sprejmite svojo odgovornost in potrpežljivo sodelujte z drugimi.  Konec tedna vas bodo zajeli ljubezenski dvomi. Nikakor ne boste razumeli razlogov za to, da morate čakati. Samski ne boste imeli veliko sreče.

Vaš ključ: Rešila vas bo potrpežljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Določene delovne zadeve boste pustili, čeprav ste jih nameravali dokončati. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej pretehtati. Nekaj negativnih izkušenj, ki se bodo pojavljale v sredo in četrtek, bo za trenutek pokvarilo vaše razpoloženje, do te mere, da boste najraje sami s sabo. Precej bolj vročekrvni boste v nedeljo kot po navadi, mikale vas bodo prijetne ljubezenske vibracije. Čaka vas tudi zanimiva ponudba, ki vas bo prebudila.

Vaš ključ: Drznite si več od povprečja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

 

 

Preberite še: