Kitajski horoskop od 13. do 19. februarja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 
Kitajski horoskop od 13. do 19. februarja (foto: shutterstock) shutterstock
14. 2. 2023

PODGANA

Sprostite in umirite se, preprosto naslonite se nazaj in le opazujte situacijo, ne glede na to kako težko vam bo. Če ne boste pazljivi lahko pride v petek do nesporazumov, ki lahko pustijo precej posledic. Neugoden čas za finančna tveganja ter nepremišljeno zapravljanje. Poskrbite za lepše obnašanje in odprla se vam bodo nova vrata, skozi katera vas bo vodilo tudi boljše počutje. Okoliščine se bodo počasi izboljšale, tudi na osebnem področju. 

Vaš ključ: Bodite to kar ste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Čeprav vas spremlja občutek, da nimate dovolj časa za vse, se boste vsaj na srečanju dogovorili za nekaj pomembnega. V komunikaciji boste zelo iznajdljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri in si izborite tisto, kar si želite. V čustvenih odnosih se boste v soboto ustavljali, kar ni najbolj priporočljivo. Poskrbite za bolj zbrane misli, saj vas nekdo ves čas opazuje. Svoje negativne misli skušajte v nedeljo ignorirati in se popolnoma prepustite lepim energijam.

Vaš ključ: Ne bodite odrezavi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

TIGER

Prenehajte, če boste dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede finančnih zadev pa bodite malce bolj previdni. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste dogajanja. Ljubezensko področje bo bolj pomembno od posla in družabnega življenja. Predolgo ste bili povsem po nepotrebnem obremenjeni z določenimi izkušnjami, zato vas bo še nekaj časa spremljal občutek, da ste od vsega skupaj že močno utrujeni. Nekdo bo po prekoračil mero vašega potrpljenja.

Vaš ključ: Prihaja nagrada za vložen trud!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Pričakujte v začetku tedna nekaj težav z motivacijo. Naložili vam bodo ogromno dela, težko se boste znašli. Mogoče boste na trenutke nekoliko zmedeni, ampak kljub temu boste na področju ljubezni točno vedeli kaj si želite. Duševno boste proti koncu tedna nekoliko izčrpani, zato se odpravite na izlet in si naberite nove energije. Počasi se začnite pripravljati tudi na resne korake in napredek. Nikar ne dovolite, da bi se vam sreča izmuznila, saj je ravno to tisto, kar v tem trenutku potrebujete.

Vaš ključ: Stavite na iskrenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Kljub temu, da boste zelo nemirni, se ne zapletajte v nepotrebne spore. Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno. Po pogovoru, kjer bo vse obstalo nekako nedorečeno, boste še bolj zmedeni. Nedelja, ki bo namenjena počitku vam bo bolj naklonjena. Medtem pa bo vaš odnos z ljubljeno osebo tiho in mirno napredoval. Vpletanje družinskih članov v osebne težave  je trenutno zelo slaba poteza, zato jo čimprej odmislite. 

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

Če boste v dvomih, kako naprej, najprej usmerite pogled v določeno situacijo in ugotovite, zakaj se obremenjujete s strahovi. Kljub temu, da so bili pretekli tedni naporni, se boste usmerili v sproščenost, ter si privoščili oddih v družbi prijateljev. V ljubezni boste pripravljeni poskusiti nekaj novega. Najbolje se boste počutili, ko vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili. Zadovoljni boste tudi, kar zadeva osebne stvari. V nedeljo boste dobili močno spodbudo, da se lotite sestavljanja celotne slike.

Vaš ključ: Ne izogibajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v igriv spletni klepet, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da resnosti ne morete pričakovati. Jezni boste, saj določenih zadev na področju ljubezni namreč ne boste mogli spremeniti. Raje se osredotočite na posamezne malenkosti, le tako vam bo uspelo priti stvarem do dna. Ne ponavljajte starih napak in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč svojeglavi. Vezani pa boste postajali vedno bolj nervozni, zato jasno povejte kaj pričakujete.

Vaš ključ: Rešila vas bo potrpežljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

V ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej na dan zaljubljenih. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki vas je popolnoma prevzela. Finančnem stanju bi pomagalo, če bi se bolj posvetili delu in obrzdali svojo zapravljivost. V nedeljo se boste skušali približati tistim ki jim že nekaj časa želite povedati zanimivo skrivnost. Marsikdo vas bo obtoževal, vendar naj to v vas ne vzbudi slabe vesti. Če ne boste popolnoma iskreni, vas bodo prebrali. 

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Pozorni bodite, da ne boste pretiravali s skrbjo do drugih in s tem pozabili na svoje življenje. Motivirala vas bo že misel na uspeh, ki si ga boste znali vizualizirati v živih odtenkih. Ne prenaglite se s praznimi obljubami, da se komu ne zamerite. Nekoliko sumničavi boste v nedeljo, na trenutke ljubosumni, čeprav se zavedate, da nimate pravih razlogov.  Notranje zaznave bodo obremenjene, izredno skoncentrirani boste morali biti, da se boste lahko izognili pozabljanju in zapletom. 

Vaš ključ: Preteklost sili na površje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Priporočljivo je, da na področju kariere priznate, da ste v preteklosti storili napako. Polni boste nemira, sledili boste svojim idealom in si postopoma izboljševali položaj. Finančni podvigi ne bodo obrodili pozitivnih sadov, zato še malo počakajte. Spremenljivo razpoloženje bo v nedeljo povzročilo nekaj manjših napetosti v družinskih odnosih. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način. Omejevale vas bodo tudi finančne obveznosti. 

Vaš ključ: Radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Svojih težav ne poskušajte reševati z veliko dela, saj boste podlegli stresu. Čeprav ste na svojih poteh vedno previdni, tokrat budnost ne bo odveč. Naj se vam ne mudi, vse kar morate narediti vas bo počakalo. Ogrevali se boste za nove odločitve, ki vam bodo prinesle osebnostno napredovanje. Težko se boste konec tedna uskladili z mnenjem okolice, preračunljiva poteza se vam tokrat žal ne bo obrestovala. Če boste v družinskem okolju vsaj za hip popustili, vam bo veliko lažje. 

Vaš ključ: Simpatičnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Ne vmešavajte se v tuje zadeve, posebno če gre za prepir med sodelavci. Zaustavite se, pretehtajte vse in dobro razmislite, kaj lahko spremenite, da ne boste nečesa spregledali. Konec tedna boste spoznali, da se je motiti človeško, sploh pa so vaše napake tako zelo prikupne. Prijatelj se vam bo nehal smejati saj bo dojel, da je vaša odločitev prava. Vso svojo pozitivno energijo, ki vas bo zajela lahko uporabite kjerkoli boste želeli. Misli vam bodo še vedno uhajale v daljave.

Vaš ključ: Napredne misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata