Kitajski horoskop od 15. do 21. 2. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 15. do 21. 2. 2021 (foto: pixabay) pixabay
15. 2. 2021

PODGANA

V tednu pred vami prihaja vaša energija na višji nivo. Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti in si seveda vzeti kar vam pripada. Proti koncu tedna se bo vse skupaj ustavilo. Deležni boste nihanj počutja in razpoloženja, česar pa ljubljena oseba večkrat ne bo razumela. Vendar boste storjeno napako znali tudi popraviti in se za svoja dejanja opravičiti. Z lahkoto boste brali misli. Še preden bodo bližnji sami vedeli, boste vi že lahko uganili, kaj se jim plete po glavi. 

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Bolj pozorno v sredo in četrtek poslušajte, manj govorite in vse skupaj bo veliko lažje. Čustva tokrat ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno. Poskusite v petek, ko boste malce vznemirjeni obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih ugibanj. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Izražali boste dostojnost, ki vas vodi v stabilizacijo.

Vaš ključ: Spoštovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

TIGER

V tednu pred vami se boste ponovno razvedrili in stvari se bodo začele pomikati iz mrtve točke. Na področju ljubezni ne bo nobenih posebnih presenečenj. Če ste v zvezi in si želite vajin odnos spremeniti na bolje, se tega lotite spontano. Prihaja posebna samozavest, s pomočjo katere boste vse skupaj z lahkoto izpeljali. Domači bodo občasno od vas zahtevali več redoljubnosti, kar vam bo šlo malce na živce, dokler ne boste ugotovili, da se v urejenem okolju tudi vi veliko bolje počutite. Razkritje napetosti v zakonskem življenju bo stresno.

Vaš ključ: Razvedrite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Naredite v tednu pred vami tisti korak, na katerega se pripravljate že dlje časa. V veliko pomoč vam bo simpatičnost, zaradi katere se nihče ne bo mogel upreti vašim zapeljivim pogledom. V četrtek prihaja nekaj bolj resnih pogovorov. Ne bodite presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali. Začeti boste morali z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej kot pričakujete. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je zelo simpatičen. Prijateljstvo in ljubezen si bosta v nedeljo izredno blizu, kar vam bo zelo všeč.

Vaš ključ: Pojdite naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Pred vami so težji dnevi, pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo vaše odzive. Počutje bo nihalo glede na vremenske razmere, zato boste na momente zelo muhasti in nejevoljni. V službi boste predvsem v stiku z denarjem delovali nepremišljeno in svojeglavo. Priporočljivo je, da se posvetite individualnim nalogam. Razpoloženje bo v soboto odlično. Tu in tam se utegne prikrasti kanček zaskrbljenosti. Pustite času, da opravi svojo nalogo, in ne drezajte preveč v tuje težave. Novice, povezane z izobraževanjem skrbno proučite, da ne bo nepotrebnih presenečenj. 

Vaš ključ: Posvetite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Izkušnje so vam pokazale, da se bolj kot agresivnost izplača umirjen in prijazen pristop. Razmišljali boste kako se znebiti dolgov. Odpornost se bo krepila, izboljša se tudi kondicija. Partnerski odnos še vedno prehaja skozi različna obdobja. V primerjavi s prejšnjim tednom si vsega ne jemljite toliko k srcu, temveč iz vsake okoliščine potegnite nekaj zase. Izkušnje, ki ste si jih pri tem nabrali, vam bodo v veliko pomoč. Konec tedna se boste spretno izogibali kompromisom. Načrte za vikend vam lahko pokvarijo poslovne obveznosti. 

Vaš ključ: Zaupajte svojim sposobnostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: marelična

KONJ

V odnosu z ljubljeno osebo boste poglobili določene smernice in skupaj bosta prišla do bistva, ki vaju bo še bolj zbližalo. Odprti boste za nova znanja in vznemirljive ideje, povezane z osebnim področjem. Samskim se v sredini tedna obeta več razigranih in vznemirljivih spletnih priložnosti, ki pa lahko hitro zbežijo vstran. Skušajte jih pravi čas zagrabiti. Vaša najboljša možnost v nedeljo je, da se umirite in počakate, da bodo naporni dnevi minili, saj se bodo na ljubezenskem področju dogajale neljube situacije, pred katerimi ne boste mogli zapreti vrat.

Vaš ključ: Prebrodite nezadovoljstvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Teden boste na področju čustev začeli nekoliko zmedeni. Prijateljstvo in nerazumevanje vas lahko notranje močno vznemirita. Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo smer. Dobra volja bo ponovno prebudila strast in vas popeljala v odločitve, o katerih si prej niste upali niti razmišljati. Vaša simpatičnost bo opažena. Vaš pogled na karierno in finančno področje pa bo konec tedna končno drugačen, bolj realen. Zato vas lahko kakšna lastnost družinskih članov preseneti.

Vaš ključ: Ne bodite tako zmedeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Na delovnem mestu se boste v sredini tedna, ko boste budni in samozavestni uspešno ubranili napada osebe, ki vas ne spoštuje. Ljubezensko življenje bo v tem tednu zelo vihravo in muhasto. Delovne obveznosti in kariera bodo v drugi polovici tedna na stranskem tiru, a kljub temu posvetite več pozornosti drobnim podrobnostim. V soboto in nedeljo vam podzavestne misli prinašajo manjše dvome. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom govorita o isti stvari, pa čeprav v dveh popolnoma različnih jezikih.

Vaš ključ: Vihrava energija!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Počakajte s pomembno odločitvijo na boljše čase, ko boste imeli več priložnosti. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se soočite premišljeno. V četrtek bo vaše ljubezensko življenje postalo polnejše in predvsem bolj vznemirljivo. Toplo energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na osebnem področju postavili zase. Vse, kar vas obremenjuje, se bo zaključilo uspešno, čeprav niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh sprašujejo in prosijo za nasvete. Ostali boste brez pravih besed, potem pa se pogumno podajte v novo rešitev, ki vam obljublja konkreten zaključek.

Vaš ključ: Dober občutek bo na prvem mestu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

V tem tednu boste, če se ne boste zaščitili nase dodali vsa bremena drugih. Naredite nekaj zase, privoščite si sprehod. Dobrodošli bosta tudi meditacija in sproščanje, ki vas vodita k umirjenosti.  Tokrat se ne boste silili v ospredje in prav zadržanost bo naredila vaše čare še bolj privlačne. Neugodno se utegnete počutiti v družbi neznanih ljudi, mučni vam bodo neformalni pogovori, izogibali se boste odgovarjanju na kočljiva vprašanja. Ne odklonite možnosti, da svoje znanje in izkušnje prenesete na druge, čeprav najprej ne boste najbolj navdušeni nad tem. 

Vaš ključ: Sprejmite priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Za vas, iznajdljive merjasce bo ljubezen nekaj globokega, nekaj, kar nima z močjo in akcijo nobene veze. Poskusite nekoliko razmisliti, kaj bi bilo najbolje storiti, še posebej če se nahajate na pragu nedorečenega odnosa, ki vas obremenjuje že nekaj časa. Morda bi bilo bolje, da naredite korak naprej. Na poslovnem področju bo konec tedna prinesel priložnost za dolg pogovor, ki bo vključeval nadvse občutljive teme. To lahko prizadene tako vas ali vašega sogovornika, vendar ne naredite usodne napake, ampak raje odnehajte.  

Vaš ključ: Prizanesite drugim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena