Kitajski horoskop od 20. do 26. 1. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. do 26. 1. 2020 (foto: Pexels) Pexels
21. 1. 2020

PODGANA

Denar, ki ste ga zaslužili bo s takšnim načinom kot ga imate trenutno zelo kmalu skopnel. Pošle bodo tudi vse vaše rezerve, torej pazite, kaj kupujete. Primanjkovalo bo inspiracije za delo, tudi novih idej bo bolj malo. Težko se boste znašli v svoji koži, zato z večjimi podvigi raje počakajte na naslednji teden. Tisti, ki ste v resni vezi, vas konec tedna čakajo manjši konflikti, povezani s skupnim domom. Nikar ne bodite tako trmasti in vse bo potekalo veliko lažje.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Na sredini tedna se boste podzavestno spomnili na nekoga, ki vam je bil v preteklosti zelo blizu, pa sta se brez večjega razloga razšla. Zdravje vam bo na splošno dobro služilo. Če imate veliko obremenitev se vam obetajo manjše želodčne težave, ki jih boste premagali s čajem. Veliko boste razmišljali, kaj bi lahko še storili, da bo vaše življenje potekalo nekoliko bolj umirjeno, brez večjih zapletov. Na finančnem področju vam v tem tednu ne bo ravno z rožicami postlano.

Vaš ključ: Ne pretiravajte s samohvalo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno vijolična 

TIGER

Vprašajte se, kaj počnete narobe, da vam zadeve na področju dela ne tečejo tako gladko kot bi morale. Problem ni v drugih, ampak v vas. Ne posojajte denarja nekomu, v katerega dvomite, saj bi lahko ostali za vedno brez njega. Raje pomagajte s pogovorom. Konec tedna bo zelo pester, dogajale se vam bodo nenavadne zadeve. Presenečeni boste s strani prijateljev, ki vam bodo pomagali. Kontakti vas bodo nekoliko zbudili in vas usmerili v zadovoljstvo.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA (zajec)

Imeli boste dober namen glede investicije, a na žalost bo to malo premalo, da priplezate na zeleno vejo. Prijatelj vam bo priskočil na pomoč z informacijo, ki lahko reši kočljiv položaj. Rahlo nezadovoljstvo s plačilom za preteklo delo vas bo razočaralo. Ne bodite razočarani, ker se bo vse na koncu uredilo kot po maslo. Zaželeli si boste sprememb, vendar raje spoštujte to kar imate. Želite si bolj razgibano življenje vendar nimate dovolj energije. Toda zanj boste morali največ narediti sami.

Vaš ključ: Znebite se negativnih vibracij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

ZMAJ

Nikar preveč ne zapravljajte, čeprav vas bo zelo mikalo nekaj novega, za vašo dušo Osredotočite se na pomembne zadeve, da vam ne bo zmanjkalo časa. Začnite takoj, drugače vam bo žal. Čutili boste partnerjevo naklonjenost in ljubezen. Tisti, ki ste v vezi se boste z partnerjem zabavali in razčistili nerešene zadeve. Imeli boste veliko energije. Prestali ste težave, zdaj je pa čas, da se nekoliko sprostite in si vzamete kakšno minuto zase. Teden bo ugoden tudi za samske.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Obetajo se vam prijetni trenutki. Začutili boste, da vas nekdo opazuje. Lahko da vam bo ta oseba celo zelo simpatična. Na vidiku ni nobenih večjih težav. Začeli boste bolj poglobljeno razmišljati o svojem življenju. Prišli boste do ugotovitve, da morate spremeniti določene stvari in biti malo bolj previdni. Sedaj lahko zaslužite več, kot v preteklem obdobju. Zgrabite priložnosti, saj se vam bo to zelo dobro obrestovalo. Tvegajte in ne razmišljajte preveč o posledicah.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Čas je da postavite nepomembne stvari na stran in se posvetite izključno samo delu, kjer vas čaka še kar nekaj obveznosti. Ta teden vam bo marsikaj bolj jasno. Videli boste pravo sliko in lažje se boste odločili, veseli boste, ugotovitev bo pozitivna. Veliko se vam bo dogajalo, zelo boste sproščeni in na vsakem koraku pripravljeni na nove dogodivščine, ki prinašajo tudi strast. Malo vas bo mučila napetost, še posebej v petek, ko bo na vas, da sprejmete večjo odločitev.

Vaš ključ: Razbremenite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

Težave lahko nastopijo v prvih dneh tedna na psihičnem področju, torej si privoščite kakšno meditacijo ali pa sprehod v naravo. Poskusite najprej dokončati tisto, kar ste začeli. Bodite malo bolj vztrajni. Obeta se vam zaslužek, na katerega boste morali še malo počakati. Lahko se vam zgodi, da vstopite v novo poslovno sodelovanje. Če boste tako nemirni, kot ste bili v zadnjem času, ne bo nobenih pozitivnih rezultatov. Poskušajte se konec tedna sestaviti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

OPICA

Tisti, ki imate svojo dejavnost boste v začetku tega tedna naleteli na manjše ovire, ki jih boste rešili s pomočjo nekoga, ki je izkušen. Nikar se toliko ne obremenjujte po nepotrebnem, saj vam ne bo to nič koristilo. S partnerjem se boste odlično razumeli. Veliko se bosta pogovarjala in se enkrat za spremembo ukvarjala s podobnimi rečmi. V nedeljo si boste zaželeli miru. Na vsak način se boste umikali v svoj svet tišine in razčiščevali sami s sabo.

Vaš ključ: Sprostite se in uživajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Na področju dela boste polni idej, ki jih boste začeli uresničevati. Ker ste v preteklosti dobro sejali boste zdaj dobro želi. Odprla se vam bodo povsem nova obzorja, ki vam bodo prinesla v prihodnje veliko zadovoljstva. Telefonski klic vam bo spremenil pogled, zato boste zelo zadovoljni in se optimistično lotili naloge, ki vam v prihodnosti prinese uspeh. Ljubljena oseba vam bo namenila več časa kot ponavadi, kar vas bo zelo presenetilo. Začnite ji tudi vi vračati naklonjenost. Povabite jo na izlet.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Za izboljšanje odnosa, ki vas bremeni, potrebujete v tem tednu samo več razumevanja in odkrit pogovor. Morda je vse skupaj le stvar časa, ki vam ga vedno bolj primanjkuje. Strahovi, ki ste jih bili deležni v preteklem obdobju vas počasi zapuščajo. Imeli boste ogromno motivacije za napredek. V ljubezni ste lahko nekoliko mirnejši, čeprav niste povedali vsega, kar vas še vedno muči. Vse se bo odvijalo povsem drugače in veliko bolj pozitivno od tistega, kakor se je začelo. Obremenilo vas bo le to, da nekdo ves čas spremlja vse, kar počnete.

Vaš ključ: Usmerite se k optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Simpatija vam v mislih v sredini tedna ne bo dala miru. Ves čas boste razmišljali o pogovoru ali o morebitnem srečanju. Nikar pa ne bodite vsiljivi. Raje se lotite čiščenja svoje preteklosti, ki vas obremenjuje. Soočili se boste s svojimi strahovi in se odločili, v katero smer boste zajadrali. Nekdo vam bo pri tem tudi pomagal. Nehajte toliko kalkulirati saj se vam ne bo tako zaslužek čisto nič povečal. Raje malo odmislite finančne zadeve. Zapletli se boste v več delovnih obveznosti, zato premislite o novih izhodih.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela