MODRA SOBA z Majo Megla: Milena Lipovšek o partnerskih odnosih

11. 5. 2022
Deli
MODRA SOBA z Majo Megla: Milena Lipovšek o partnerskih odnosih (foto: sensa)
sensa

Pogovor o partnerskih odnosih, o deformiranih vrednotah in nezdravih prepričanjih, problematični komunikaciji (neučinkoviti, odsotni ali konfliktni), neodgovornosti in neodraslosti ter nespoštovanju medsebojnih mej, težavah z denarjem in toksičnih vedenjih.

Pogovor lahko poslušate tukaj

Dr. Milena Lipovšek (1976) je psihoterapevtka, akademska glasbenica in profesorica flavte. Psihoterapijo je študirala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju in Slovenskem inštitutu za psihoterapijo, za tem pa opravila še štiriletni študij integrativne psihoterapije na Inštitutu IPSA v Ljubljani. Ima mednarodno diplomo iz integrativne psihoterapije pri Mednarodni zvezi za integrativno psihoterapijo (IIPA) in pri Evropski zvezi za integrativno psihoterapijo (EAIP). Doktorirala je na Teološki fakulteti na področju družinske in zakonske terapije.

Ima zasebno prakso, v kateri izvaja individualno in partnersko psihoterapijo. Uporablja metode integrativne relacijske, družinske in zakonske ter integrativne gestalt terapije s kreativnimi mediji. Redno se udeležuje evropskih in državnih kongresov, delavnic in seminarjev iz različnih psihoterapevtskih pristopov. 

Voditeljica MAJA MEGLA je dolgoletna novinarka, avtorica, založnica in publicistka.

Vstopite v prostor modrosti!
MODRA SOBA je prostor neskončne širine in globine, človeške iskrenosti, modrosti, duhovnosti in najrazličnejših življenjskih (pre)izkušenj, ki jih voditeljici iskreno razkrivajo vedno zanimivi sogovorniki. Je prostor najrazličnejših idej in nazorov, ki razpirajo nova obzorja in odstirajo tančice naše nevednosti.

Vabljeni k poslušanju preteklih pogovorov: