Kitajski horoskop od 16. do 22. januarja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 22. januarja (foto: shutterstock) shutterstock
17. 1. 2023

PODGANA

Vzemite si več časa za sprostitev ter se ne izgovarjajte na pomanjkanje časa, ker vas bo več gibanja prerodilo. V ljubezenskih odnosih boste končno bolj optimistični. Na področju dela v četrtek sprejmite, da vendarle niste nezmotljivi. Bodite pripravljeni na vse, tudi zato, da se ne bi nekaj zapletlo le zato, ker se niste pripravili na pravi način. Upoštevajte pravila, ki jih boste dobili. Minili so časi, ko ste bili preveč zadržani preden ste kakšno zadevo predlagali.

Vaš ključ: Spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Nakazano je, da boste v sredini tedna izredno napeti, nekaj pomotoma izpuščate in zato na koncu ne bo dovolj časa za nekaj prijetnega. Prisotna je bila utrujenost, zdaj boste veliko bolj prilagodljivi ter vitalni. Pri marsičem upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop. Tokrat se morate boriti za nekaj več pozornosti v službi. Vzemite si v nedeljo, ko se boste odtrgali od obveznosti čas za dotike in romantiko.

Vaš ključ: Zavdajte se prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

TIGER

Čeprav bodo delovne naloge v središču pozornosti, se bo tudi ljubezen vztrajno borila za vidnejšo vlogo. Nekaj dogodkov vam je morda odvzelo pogum, kar je za vas pogumne tigre povsem neznačilno, saj ste znani po tem, da se ne ustavite kar zlahka. Nenehno si dopovedujete, da ste se veliko naučili in da se ne boste razburjali po nepotrebnem, vendar boste preveč zaposleni in utrujeni. S težavo boste ločili pomembna dejstva od stvari, ki jih lahko zanemarite.

Vaš ključ: Presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

MAČKA

V ljubezni bo nekaj manj posluha, a predvsem zato, ker preveč komplicirate. Obtožujejo vas neobčutljivosti, čeprav veste, da je to daleč od resnice. Kriv je vaš nenavadno oster nastop. Na koncu se bo izkazalo, da je vse skupaj le nepomemben nesporazum. V soboto bo nekaj ovir, ki jih boste reševali s pogovorom. Sprejmite novosti, posebno pri umetnosti in delu z ljudmi. Nekdo vam bo ponudil pomoč, čeprav nekoliko nenavadno.

Vaš ključ: Potrpežljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

ZMAJ

Z določenimi pogoji se ne strinjate, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt. Kljub temu je prav, da se odzovete se skušajte vsemu skupaj prilagoditi. V ljubezni skoraj vse poteka po vaših željah, smotrno pa bi se bilo izogibali ljudem, ki so vaše popolno nasprotje. Vztrajanje bo v nedeljo pozitivna lastnost, tokrat pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali iznajdljivo odzvati. 

Vaš ključ: Vzemite si čas zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Polni energije se boste z lahkoto soočali z vsakodnevnimi izzivi. Kljub naveličanosti boste ohranili svoj pozitivizem. Ne zatiskajte si oči pred resnico, tako le odlašate tisto, kar bi morali že zdavnaj rešiti. Proti koncu tedna se bo vseeno dobro izteklo, toda le v primeru, če storite vi prvi korak. V nedeljo zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Sicer vas čaka naporen trenutek v družinskem okolju, vendar vse kaže, da se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga skovali.  Zadeve rešujete dokaj hitro, saj obstaja nevarnost, da vas nekdo prehiti.

Vaš ključ: Težave se umikajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Finančno se bodo stvari v prvih dneh tedna, ko boste samozavestni, uredile tako, da boste začeli razmišljati o večjem nakupu. V sredo se pripravite na nekaj neprijetnih trenutkov na področju čustvenega delovanja, ki jih prinaša vznemirljiva zadeva, ki jo boste slišali. Glede na vse vaše obveznosti bo marsikomu v petek čudno, da boste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo, vendar se boste globoko v sebi odlično počutili. Odpravite se lahko tudi v raziskovanje.

Vaš ključ: Ne bodite nervozni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Naenkrat boste ob nekom, ki ga sicer vedno hvalite začutili nenavadne vibracije. Poskrbite tudi za svoje zdravje, preveč ste izčrpani. Počasi boste prišli do pomembnih zaključkov. Določene stvari se lahko sredi tedna ponovijo, čeprav še vedno preveč zaupate in pričakujete, da se bo razpletlo drugače. V soboto boste v domačem okolju nekaj opravili spontano in brez načrtovanja ter ovinkarjenja, saj ste siti iskanja nepotrebnih, zasilnih izhodov. Vse skupaj bo hitro prebudilo harmonijo.

Vaš ključ: Igrivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

S tem, da se boste poglabljali vase boste ugodno delovali tudi na potrpežljivost, ki vam je v zadnjem obdobju primanjkuje. Končno boste ugotovili, da ste morda našli pravo rešitev za težave, pomagala vam bo dobra koncentracija. Pozitivni koraki se vam lahko konec tedna obrestujejo, ker boste v pravem trenutku naredili večji premik. V nedeljo boste pripravljeni na intenzivno sodelovanje z nekom, ki vam zaupa. Ponosni boste, saj vam bo uspelo več, kot ste pričakovali.

Vaš ključ: Pohitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V sredini tedna se boste na osebnem področju, kjer ste že skoraj okusili neprestano nezadovoljstvo premaknili iz mrtve točke Če boste zaupali, se vam bodo dogajati začele lepe stvari. Na področju dela se boste odločali o priložnostih, ki so se pojavile že nekaj časa nazaj. Nikar jih preveč ne analizirajte, skušajte se raje z nekom o vsem skupaj posvetovati. Napetost, ki je bila prisotna v družinskih odnosih se v nedeljo s skupnim dogodkom, ki bo dišal po skladnosti umika vstran.

Vaš ključ: Gibanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Pojavili se bodo novi ljudje, pripravljeni na novo zgodbo, ki vam lahko prinese korenite spremembe  se boste z veseljem odprli. Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. Razširite obzorja ki vas usmerjajo k bolj zanimivim premikom. V vsem, česar se boste lotili, boste našli nekaj vzpodbudnega. Znali se boste prilagoditi in uživati kjerkoli se boste znašli. Veliko bolj kot zunanje spremembe vas bodo mikale, zanimale ter tudi prepričale tiste notranje.

Vaš ključ: Prijetni dogodki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Če se boste morali glede dela ali finančnih razmer nekaj pomembnega odločiti, pretehtajte skrbno vsa dejstva in se podajte v odločitev suvereno. Ko boste podali odgovor se boste počutili močni in samozavestni. V sebi boste sredi tedna zaznavali čudovito ravnovesje, zato boste vnesli v partnerski odnos nekaj optimizma in razumevanja. Tudi če vas delo preganja in imate materialne težave, se morate odločiti, da nekaj storite tudi zase ter za svoje telo, ki močno hrepeni po negi.

Vaš ključ: Samozavest!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Preberite tudi: