Kitajski horoskop od 11. do 16. 2. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 11. do 16. 2. 2020 (foto: Pexels) Pexels
10. 2. 2020

PODGANA

Ljubezen bo v tednu pred vami zelo umirjena, obarvana s čutnostjo. Prihaja prijeten in dinamičen čas, ki vam prinaša nekaj novih in hkrati vznemirljivih priložnosti. Največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Z majhnimi koraki in iskrenostjo lahko proti koncu tedna dosežete velike uspehe. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko. Finančni tokovi bodo ugodni, investicija iz pred nekaj časa se vam bo končno obrestovala.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL 

V prvih dneh tedna vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki bo vztrajno zahtevala od vas kočljive odgovore. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa, da o vsem skupaj razmislite. Vaše ideje bodo več kot drzne, dejanja pa obarvana z optimizmom. Počutili se boste polni zagona. Na čustvenem področju vas čakata konec tedna užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili. Prihaja priložnost voditi vse po svojih zamislih.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Korak za korakom se v tem tednu približujete samozavesti in boljši komunikaciji. V vaše življenje vstopajo ljudje, ki vas bodo razvedrili s svojo hudomušnostjo. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se brezskrbno prepustite in uživajte. Pred vami je vikend poln urejanja papirjev in kompromisov. Nekaj več nervoze pričakujte saj ne boste vedeli, kaj bi sami s sabo. Občutek nelagodja se bo pojavljal tudi v nedeljo, kar vam ne bo najbolj všeč.

Vaš ključ: Ne pozabite na droben tisk!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA (zajec)

Zelo boste v prvih dneh zaradi lastnega nezadovoljstva trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč. Večje zadovoljstvo bo vaše denarno stanje, ki bo tokrat bolj pozitivno. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste znali ustrezno dogovoriti, saj boste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, v vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj vas v nedeljo čaka veliko lepega.   

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

ZMAJ

Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta, zato se raje posvetite bolj prijetnim rečem in ljubezenskim iskricam. Visokoleteči načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni, določenih zadev ne boste videli v pravi luči, zato z realizacijo še malce počakajte. Konec tedna boste nekomu priskočili na pomoč, brez kakršnega koli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri, še posebej v nedeljo, ko boste zmedeni.

Vaš ključ: Sprostite se v dobri družbi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Poslovno boste delovali zelo premišljeno in konstruktivno. Na področju čustev pa bo potrebno pokazati zanimanje in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času zbežala v svoj svet. Vzemite si konec tedna čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno motivacijo. V službi se bodo v petek pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Uporabite takten pristop.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V prvih dneh tedna prihaja dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi tako kot si želite. Izredno utrujeni in konfliktni boste sredi tedna, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso všeč. Prihajajo tudi napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lažje izognili. Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo v petek motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše.

Vaš ključ: Ne izmikajte se pomembnim dejstvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

Na nove nakupe in investicije počakajte še nekaj časa, saj vam finančno stanje ne dovoljuje podvigov. Umirili se boste, ko boste končali pomembno nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi in nežni. S pomočjo družinskih članov se boste dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti. Dela bo več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi na napredek.

Vaš ključ: Imejte bolj odprte oči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Ko boste naredili ključne poteze, se boste notranje popolnoma umirili. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo omogočila, da boste končno napredovali. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki vas bodo opozarjali na napake. Medosebni odnosi bodo konec tedna neusklajeni, kar vas bo močno vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim. Vse se lahko reši, pomembno je, da se ponovno zbudite in storite kakšen korak naprej.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V tem tednu se boste posvečali svojim ljubezenskim težavam, ki so še vedno močno zakoreninjene v vašem srcu. Analiza vsega skupaj je skoraj nujno potrebna. Partner ali oseba s katero ste v odnosu potrebuje nekaj več časa za razmislek. Pripravljeni boste tudi na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato v soboto in nedeljo optimistični in končno pripravljeni pokazati svoje sposobnosti.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Izkoristite v tem tednu, ko boste deležni priložnosti svojo ustvarjalnost, ter svoje delo popeljite na višji nivo. Poželi boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila. Posvetite se dolgoročnim ciljem in uspehom, ki prihajajo v vaše naročje.  V petek se boste veliko poglabljali vase in analizirali določene zadeve, ki ste si jih predstavljali nekoliko drugače. Ljubezen vas bo v nedeljo povabila v svoj objem.

Vaš ključ: Preplavila vas bo zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

MERJASEC

V tem tednu boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti, ki vsebujejo veliko mero tveganja, bodo prava izbira za vas. Prihaja tudi simpatičen trenutek, ki ste ga dolgo čakali. Nikar se več ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi, raje se podajte v akcijo. Izpustili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj je končno na vaši strani, zato se podajte v akcijo.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela