Kitajski horoskop od 18. do 24. 1. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 24. 1. 2021 (foto: pexels) pexels
18. 1. 2021

PODGANA

Bodite bolj jasni in konkretni, tako si lahko obetate napredek. Nova priložnost, ki se pojavlja v sredini tedna, bo povezana s prijateljskim odnosom. Čim prej storite več za vaše zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice, saj vam bo videz še kako pomemben. Pri delu še ne veste, kako bi kočljive zadeve uredili, čeprav boste vsaj na polovični poti, ki vodi k zmagi. Pohitite, da ne boste prepozni. Tudi v odnosih se lahko v soboto in nedeljo pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. 

Vaš ključ: oranžna

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Nihče vam ne bo zameril v torek, ko boste zadovoljni s sabo razigranosti. Več sreče in energije boste imeli tisti, ki imate skrbno začrtane cilje. Pri poslovnih podvigih ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi. Tokrat so neogibni konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. V ljubezni boste nekako neodločni. Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo. Samski, pri spletnih poznanstvih boste v dvomu. Morda ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli.  Spodbudne iztočnice boste tokrat dobili v domačem okolju.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

TIGER

Situacijo, ki vas je skrbela, boste dokaj dobro ocenili in ostane vam le še to, da naredite korak. Poskusite pomagati nekomu, ki vas še kako potrebuje. To, kar se dogaja v zasebnem življenju, naj ostane v vaših mislih. V zadnjih dneh tedna na vašo srečo prihaja več pozitivnih dogodkov. Iskali boste bistvo glede dogajanj v vaši okolici. Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive tematike. Preberite si kaj o zadevi, ki vas že nekaj časa po tihem zanima ter močno privlači. Na področju čustev boste v nedeljo malce zmedeni.

Vaš ključ: Poglobite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

V prvi polovici tedna boste nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje resnične želje. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje prevesi v manjši stres. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Ostalo bo še veliko nedorečenega, kar bi morali čim prej preveriti. S čakanjem brez dejavnejšega koraka zagotovo ne boste prišli tja, kamor si želite. Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo, le izpeljite jo samozavestno, tako kot je v vaši navadi. 

Vaš ključ: Izpolnite svoje želje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Prihaja več miru in stabilnosti zato lahko opravite poslovni pogovor in se dogovorite za sodelovanje, ki lahko kmalu obrodi odlične sadove. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo popolnoma razumel vaša stališča in vas vzpodbujal pri novih odločitvah in idejah. V zadnjih dneh tedna se vam obeta nekaj težavic, povezanih z splošnim počutjem, ki bo nihalo sorazmerno z razpoloženjem. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prinese nekaj notranje napetosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Preden se boste odločili za korenite spremembe, poskusite svoj odnos z bližnjimi še nekoliko osvežiti. Izredno dobro se boste počutili v domačem okolju, kjer bo iskrenost igrala veliko vlogo. Verjemite, določena rešitev je precej bolj očitna, kot se vam zdi ta trenutek. Čas je, da se premaknete naprej. Spoznali boste, da delanje napak še ne pomeni poraza. Presenetijo vas lahko nove dileme, morda prav v trenutku, ko boste pričakovali izboljšanje. Malce boste slabe volje, vendar te krivde ne boste pripisovali sebi, ampak drugim. 

Vaš ključ: Dobre ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Sprejeli boste tisto zadevo, katera vam bo prinesla veselje. Poskrbite za svoje telo. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter pijte veliko vode. Bolje se boste počutili in zadovoljni boste, da ste naredili nekaj dobrega zase. Dobili boste pozitiven odgovor na zadevo, ki ste jo morda že pozabili. Prihaja več zagona in ostane vam še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo kar velik zalogaj. V ljubezni boste konec tedna končno nekoliko bolj optimistični in sproščeni. Lahko se nadejate velikega števila klicev in elektronskih sporočil, v njih pa mnogih dobrih novic.

Vaš ključ: Razumevanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Intenzivno boste razmišljali o novi možnosti, ki bo potrebna za osebno duševno počutje. Znašli se boste v manjših težavah. Iskali boste harmonijo, zaznavali pa samo nestrpnost. Kljub trudu se vaše želje tokrat ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Zato si vzemite čas, odklopite se in se usmerite v notranjost. Vaša moč bo v petek presegla vaše okvire, zato se ne boste ustrašili ničesar. Vpliv na druge bo zelo velik. To je čas, da postorite z zaostalimi zadevami in na določenem področju zahtevate več spoštovanja, saj boste končno enkrat za spremembo naleteli na posluh. 

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Zaznali boste upanje in sledili ugodnim spremembam. Pridobili boste samozavest in energija se bo širila v pravi smeri. Na svoj način vas bodo privlačile dejavnosti, ki tako ali drugače odstopajo od povprečja. Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim mnenjem. Vedite, nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega. V zadnjih dneh tedna se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste pritegnili več pozornosti. 

Vaš ključ: Prebudite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Nima smisla, da se v tem tednu prepirate. Morate pa ostati zvesti sebi in svojim željam. Če boste prosili za pomoč, bodite pripravljeni na vrnitev določene usluge. Končno je prišla priložnost, da se dotaknete zanimive dogodivščine, o kateri sanjate že dlje časa. V odnosih zadržite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo poštenost. Morda bo prav to izkušnja, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje. Uspelo se vam bo potegniti iz neke težavne situacije. To vam bo omogočilo, da boste določene projekte ali načrte speljali po svoji volji. 

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo v tednu pred vami minile. Lažje se boste prilagajali delu ter obveznostim, ne zanemarjajte pa drobnega tiska. Kar koli se že zgodi, se bo vaše življenje počasi obrnilo v pravo smer. Sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo. V petek vas bo presenetila spodbudna novica, čeprav gre v resnici za nadaljevanje znane zgodbe. Sprva boste navidezno ravnodušni, potem pa boste z veseljem sprejeli vse kar prihaja. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati prehitro. Sprostili se boste šele v nedeljo.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Na področju čustev se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo ki ga ne poznate. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj. Zadev se boste lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve. Čeprav ste v razpoloženjski formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet. Zaradi prezaposlenosti boste precej miselno odsotni.

Vaš ključ: Približajte se dejstvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Poglejte si še: