Kitajski horoskop od 19. - 25. julija 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. - 25. julija 2021 (foto: Pexels Maria Orlova) Pexels Maria Orlova
19. 7. 2021

PODGANA

V tednu pred vami bo v domačem okolju prisoten nekoliko bolj napet odnos. Poskušajte se malce oddaljiti in se posvetiti zgolj sebi. Bujno domišljijo, ki bo silila na plano poskušajte uporabiti v službi in doma. Pogovor o financah bo uspešen in končno boste spoznali, kako se lahko na bolj eleganten način premaknete naprej. Presenečali boste s svojo modrostjo in razumom. Preložite konec tedna sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom vzbuja številne čudne občutke. 

Vaš ključ: Počakajte na ugodno priložnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Uporabljali boste vsa razpoložljiva dejstva in jih prepletali s svojo iznajdljivostjo. Sprejeli boste izzive, ki vam bodo ponujeni. Izžarevali boste zadovoljstvo, ki se bo odražalo pri poslovnih in finančnih odločitvah. Ne zamudite priložnosti, ko bi lahko z osebo, ki vam veliko pomeni, zgladili pretekli spor in nadaljevali odnos bolj sproščeno. Zoprno lastnost, da vedno in povsod vse nadzorujete, poskusite nekoliko zmanjšati. V nedeljo prihaja več lahkotnosti, gibljivosti in živahnosti. 

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Na ljubezenskem področju vas bodo razveselili pozitivni premiki. Čustveno obarvani dnevi prinašajo zadovoljstvo. Skrbi ne bodo našle svojega prostora, iskrivi odzivi bodo pokazatelj, da ste zaljubljeni. Zavestno se boste izogibali rutinskih in dolgočasnih opravil. Z veliko vnemo pa boste opravljali tiste, ki vas resnično veselijo. Če ne prej, vsaj v nedeljo umirite vaše misli in si vzemite več časa zase ter za bližnje. Družinske težave se bodo rešile spontano.

Vaš ključ: Razumske odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

Prihaja pogum. Nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, zato boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. Lažje kot običajno boste pozabili na črnogledost in slabo voljo. Na področju kariere se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili pretekle nesporazume. V sredini tedna boste bolj izvirni, kar bo všeč tistim, ki vas obdajajo. Razveseljevale vas bodo drobne malenkosti, ki so povezane z vašimi čustvi. Privlačili vas bodo tisti, ki vas vedno nasmejijo.

Vaš ključ:  Znebite se kljubovalnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Ne bodite tako neodločni ter hladni in se vsaj enkrat sprostite. Nenehno razmišljate le o tem, kaj vse se lahko zgodi, vendar s tem nikakor ne boste osebnostno napredovali. Oboroženi z novimi idejami se boste podali na delo, vendar ne boste mogli računati na podporo drugih. Naj vas to ne zmoti. Nekaj boste raje opravili sami, predvsem zato, ker ste prepričani v svoj prav in si spodrsljajev nočete dovoliti. Čas je, da storite več za svoj zdravje. Popazite tudi glede odvečnih kilogramov.

Vaš ključ: Majhne priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Ambiciozno se v dneh pred vami ozrite naprej in stopajte pogumno po svoji dobro začrtani poti. Zanimivo pa je, da boste ves teden hrepeneli po osebi, ki vas morda niti ne opazi. Konec tedna bo zaznamovan z manjšimi spori in predvsem zoprnimi pripombami. Vse to pa lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje morda obžalovali. Pripravite se v nedeljo na razigrano dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju. Na trenutke bo vse skupaj tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj je res.

Vaš ključ: Iznajdljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Bodite prepričani v zadeve, ki se vam odvijajo na ljubezenskem področju. Samozavest vas bo reševala pred zagato, tudi na področju dela, kjer boste zagovarjati svoja stališča in se braniti pred nesramnimi jeziki. V zadnjih dneh tedna boste izredno napeti in sumničavi, tako da se na diplomatski način izognite vsem napetostim. Čeprav ne najdete rešitve za razburkano ljubezensko situacijo, nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Znali se boste motivirati. 

Vaš ključ: Radovednost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

KOZA

Omejite svojo naklonjenost do tistih ki vas ne cenijo dovolj. Izogibajte se ljudem, ki razmišljajo v negativni smeri, saj bi vas lahko močno obremenili. Zdravje vam bo tokrat odlično služilo, zato boste z veseljem naredili še več za svoje telo. Finančni obračun vas bo sicer presenetil, vendar je pomembno tudi da se lotite birokratskih zadev iz preteklosti, saj bodo rezultati pozitivni. Simpatičnost bo konec tedna na vrhuncu, saj bo v družini vzdušje res prijetno. Lotite se stvari, ki vam gredo dobro od rok. 

Vaš ključ: Ne čakajte, ampak delujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Hrepeneli boste po vznemirljivih dogajanjih. Dovolj vam bo le trenutek, v katerem boste doživeli nekaj novega, nekaj prijetnega.  Bodite bolj pozorni v drugi polovici tedna, saj se lahko nakopičijo nepotrebne negativne energije, ki bi vas samo ovirale pred napredovanjem na kariernem področju. Nikar se po nepotrebnem z očitki ne vračajte v preteklost. Sprejmite priložnosti, ki vam bodo ponujene, saj vam dolgoročno prinašajo miren spanec. Dvomljivosti se tokrat skušajte popolnoma izogniti, lažje vam bo.

Vaš ključ: Spoštujte majhne korake!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

PETELIN

Ležerna energija vam bo v prvih dneh tedna pisana na kožo. Zberite se in naredite korak naprej, boljše se boste počutili. V zadnjih dneh tedna boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Ljubezen bo v nedeljo velika in nerešena uganka. Z določenimi pogoji se v domačem okolju ne boste strinjali in po tihem boste upali, da se tokrat vse skupaj reši brez pretiranega razpravljanja ter kompliciranja.

Vaš ključ: Globok razmislek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V ljubezni boste v začetku tedna zaradi nejasnih signalov neodločni. Hitro boste že v sredo pozabili na pretekle spore in se soočili s pravo resnico. Potrudite se, da boste čim prej zopet stabilni in samozavestni. Pozitiven korak se vam lahko obrestuje hitreje, kot ste pričakovali. Bodite, če se boste znašli v napeti situaciji komunikativni, diplomatski in razumevajoči. Zadeve vas bodo v nedeljo nekoliko utrudile, toda vse skupaj bo vredno, vsaj v dolgoročni smeri.

Vaš ključ: Ne iščite napak!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Močne obremenitve, ki ste jih zaznavali v zadnjem obdobju bodo minile. Ne zanemarjajte pa na področju kariere drobnega tiska, ki vas bo tokrat opozarjal na nevšečnosti. Domače okolje vam bo tokrat zelo pomembno. Povezovali se boste s tistimi, ki bodo pripravljeni razumeti vaša stališča, ki pa v resnici niti niso tako enostavna. V nedeljo ne izgubljajte glave in srca, saj se lahko opečete. Ne bo vam najbolj prijetno, vendar tega drugim seveda ne boste pokazali.

Vaš ključ: Sporazumevanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 Morda vas zanima: