Kitajski horoskop od 15. do 21. novembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 
 

Kitajski horoskop od 15. do 21. novembra 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
15. 11. 2021

PODGANA

Vedno vam uspe, da se imate dobro, če se tako odločite, zato si nanizajte lepe energije. Delovali boste umirjeno in zadovoljno, ne boste pustili, da vam karkoli kvari veselje. Četrtek bo izredno stresen, saj preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače od predvidenega. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, ne navezujte se le na eno idejo, bodite bolj odprti. Pazite v petek pri najzahtevnejših zadevah, ki zahtevajo popolno resnost in zbranost. Ne bo vam težko urediti še nekaj domačih zadev.

Vaš ključ: Ne bojte se drugačnosti! 

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Začutili boste napetost, ki se bo širila tudi na okolico, zato ne pričakujte, da bi vas kdo pohvalil. Ljubezenske vibracije vam ponujajo novo, bolj zanimivo priložnost. Včasih besede niso dovolj in so bolj pomembna dejanja. Tokrat bo ravno obratno, saj bo nekdo vztrajal, da mu natančno razložite določene nejasnosti. Trma vas ne vodi nikamor, zato ostanite nasmejani in bolj prilagodljivi. Doma konec tedna ne boste našli pravega razumevanja. Bodite bolj tolerantni in previdni.

Vaš ključ: Zaupajte tistim, ki vas obkrožajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Željo po spremembi boste sicer imeli, a bo vse skupaj težko pridobivalo na veljavi. Preveč dela se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar mora vsaka stvar imeti svojo mejo. Marsikdo sploh ne bo znal ceniti vaše pomoči. V zadnjih dneh tedna boste razumeli skrite namere drugih, zato bo vam lažje, drugim pa nekoliko težje. Pri delu boste neizprosni in zelo neposredni. Vaše sanje bodo končno začele postajati resničnost.

Vaš ključ: Pridobite manjkajoče informacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Glede določene zadeve se boste najprej nekoliko ustavili, potem boste ugotovili, da vas ne vodi tja, kamor bi si vi želeli. Potegujte se zase, saj imate odlične možnosti. Ne pričakujte navdušenih odzivov, ko boste razlagali o svojih podvigih. Več kot boste razmišljali, več težav boste videli pred sabo. Odprite konec tedna pot novi ljubezni, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke. V soboto boste začutili moč in energijo, tudi  motivacija bo zelo pomembna. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si vedno želeli.

Vaš ključ: Vztrajate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Ne bodite tako zelo kritični. Skušajte ohraniti pravo mero razumnosti in dojemljivosti. Bodite obzirnejši, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V službi bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in tudi prihranke, ki so v nevarnosti. Preložite v petek, ko boste bolj nervozni nekaj, kar ni v skladu z vašimi željami. Čeprav vam bodo obljubljali veliko, pa vnaprej ne boste pripravljeni tvegati in boste iskali čim bolj varne naložbe. Vloženi trud bo primerno poplačan.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Umirili se boste, saj ugotavljate, da vam končno ni treba več tako zelo hiteti. Soočili se boste s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti zaradi nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo prijateljev. Nekaj bo prevelik zalogaj, zato ne vztrajajte, če niste prepričani, kako boste sprejeti. Porajali se bodo občutki nadzora nad trenutnimi okoliščinami, z vedenjem, kaj je tisto, kar je dejansko nujno obvladati. V imenu ljubezni bo marsikaj v soboto in nedeljo nejasno.

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Na področju ljubezni in razumevanja bo v tednu pred vami viden premik naprej. Čas je za sprostitev, zato vam odsvetujemo vsakršen napor oziroma težavno delo. Privoščite si malo počitka, saj vam bo dobro del. Ljubezenski odnosi bodo v zadnjih dneh tedna za vas občutljivi, zato pazite, če ste v razmerju. Zaplete v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski. Prekipevali boste od nemirne in zbadljive energije. Pazite pa, da se ne izčrpate preveč. Namenite svoj čas tudi družinskim članom.

Vaš ključ: Približajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

Dotaknilo se vas bo nekaj, česar ne morete nadzorovati. Poskusili boste znova in se zavedali, da se stvari lahko premaknejo, a le začasno. Sredi tedna boste imeli veliko opravkov in nalog in da vas lahko to močno obremeni. Poiščete nove možnosti in poti, ki vas bodo vsaj navdihnile s pozitivno energijo in smislom za humor. Ne zapletajte stvari, popazite tudi glede števil in datumov. Pokažite v družinskem okolju svojo pokončno držo in se s poštenimi nameni konec tedna zavihtite na sam vrh.

Vaš ključ: Samozavest!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

V tednu pred vami lahko z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje brez pravih konkretnih sposobnosti ter dejanj, ni dovolj. Ozrite se vase in pustite druge, da delujejo kot želijo. Obveznosti, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi jih spregledali, kar je pozitivno, saj se boste morali s težavami najprej soočiti. Zaradi določene malenkosti boste v petek razočarani, zato vas bo skoraj nemogoče razvedriti. Če boste odkriti do sebe, vam bo zelo hitro jasno, zakaj tako buren odziv.

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

PETELIN

Pogovor lahko povzroči ravnovesje in povečano čustveno skladnost, zadeve se bodo odvijale tako, kot si želite, ali pričakujete. Pokažite, da je vaš prispevek k delu lahko enakovreden drugim, s tem  si boste povrnili pozitivno samopodobo. Ne izgubite živcev zaradi nepomembnih zadev in nesramnih pripomb nekoga od znancev. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. Ne bo vam žal, čeprav bo na trenutke tudi napeto.

Vaš ključ: Razveselite nekoga!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PES

Notranjega nemira ne sproščajte v pričkanju zaradi malenkosti, ki so povezane z zadevami, ki so že zaključene. Niste dovolj prožni, morda vas je celo strah, kako se bo nekaj pomembnega izteklo. Prisluhnili boste svoji notranjosti in se začeli zavedati, da pravzaprav nimate tistega, kar hočete. Postavili si boste nekoliko višje cilje. Pomembno pa je, da se ne zapirate vase. Spoznali boste, da je dobro tudi podirati meje, ne pa se jih ves čas oklepati. Odprite oči, kajti takrat ko imamo največje načrte, se lahko tudi udejanjijo.

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

V situaciji, ki se je bojite že nekaj časa, potrebujete močne zaveznike. Zastavljeni cilji se vam počasi lahko uresničijo. Če boste znali malce potrpeti, boste dosegli boste svoj namen. Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Zbližali se boste z ljudmi, ki razmišljajo v podobni smeri, vendar brez odvečnih obveznosti. Z mislimi se boste v petek morali hitro vrniti k zadevi, ki vas bremeni v ozadju. Nepotrpežljivi boste, zato boste delali manjše napake, ki jih običajno ne.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 Preberite tudi