Kitajski horoskop od 15. do 21. 3. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 15. do 21. 3. 2021 (foto: pexels) pexels
15. 3. 2021

PODGANA

Nikar v prvih dneh tedna ne obljubljajte preveč, kar veste da bo vse skupaj težko izvedljivo. Nehajte se ozirati na druge in končno postavite sebe na prvo mesto. Delovno razpoloženje bo nihajoče. Ne odklonite možnosti, da svoje znanje in izkušnje prenesete na druge, čeprav ne boste najbolj navdušeni nad tem. Konec tedna boste z veseljem pomagali drugim ljudem. Iskali boste noto sočutja in jo zaznali med dobrimi prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Nikar pa se preveč ne obremenjujte s spremembami.

Vaš ključ: Usmerite se v taktne rešitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: 

BIVOL

Odločitev, da popoldanske ure tedna izkoristite za ustvarjanje bo pohvalno sprejeta med domačimi. Morda od vas nekdo pričakuje več, kot mu lahko ponudite. Mnogi se utegnete spraševati, če niste s tem, da ste izpostavili dejstva, naredili napake. Analiziranje preteklosti utegne pripeljati do spoznanja, da morda bolj prisluhnete sebi. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete z določenimi osebami čutiti zadrego in nelagodje. Nekaj več sivih las vam bodo povzročale čustvene situacije. O vsem se pogovorite in če ste vezani uskladite s partnerjem.

Vaš ključ: Ne zavlačujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:

TIGER

Začutili boste zanimive vibracije. Pošljite prošnjo, pokličite konkreten pogovor, saj vam ne bo žal. Priložnosti, ki se pojavljajo, preprosto ne bi smeli zamuditi. Osredotočite se in nadaljujte, kar ste si zastavili. Obetavno bo tudi, če načrtujete večji finančen podvig. Skrbno boste razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami. Čustva bodo v nedeljo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno.

Vaš ključ: Podajte konkreten odgovor!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Ljubezen bo gonilna sila v prvih dneh tedna. Poleg ljubezni lahko ujamete srečo tudi na področju dela. Močna želja po spremembi vam bo po eni strani zapletla življenje, po drugi strani pa vam ne bo mar za namige o previdnosti. Misli zbistrite ob pogledu oseb, ki so zadovoljne z vašim delovanjem in vas občudujejo. Lotite se dela sistematično in premišljeno, čeprav bo pozornost usmerjena v tople energije. Objemov ne bo manjkalo, sanje lahko v nedeljo postanejo resničnost in ugajalo vam bo. Pogosto pa se boste izogibali kompromisom. 

Vaš ključ:¨Ne razmišljajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Preveč dvomite glede osebe, ki vse zaznava veliko bolj optimistično kot vi. Pričakovali ste bolj enostaven razplet, kljub temu se boste morali z določeno situacijo soočiti. Pomembno je, da si vzamete čas zase, saj bo prisotnih nekaj težav, tudi glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko situacijo le še zmedejo. V ljubezni vas bo konec tedna vodil šesti čut, kar pa zagotovo ni dovolj za trdnost odnosa.

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Ugajal vam bo dinamičen urnik, zato si boste dovolili v tem tednu več odgovornosti. Nekdo vas bo presenetil s čustveno izpovedjo, ki pa bo žal prišla ob nepravem času. Ne imejte slabe vesti, če ne čutite tako, kot pričakuje. Na delovnem mestu tokrat ne boste hrepeneli po napredku, zadovoljili se boste s povprečnimi dosežki. Čas pred vami bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v na področju denarja, sreča se vam bo nasmihala. Obremenjenost z načrti bo odveč, saj pomoč prihaja pravi čas.

Vaš ključ: S počasnimi koraki lahko napredujete!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Počutje bo še posebej v torek, ko boste nadpovprečno samozavestni na vrhuncu. Poskušajte to stanje ohraniti čim dlje. Če ste še samski se vam obeta nekaj zanimivih trenutkov na spletu. V zadnjih dneh tedna se boste izolirali in snovali načrte, pri tem pa pozabili na ostale. Odločiti se boste morali, kje in predvsem s kom se sploh vidite v prihodnosti. V nedeljo se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost in nerealnost. Zberite moči in dajte vse od sebe, saj se vam bo obrestovalo. 

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Ne obremenjujte se, če se nekaj ne odvija, kot ste si zamislili, le malce bolj odprti bodite in bolj zaupljivi. Tudi delali boste lažje, če bo ob vas nekdo, ki vas spoštuje. Končno se boste znebili nadležnega občutka, da vas vsi kritizirajo. Vseeno pa se še malce pazite. Bodite bolj strpni in tudi rezultati bodo bolj zadovoljivi. Kakor si boste v domačem okolju  postlali, tako boste konec tedna spali. Spoštovali vas bodo in pomagali, če se bo le dalo. V tem trenutku vas ne more nihče ustaviti, saj sami natanko veste, kaj pričakujete in kaj si tudi zelo močno želite. 

Vaš ključ: Berite droben tisk!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Pozitivno razpoloženje se bo dotaknilo vašega delovanja. Na delovnem mestu ne boste hrepeneli po napredku, zadovoljili se boste s tem, da vse poteka gladko. Osredotočite pa se na spremembe v zasebnem življenju. V očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Zaljubljenost vam bo dajala dodatno energijo. Izkušnje so vam pokazale, da se bolj kot agresivnost izplača umirjen in samozavesten pristop. Odpornost se bo krepila, izboljša se lahko tudi kondicija. Optimistično razmišljanje vas bo držalo v objemu dobrega počutja. 

Vaš ključ: Posvetite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PETELIN

Spoznajte svoje lastne potrebe in če ne boste pripravljeni sprejeti resnice, vam bo sama pokazala, kako se počasi premakniti korak naprej. Ponudile se vam bodo nove priložnosti. Bolj boste morali popaziti na svoje zdravje in počutje, zato si vzemite dovolj časa zase. Ljubljeno osebo boste nekoliko zapostavljali na račun drugih stvari in ljudi, saj sklepate, da vas bo razumela in vam odpustila. V nedeljo boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem možnim konfliktom in zapletom tudi v domačem krogu. Nesporazumom ne dovolite, da vam pokvarijo dan.

Vaš ključ: Spoznajte svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Uživali boste v zanimivih aktivnostih, saj boste pri miru le stežka zdržali. Če si boste vsak dan vzeli nekaj časa za rekreacijo, boste kmalu v odlični psihofizični kondiciji. Za partnerja boste pripravljeni veliko narediti in mu dokazati svojo pripadnost in ljubezen. Finančno stanje se počasi izboljšuje, prilivi bodo nekoliko večji. Ne zanemarite pa prijateljev in njihovih koristnih nasvetov, ki vodijo v prave rešitve. Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni. 

Vaš ključ: Naj bo vaš korak premišljen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Ujemite namig, ki vas bo vabil k prijetnemu prijateljskemu kramljanju. Premislite tehtno, preden odklonite nekaj zanimivega. Z dogodki na čustvenem področju ne boste najbolj zadovoljni, ker ne boste deležni romantičnega vzdušja. V sredini tedna bo vaš cilj v prvi vrsti namenjen vzpostavitvi finančne discipline. Zato boste nakupe omejili na minimum. V krogu družine se boste počutili prijetno. Z največjim veseljem boste nekomu povedali, da želite spremembe, tako boste končno lahko nadaljevali odnos, ki vas je v ozadju nekoliko utesnjeval.

Vaš ključ: Ne zapletajte se preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

in pa Kaj nas čaka v MARCU? (numerologinja napoveduje)