Kitajski horoskop od 13. do 19. septembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. do 19. septembra 2021 (foto: profimedia) profimedia
13. 9. 2021

PODGANA

Razmere v družinskem okolju vas bodo prisilile, da boste prosili za nasvet svoje prijatelje. Tokrat se boste morali zanesti na osebo, ki vam bo svetovala, čeprav vam bo srce morda narekovalo drugače. Pokažite, da se ne boste ustavili v zadnjem hipu, ne glede na vse zoprne okoliščine. Pomembno je, da se prebudite prav takrat, ko drugi ne pričakujejo vašega odziva. Bodite konec tedna previdni, če imate opravka s financami ali posli, ki zahtevajo natančnost. Vaše počutje bo v nedeljo nekoliko slabše, zato boste tudi bolj dovzetni za vplive iz okolja. Odločnost pa se vam vsekakor obrestuje. 

Vaš ključ: Ne čakajte v nedogled!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Ne vpletajte se v situacije, ki niso povezane z vami. Nekdo bo iskal osebo, na kateri bi se rad očistil svoje negativne energije, vendar se spretno izognite. Vezanim bo največ dobrega počutja prinesla druga polovica tedna, ko prihaja v odnose več sproščenosti. Nikar se v soboto doma ne zapletajte v provokativne pogovore, saj bi lahko ostali razočarani. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste že nekaj časa v zoprnih situacijah. Za samske bo ugodna nedelja, ko boste na vse gledali z drugačnimi očmi. Prav gotovo 

ne boste smeli z ničemer odlašati.

Vaš ključ: Zavedajte se bistva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Kljub vašim dobrim namenom brez nesoglasij v družinskem krogu tudi tokrat ne bo šlo.  Spremenite stališča in si ustvarite bolj odkrit odnos. Imeli boste dobro fizično kondicijo zato boste v prostem času uživali v vseh vrstah rekreacije. Seveda pa pazite na varnost. Z denarjem ravnajte previdno, saj je videti, da vam bo odtekal. Če boste ravnali premišljeno in trezno se boste izognili pomanjkanju na področju kariere. Zelo prijeten konec tedna vas bo navdihnil. Biti ob pravem času na pravem mestu bo zmagovalna kombinacija. Skratka ničesar ne boste zamudili. 

Vaš ključ: Ne izpustite pomembnih zadev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

Zadeve se ne bodo premaknile toliko časa dokler ne boste poiskali rešitve, ki je povezana s prihodnostjo. Nekaj previdnosti ne bo odveč na delovnem mestu, saj bo nekdo ves čas spremljal kaj počnete. Premislite, kako se boste približali osebi, ki vam je izredno pri srcu že dlje časa. Bodite čim bolj razumevajoči in prijateljsko usmerjeni, ne razmišljajte le o svojih ciljih in težnjah, odprite se. Pogovor se bo v soboto končal nekoliko nenavadno, vsekakor, kot ste upali. V domačem okolju boste dokazali svoj prav, zato lahko načrtujete za naprej.

Vaš ključ: Umirite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Končno boste lahko uspešno izkoristili svoje sposobnosti. Vseeno se najprej prepričajte, če si to resnično želite in ostanite previdni, saj bi lahko nekdo hitro izkoristil občutljivost. Prevzel vas bo občutek, da se določene stvari preprosto vlečejo, vi pa ne morete nič, razen da počakate. Ustvarili boste pozitiven finančni rezultat. Na zasebnem področju pričakujte konec tedna prepire in kritike znotraj družinskega kroga. Utrujenost se stopnjuje, ne morete se izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi radi, tudi zato, ker se morate podrediti nekomu, ki vedno znova pričakuje nekaj od vas. 

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Poiščite tudi če boste malce turobni nekaj pozitivnega, nekaj kar vas bo navduševalo. Osredotočate se na nepomembne zadeve, zato ne morete priti stvarem do dna. V sredini tedna pa boste dobili močno spodbudo, da se lotite sestavljanja. Rešili boste zadeve iz preteklosti, ter umirili svoje zaznave povezane s čustvi. Nikar se ne bojte soočenja, saj vam prinaša bol pozitivno situacijo v prihodnosti. Prihaja tudi več samostojnosti in hitrih odločitev, ki bodo dolgoročno privedle do uspešne realizacije dogodkov na ljubezenskem področju. 

Vaš ključ: Zazrite se v prihodnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Vse skupaj se lahko zaplete, če se ne boste pravočasno umaknili. Lahko izbirate in pri tem boste prav uživali. Več poudarka namenite kariernim odločitvam. Prav je, da se z odgovornostjo lotevate svojega dela, vendar bi morali delovati tudi spontano. Če konec tedna ne boste pazljivi lahko hitro zapadete v krizo, iz katere ne bo tako lahko zbežati. Izberite si zadevo, ki bo vaše možgane zaposlila, s tem pa se boste izognili zoprnim napadom kritike in drugih stvari. Pazite na zdravje, ter nikar ne oponašajte tistih, ki se ves čas pritožujejo nad nečem. 

Vaš ključ: Usmerite se v pravo smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Našli boste izhod, ki se vam je še pred kratkim zdel nemogoč. Morda se v tem trenutku zdi nekoliko nejasen, ampak svoje življenje boste morali uravnotežiti, da bi se lahko počutili bolje. Vaši možgani bodo delovali hitro, kar vam bo dalo neverjetno moč prepričevanja pomembnih ljudi okoli vas. Oboroženi boste z odličnimi idejami, proti koncu tedna pa se boste z veseljem podali v zaslužen počitek. Pričarajte si bolj pestro dogajanje in poskrbite, da bo zadovoljna tudi ljubljena oseba ki že komaj čaka, da se bolj intenzivno povežeta.

Vaš ključ: Spreglejte resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Poglobili se boste v vezo in končno začeli bolj zaupati. Največ pozornosti boste polagali dobri komunikaciji in pestremu spolnemu življenju. Glede na to, da se boste veliko ukvarjali z ostalimi zadevami, karieri konec tedna ne boste posvečali posebne pozornosti. Lahko se vam celo zgodi, da ne boste zaznali energij nekoga, ki vas bo osvajal na vse pretege in se trudil da vas očara. Samski boste imeli manjši problem, saj vam bo všeč vezana oseba, ki se ji ne boste znali na pravi način izogniti.

Vaš ključ: Radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Ne izgubljajte v tem tednu, ko prihaja pomembne zadeve svojega dragocenega časa za nepomembne zadeve. Spomnite se, da se bo dobro vrnilo z dobrim, zato pomagajte nekomu, ki vašo pomoč potrebuje. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste nehali vztrajati. Ne preskočite v določeni situaciji niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih nesmiselnih pomislekov in se nikar ne smilite sami sebi. Spoprijeti se morate z nečim, kar vam dolgoročno prinaša več dobrih smernic.

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Vodi vas pravi občutek, tudi pri uradnih zadevah, kjer je treba izbirati na podlagi pomembnih dejstev. Gre za odločitev glede sprememb, ki že nekaj časa stopajo v ospredje. Radi bi nadaljevali bolj pogumno, toda na vsakem koraku so novi zapleti in ovire. Nič pa ne gre brez tehtnega premisleka in počitka, ki ga tokrat resnično potrebujete. Kritika ne bo najboljša rešitev, zato raje poskusite z drugačno taktiko. V vsakem primeru vam bo prinesla precej več uspeha kot neprestano pritoževanje. 

Vaš ključ: Spremenite mnenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

S trezno glavo premislite dogodke in šele nato pojdite v akcijo. Doživeli boste presenečenje, ki bo tesno povezano z vašimi preteklimi željami. V petek ne boste najboljše razpoloženi. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti pri delu ter financah, zasebno pa boste prav neverjetno trmoglavi, ko boste potrebovali pozornost in spodbudo. Čaka vas veliko nedokončanega dela, povezanega z izobraževanjem, ki vam bo zaradi napačne organizacije morda povzročalo manjše težavice.

Vaš ključ: Ne izmikajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite si še: