Kitajski horoskop od 17. do 23. 2. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 17. do 23. 2. 2020 (foto: Pexels) Pexels
17. 2. 2020

PODGANA 

V prvih dneh tedna boste svoj pogled usmeril k napredku. To boste najlažje storili, če se boste udeležili kakšnega dodatnega izobraževanja. Sprostitev bo sredi tedna nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte. Zaželeli si boste gibanja. Veliko se boste posvečali tudi domu in družini. Vedeli boste, da ste na pravi poti, pa čeprav bo trajalo še nekaj časa, da se bodo družinski člani strinjali z vami, glede zadeve, ki je za vas že dolgo zelo pomembna.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni, če čutite slabe energije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Čustvena varnost vam v prvih dneh tedna prinaša zadovoljstvo. Popaziti boste morali na svoje počutje in si narediti boljši načrt za prihodnost. Z noto prilagajanja na spremembe, lahko rešite določeno zadevo. Delovali boste trezno in premišljeno, v poslovnem pogledu pa odločno. Zdelo se vam bo, da ste s svojim optimizmom priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Kljub težavam in napornemu delu vam ne bo žal, da ste se odločili, da se konec tedna usmerite še višje. Privoščite si je le več gibanja na prostem.

Vaš ključ: Prva misel bo tista prava!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

V prvih dneh tedna bi bilo smotrno, da pospešite nekaj, s čim ste odlašali. Previdno izbirajte besede, še posebej kar se tiče družinskih razmer. Vaš delovni ritem bo zelo hiter, bodite pa nekoliko bolj odločni, ker vas lahko to vaše večno tehtanje pripelje v skrajno neprijetno situacijo. Po četrtku boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka. Še posebej, če je vse skupaj povezano s finančnim področjem, je vaša previdnost nujno potrebna.

Vaš ključ: Razveselite ljudi okoli sebe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Zanimivo vam bo v tem tednu predvsem na področju odnosov, kjer boste ob neobvezujočem pogovoru pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali, spremljalo vas bo tudi veliko lepših energij, ki bodo še dodatno poudarile vašo samozavest.  Bolj se bo bližala določena pomembna zadeva, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več kot ste si zadali. Čas bo, da poiščete neko dodatno dejavnost, saj bi z dodatnim zaslužkom lahko začeli uresničevati svoje želje.

Vaš ključ: Znebite se občutka žalosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

ZMAJ

Odpravite se na sprehod po gozdu, ali pa v hribe. S tem si boste ponovno povrnili energijo in si zbistrili svoje zmedene misli. Vzemite si čas zase in za ljudi, ki so vam pomembni. Z zanimanjem boste poslušali nekoga starejšega, ki vam bo dal smernice za naprej in vas pripeljal do spoznanja. Veliko truda boste vložili konec tedna v delo in morda boste razočarani, ker vam nihče ne bo čestital. Ne ženite si tega k srcu in vedite, da dobro vedo, kaj ste naredili in koliko ste vredni.

Vaš ključ: Pazite, komu boste zaupali!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

V prvih dneh tedna se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in si izboriti določeno prednost. Na ljubezenskem področju lahko pride do nevšečnosti, ki bodo povezane z ljubosumnim pristopom. Sprostite se ob glasbi in bodite bolj pazljivi. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih, doživite srečne trenutke. Vsekakor se konec tedna, ko boste zelo družabni povežite še z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga.

Vaš ključ: Nadzorujte svojo jezo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Posvetite se v tem tednu, ko boste polni idej dolgoročnim ciljem in uspehom. Korak za korakom boste pridobili samozavest. V ospredju bodo finance. Če ne boste pazili na svoj denar, se vam lahko zgodi, da si ga boste morali sposoditi. Nekdo vam bo pomagal, ko bo spoznal vašo resnost in pripravljenost. To vas lahko reši v trenutku, ko ne boste točno vedli, kakšne rešitve bi morali zbrati. Mnoge stvari se bodo obračale v bolj spontano smer.

Vaš ključ: Jasna predstava bo ključ do rešitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Pomembno je, da v tem tednu vztrajate. Poskrbeli boste, da se nič pomembnega ne bo moglo zgoditi brez vas. Iznajdljivost vas bo močno povzdignila v očeh družinskih članov, a nikar se tako ne zaletavajte, saj ima vsak svoje mnenje. Bodite previdni pri hrani, ki vam bo konec tedna, ko prihaja pustna sobota izredno teknila. Na glas boste sicer govorili o tem kaj bi morali, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. V ljubezni prehajate v nedeljo v lepše energije.

Vaš ključ: Poiščite pravo resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

V tem tednu boste zabavni, kar bo opazila tudi simpatična oseba nasprotnega spola. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s samim sabo, da boste pozabili na občutke drugih. Nekoliko težje bo na finančnem področju, saj nihate in zato ste preveč neprevidni. Preverite vse pogodbe in dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali nujno že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila zadeva iz preteklosti. Osredotočite se pozitivno plat situacije, ki je že nekaj časa pod vprašajem.

Vaš ključ: Znebite se zavisti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Prvi dnevi v tednu bodo od vas zahtevali da se prilagodite. Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav vam ni vseeno, kaj si nekdo misli o vas. Nekdo vam bo veliko bolj pri srcu, kot običajno. Vse boste izvedeli ob pravem času. Pričakovali boste še nekaj ovinkov, v resnici pa bo pot odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer ste v zadnjem času že nekoliko nestrpni. Vikend bo posebej obetaven za tiste, ki čakate da se določena situacija uredi. Težko se boste odločili, zmedlo vas bo nekaj, kar je za vas bistveno.

Vaš ključ: zelena

Barva v kateri se boste boljše počutili: Skušajte ujeti svoje sanje!

PES

Držite svojo jezo v tem tednu pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Dobre iztočnice prihajajo v smislu učenja in pri pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige do petka ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo potrebno tvegati. Z veseljem boste v soboto in nedeljo, ko boste dali delo malce na stran, uživali tudi v družbi svojih prijateljev. Želeli si boste plesati in se zabavati.

Vaš ključ: Naiven pristop vas lahko drago stane!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V sredini tedna prihaja situacija iz preteklosti. Občutki ne potrebujejo besed temveč dejanja, zato čim prej odreagirajte. V svoj dom boste poskušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki bo želel rušiti vaš mir. Najprej se umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti tudi na drugačen način. V nedeljo  boste lahko nekomu pomagali pri reševanju njihovih težav, ki niso majhne.

Vaš ključ: Ne iščite priložnosti tam kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena