Kitajski horoskop od 16. do 22. maja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 16. do 22. maja (foto: shutterstock) shutterstock
17. 5. 2022

PODGANA

Vaša prisotnost bo končno veliko bolj opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z nenavadnimi idejami. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo olajšali tudi področje financ. Izžarevali boste zadovoljstvo in samozavest, uporabiti pa boste morali več iznajdljivosti. V nedeljo boste vezani zaradi konfliktne energije čutili majhne napetosti pri partnerstvu. Čustvena zrelost bo področje, ki ga boste želeli preoblikovati. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Prihajajo resne prelomnice, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in osredotočenost, ter nekaj odrekanja. Ne zanašajte se le na obljube in besede, za vse kar je trenutno pomembno zahtevajte še konkretna pojasnila. Gibanje bo v petek nujno, ravno tako druženje, ki bo spodbujalo vaš duh k napredku. Ustvarite si v soboto, ko boste malce zmedeni realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo, saj boste vedeli, kaj lahko pričakujete.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

TIGER

V veliko pomoč vam bo, če si boste znali narediti ugoden načrt. Hitro boste spoznali, da ni pravi čas, da prosite za milost, potrebno se bo znajti ter zavihati rokave. V krogu prijateljev si boste nabrali nekaj nove in pozitivne energije.  V petek pričakujte  resen poslovni pogovor, v katerem boste izrazili svoje ambicije, ki obljubljajo možnost sprememb. Nedvomno vas čaka veliko dela in še več obveznosti, ki jih morate izpolniti, vendar bodite kljub temu odločni.

Vaš ključ: Izpovejte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Čas je, da intenzivno premislite o spremembah. Postavite na stran pretirano zaskrbljenost, saj boste počasi zaznali nekaj novih možnosti. Usmerjeni boste v nove prijeme in izboljšanje finančnega stanja. Izkoristite na področju ljubezni svojo domišljijo, ter ljubljeno osebo konec tedna prijetno presenetite na drugačen način. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojemu življenju ter željam, ki se skrivajo v ozadju. 

Vaš ključ: Bližate se cilju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Kljub temu da se vam ne nakazuje nič drastičnega, boste v notranjosti obremenjeni sami s seboj ter s svojimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo, zaupajte predvsem svojim občutkom. Konec tedna boste zaznavali posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite še nekaj informacij, ki vam lahko olajšajo pomembne odločitve v prihodnjem obdobju.

Vaš ključ: Hitite počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Ne hitite preveč, vseeno pa se pripravite, saj obveznosti čakajo, da se jih boste pogumno lotili. Za področju čustev boste pomirjeni, saj boste z ljubljeno osebo delili svoje občutke. Če sta bila še pred kratkim v konfliktu, bo sedaj lažje. Ne pritožujte se, kmalu bo prišel odgovor, ki ga pričakujete že nekaj časa. Izostren čut za nove priložnosti se vam bo obrestoval. Nekaj manjših popravkov lahko uredi skrhan odnos v domačem okolju.

Vaš ključ: Usmerite se v pravo smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

V kolikor ste načrtovali zadevo, kjer bo prisotne več sproščenosti se lahko veselite dobrega rezultata. Pripravite si na področju družinskih odnosov rezervni načrt, ker vas bodo nekoliko zapustile strastne ideje. Če ste v preteklosti veliko vlagali na finančnem področju, lahko pričakujte dobre rezultate. Uživali boste tudi na poslovnem in na zasebnem področju, saj boste končno zadovoljni sami s sabo.

Vaš ključ: Ne zaspite na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Če boste stali za svojimi besedami, vam tokrat nihče ne bo mogel do živega. Napetosti nikar ne nosite v zasebne odnose, saj boste povzročili nekaj zapletov. V sredini tedna se bo ogromno dogajalo predvsem na osebnem področju, kjer se boste odločili za korenite spremembe. Pri tem vam bo v veliko pomoč to, da boste z družinskimi člani  odlično uglašeni. Na ljubezenskem področju se boste v nedeljo za nekaj časa znašli v slepi ulici. 

Vaš ključ: Osredotočite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Ne skrbite, če se boste morali znajti in poskrbeti, da bo vse tako kot mora biti. Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas močno vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste najbolj vajeni prilagajati. Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Nič ni naključno, zato najdite neko srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila. Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Ne morete ustreči vsem v svoji okolici, zato se ne obremenjujte, kakšen bo odgovor glede zadeve, ki ste jo pred kratkim predlagali. Obrisi uspeha bodo sicer hitro vidni, a nagrada bo prišla nekoliko pozneje, vendar nikar ne bodite nestrpni. Proti koncu tedna boste sicer precej utrujeni in nekoliko pasivni. Pomanjkanje motivacije in vztrajnost bo krivo, da boste svoje cilje dosegali bolj počasi. Razdvojeni boste tudi na ljubezenskem področju, zato z odločitvijo še malce počakajte.

Vaš ključ: Prepustite se dogajanju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Čeprav bodo od vas zahtevali hitro odločitev, počakajte, da se misli umirijo. Optimistično razmišljanje vas bo pustilo v objemu dobrega počutja, zato enkrat za spremembo tudi sami prisluhnite svojim nasvetom. Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi soočiti. Začnite znova in ne bodite arogantni, ne do sebe in ne do tistih, ki vas obkrožajo. Verjemite, ne boste razočarani. Konec tedna bo izzivalen, zgodile se bodo razigrane stvari na področju ljubezenskih odnosov. 

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Sredina tedna vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov se boste počutili boljše kot v preteklem obdobju. Nežna čustva ter bogata vsebina bodo vaša iskrica tudi v najtežjih trenutkih. Privlačilo vas bo raziskovanje, zato boste z veseljem prenehali s strogim načrtovanjem. Uživajte v zgodbi, ki se odvija, saj čas ni pravi, da bi nestrpno iskali druge možnosti.

Vaš ključ: Približajte se ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Vabljeni k branju tudi