Kitajski horoskop od 13. do 19. 7. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. do 19. 7. 2020 (foto: Pexels) Pexels
14. 7. 2020

PODGANA

Če se do sedaj še niste naučili preudarno ravnati z denarjem, imate v tednu pred vami vse možnosti, da se disciplinirate. Ohranite svoje pozitivno razmišljanje, saj se bodo vaše misli v drugi polovici tedna relativno hitro manifestirale v dejanja. Postavljeni ste bili v najtežje situacije in ugotovili ste, kje je vaša meja. Veliko nezadovoljstva je bilo povezanega z družino in odnosi. Če ste zelo stabilni, se boste tokrat celo sposobni prepustiti spontanosti življenja, le močno radovedni boste, kam vas bo ta pot sploh popeljala.

Vaš ključ: Osvobodite se bremen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V torek se boste srečali s seboj in svojimi načeli, ki jih niste kar tako pripravljeni pomesti pod preprogo. Ponavadi hitro poiščete trezno rešitev, ampak tokrat vas lahko presenetijo čustva, s katerimi se bo treba soočiti. Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo hitro sklepanje. Prepričljiv nastop vam bo odprl marsikatera vrata v uspešno obdobje. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Praktična misel, podkrepljena z veliko, bo tista, ki bo uredila zmedo v vašem življenju.

Vaš ključ: Najboljše stvari pridejo spontano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

V tem tednu pričakujte priložnosti, saj boste vitalni in polni energije, kar se bo nadaljevalo tudi konec tedna. Tudi nemogoče stvari lahko sedaj dosežete, saj vas ne bo čisto nič oviralo. Še bolj se boste zavedati vrednosti svojega doma in družine ter njihove podpore. Naredili boste izbor med tistimi, ki so vam resnično pri srcu, in tistimi, ki si vaše pozornosti ne zaslužijo. Na ljubezenskem področju prihajajo v nedeljo odlične možnosti za prijetna druženja, čeprav bo vse skupaj potekalo bolj v smeri druženja.

Vaš ključ: Skrivnosti lahko pridejo na plano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Že majhna pripomba lahko v četrtek, ko boste malce bolj razdražljivi, obudi stara nesoglasja in prav nič prijetno se ne boste odzvali. Izid bo ostal neodločen. Ko dobite občutek, da ne morete dihati, je čas, da se umaknete in dobro premislite. Morda boste osamljeni, a vsekakor bolj mirni, kot v preteklih tednih, ko ste se ves čas obremenjevali s čustvi. V nedeljo se bodo zadeve umirile in našli boste ključ do srca osebe, ki je od vas precej različna, vendar vas kljub temu močno privlači. Vsekakor se lahko uskladita in doživita nekaj lepega.

Vaš ključ: Ne iščite lažjih poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Kljub stabilnosti boste v tednu pred vami večkrat negotovi, kar bo povzročilo nekaj napetosti v odnosih. Tudi vaša potrpežljivost se bo povečala. Iskali boste globoke odgovore ter globino v medsebojnih odnosih. Pojavilo se bo tudi resno zanimanje za okultne dejavnosti, ki pa naj ne bodo vaš beg pred realnostjo. Sedaj je pravi čas, da se umaknete od vzorcev, vezanih na preteklost, in pretrgate zamere, ki so se nakopičile v zadnjih tednih zaradi različnih stališč in slabe komunikacije. Skušajte zadihati!

Vaš ključ: Preprosto zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Pustite si čutiti, kar ste skrivali v sebi, in ne dovolite več, da bi vam sreča uhajala skozi dlani. Obdajte se z ljudmi, ki vas razumejo brez veliko besed. Imeli boste dovolj energije, da se stresu postavite po robu. Konec tedna si boste zaželeli počitka, zato boste iskali načine, da si ga zagotovite. Zanesite se na svoj razum, ki vas odlično vodi k pravim smernicam. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno reakcijo. Energijo boste konec tedna usmerjali v ljubezen, kjer boste taktno prihajali do izraza.

Vaš ključ: Spomnite se na sorodnike!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Čeprav bo vaše srce utripalo za stvari bolj romantične narave, se boste morali sredi tedna bolj intenzivno ukvarjati z delom. Žal bo treba tudi zategniti pas. Zavedate se, da imate velike načrte in gojite veliko upanja, hkrati pa čutite, da trenutek za pravo potezo še ni prišel. Vaše velike sanje bodo morale še malce počakati. Pustite si dopovedati, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot zelo pozitivni. Zakaj bi se obremenjevali, kadar vas okolica prepričuje, da ste drugačni.

Vaš ključ: Brez prilagajanja ne bo šlo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivna

KOZA

Najbolj zadovoljni in nasmejani boste v sredo, saj boste zelo zadovoljni z določeno situacijo. Trma, ki se vas drži, bo v petek še močnejša, saj boste partnerju želeli na vsak način dokazati določene zadeve, kar pa morda ni najbolj moder korak, če želite ostati z njim v umirjenem odnosu. Pazite, da ne bi naleteli na nekaj ne ravno prijetnega in nerešljivega. Poslovne zadeve bodo obtičale v slepi ulici, tokrat bo razlog denar. Želite si več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče. 

Vaš ključ: Zaupajte prvemu instinktu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

V vaše življenje prihaja več nihajočih energij. Najbolj boste izpostavljeni v petek, ko se vam bodo kopičile nepoštene situacije na poslovnem in materialnem področju. Tudi vaša iznajdljivost ne bo takšna kot običajno, kar pa ne pomeni, da se morate vdati v usodo. Na delovnem mestu boste prisiljeni v skupinsko delo, kar vam ne bo najbolj ustrezalo. Pazite predvsem tisti, ki vam na tem področju preti nekaj nevarnosti. Nekdo vam bo obljubljal nemogoče, vi pa nikar slepo ne nasedajte. 

Vaš ključ: Vse se lahko reši!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PETELIN

Vaše sanje bodo v tednu pred vami naletele na čustvene omejitve, ki ste se jih zavedali že pred kratkim. Pripravite se na nejasne pripombe. Konec tedna si boste privoščili izlet za dušo in dobro voljo. Pozitivno energijo boste delili s prijatelji. Več pozornosti boste namenili svoji notranjosti, potegnili potezo, ki bi utegnila v precejšnji meri spremeniti vašo prihodnost. Slišali boste odločilno novico, ki vam lahko vsekakor pomaga pri tem, da počasi in vztrajno napredujete..

Vaš ključ: Zazrite se v svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Svoje želje boste v tem tednu manifestirali v realno obliko. Prepustite se toku življenja in ne iščite težav tam kjer jih ni. V ljubezni je v petek na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi. Vse kaže na to, da boste končno pozabili na nekaj težavnega. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, ki vam jih tokrat ne bo primanjkovalo. Znali boste delati z denarjem. V službi pa poskušajte biti nekoliko bolj potrpežljivi. V nasprotnem primeru lahko naletite na konflikt celo z nadrejenimi, česar pa si trenutno ne želite.

Vaš ključ: Ne bojte se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V tednu pred vami se boste najbolje počutili sami s sabo in težko vas bo prepričati v zadeve, ki vam niso pisane na kožo. Pojavila se vam bo tudi povečana, nenavadna želja po škodljivih oziroma opojnih substancah, ki pa jo poskušajte nadzirati. Potrebno bo očistiti finančno plat in se znebiti bremen, povezanih s financami. Najbolj pomemben pa bo vaš odnos do denarja, ki bo tudi vaša vstopnica v boljše življenje ali blokada,. Nekaj vas preveč spominja na dogodke iz preteklosti in zato boste v nedeljo zelo previdni. 

Vaš ključ: Ne spuščajte se v podrobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri