Kitajski horoskop od 2. do 8. 3. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 8. 3. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
2. 3. 2020

PODGANA

V prvih dneh tedna končno prihaja klic po katerem hrepenite že nekaj časa. Nekdo vas bo spominjal na to, kaj bi radi spremenili in naredili drugače. Še vedno bodo prisotni dvomi v povezavi s prijatelji, ki se v zadnjem času niso najbolj izkazali. Nesporazum se bo vendarle nekako rešil, toda le z iskrenim pristopom. Začutili boste, da se morate konec tedna postaviti zase in prevzeti pobudo. Postavljeni bodo vsi predpogoji za pravo ljubezensko srečo, zato odprite svoje srce. 

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

BIVOL

Namesto da bi prehitro sklepali le na podlagi prvega občutka ostanite zbrani in se posvetujte. Zaradi nasprotujočih energij popazite, kaj boste povedali in v kakšnih krogih se boste gibali, saj nečesa še vedno niste razčistili in uredili. Počasi izgubljate potrpežljivost, zato boste pokazali, da ne morejo razpolagati z vašim časom in s čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka v soboto, ko boste dobro razpoloženi nekaj vznemirljivega. Partnerju ali prijatelju ponudite še eno možnost.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Nikakor ne boste našli prave besede ali pa bo druga stran preobremenjena za iskanje rešitev. Sredino tedna boste z veseljem preživeli ob navezovanju novih, zanimivih stikov. Ker se pri delu junaško držite tudi v težkih razmerah, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo temveč tudi s finančnimi sredstvi, ki bodo še kako dobrodošla. Vaša dejanja bodo imela v soboto svojo težo, čeprav vas bo spremljal občutek, da jih nihče ne opazi. Če dobro pogledate boste opazili zadovoljstvo.

Vaš ključ: Pomagajte ljudem v svoji bližini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA (zajec)

V prvih dneh tedna bodite pazljivi, posebno na čustvenem področju, kjer sledi nekaj nedorečenosti. Prihaja precej napetosti, pa tudi naveličanosti nad stvarmi, ki vam jih ni uspelo dokončati. Sestavite se in si začnite postavljati bolj izvedljive načrte. Nikar ne hitite s podpisovanjem pogodb. Nekaj možnosti je, da v naslednjih dneh pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli premisliti. Vseh prebliskov, ki se bodo nizali, ne boste zmogli zadržati zase. Nastopali boste vročekrvno in strastno.

Vaš ključ: Prihajate do priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

ZMAJ

V prvih dneh tedna prihaja navdih za poglabljanje v ljubezenske situacije. Sami presodite, kaj si želite in nadaljujte po začrtani poti, seveda s svojim razigranim stilom. Odgovor na vaše vprašanje prihaja v sredo, zato pazite, da se zgodovina ne bi ponovila. Preveč ste zaupljivi, zato konec tedna popazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo tokrat žal napačna. Poiščite v soboto drugačno rešitev, tudi glede naloge, kjer v zadnjem času nimate sreče.

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Pokažite v tednu pred vami več iznajdljivosti. Prihaja čas, v katerem boste lahko bolj sproščeni. Nove ljubezenske zgodbe bodo zanimive in skrivnostne. Zadeve boste reševali s spontanim pristopom. V ljubezni bi se radi nekako izognili težkim besedam, pozabiti morate tudi na svoj ponos.  Ne skrbite, konec tedna bo dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih bodite vsaj v nedeljo, ko boste sproščeni bolj odprti.

Vaš ključ: Ne igrajte se z ognjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Prijetno naravnan in družaben teden je pred vami. V vaše naročje prihaja optimistična narava, z lahkoto boste izražali svoje ideje. Uživali boste v tempu, ki ga krasijo iskreni in lepi odnosi. Nekaj boste proti koncu tedna rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro komunikacijo in diplomatski pristop. Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek, tudi v ljubezni, kjer boste v nedeljo polni hrepenenja.

Vaš ključ: Privoščite si več!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Skušajte v tem tednu izkoristiti srčno priložnost, saj bodo ljubezenska vrata odprta kot že dolgo niso bila. Odpira se tudi možnost za potovanje, ki vas bo razveselilo. Vsekakor vas bo zamikalo, da poiščete nove podrobnosti in možnosti. Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v napredek. V soboto boste imeli priložnost za srečanje ali pogovor o nečem, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda zdaj bo povsem drugače, vsekakor bolj ugodno za vas.

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Na področju ljubezni boste morali na pravi način uporabiti svoje besede. Dobili boste namige, zato ni razlogov, da bi ostali osamljeni in razočarani. Prihaja še nekaj možnosti, ki pa vas lahko močno zmedejo. Konec tedna pričakujte odlično priložnost, da vse skupaj izpeljete tako, kot vam je všeč. Uspešni boste tudi ob spremembah. Najbolj pa vas bodo v slabo voljo spravljale zadeve, ki jih morate preložiti. Popazite v soboto na denar, saj boste zelo zapravljivi.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PETELIN

V prvih dneh tedna prihajajo finančne posledice, predvsem pa tokrat ne boste mogli ohraniti mirnih živcev. Stvari, ki so vam pisane na kožo boste rešili, poleg tega se boste znašli v situaciji, ko vas bo nekdo pohvalil. Konec tedna boste spoznali, kako pomembna je ljubezenska zgodba ali pa, če ste samski, kje se skriva nova priložnost. Lažje vam bo, če se trdno odločite za eno rešitev, življenje pa vam lahko v nedeljo ponudi tudi kaj novega.

Vaš ključ: Ne lovite se na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

V prvih dneh tedna boste nemirni ste, saj bo vse skupaj drugače od tistega, kar ste pričakovali. Težava se lahko pojavi, ker še niste rešili določene zadeve in ne veste, kako bi vse skupaj spremenili. Držite besedo, posebno na področju financ. Pravzaprav bo vse potekalo po vaših skritih željah, čeprav boste v soboto še vedno zadržani. Simpatičen navdih za novo dogajanje bo prišel iz prave smeri. Ne pozabite pa v nedeljo tudi nase.

Vaš ključ: Prilagajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

V prvih dneh tedna boste zadovoljni z malenkostmi. Poleg smisla za sodelovanje boste pokazali samozavest, ki bo ključnega pomena. Pred vami je izredno zanimiv četrtek in le od vas bo odvisno, katero smer boste izbrali. Prijetno srečanje bo zagotovo pustilo odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na nekaj žalostnega. Pomembno za vas bo predvsem to, da sprejemate nove informacije, ki so lahko dolgoročno zelo koristne za vas. 

Vaš ključ: Svoboda!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Poglejte si še: