Kitajski horoskop od 20. do 26. novembra

19. 11. 2023
Deli
ženska in njen odsev v vodi (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 

PODGANA

S pomočjo zavedanja, da ste končno zopet na pravi poti, boste odlično razpoloženi. Pričakovanja, povezana s tem, da se določen odnos končno uredi v stabilni smeri bodo uresničena. Spoznali boste, da vam nedisciplinirana pot na osebnem področju ni več všeč, zato se boste držali vseh zastavljenih dogovorov. Privlačni boste še posebej tistim, ki razmišljajo podobno in težko se boste uprli, da ne bi storili kakšnega koraka. 

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Nekaj težav se lahko pojavi v zvezi z dojemanjem avtoritete. Nikomur ne želite biti podložni, zato boste ves čas pripravljeni boriti se za svoj prav. Posledica neljubih okoliščin vas bo prisilila, da boste kočljive situacije reševali sproti. Več kot običajno se boste v soboto in nedeljo ukvarjali z družino in domačimi opravili, ki bodo končana. Srečo boste imeli tokrat tudi samski bivoli, saj se nakazuje nekaj zelo privlačnega 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

TIGER

Pokažite v začetku tedna ko se boste znašli v zanimivi situaciji čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. Nikar ne odnehajte prehitro, saj imate odlične možnosti, da uresničite kakšno srčno željo. V petek boste zaradi večjega nesporazuma na področju dela občutljivi ter razdražljivi, kljub temu si nikar ne zatiskajte oči pred resnico. Zapomnite si, s pozitivno naravnanostjo lahko brez težav prebijete vse ovire, tudi nevidne. 

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Nikar se v torek, ko nič ne bo na svojem mestu ne obremenjujte, če se nekdo ne bo želel o pomembni zadevi pogovoriti, saj lahko rešitev poiščete sami. Ključnega pomena v tem obdobju bo, da se najprej znebite starih dolgov, le tako si lahko v prihodnje obetate trdnost ter sproščenost. V domačem okolju boste v nedeljo pripravljeni v ospredje postaviti svoje želje in interese. Pomembno bo, da razložite kaj nameravate v prihodnosti storiti, ne pozabite tudi na drobne malenkosti.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Slabo voljo in nemirno delovanje skušajte postaviti na stran, saj boste z odločnostjo in optimizmom vse skupaj izpeljali brez zapletov. Največ težav boste imeli tisti, ki se že dlje časa nahajate v nezavidljivih finančnih situacijah. Priznajte si, da vas čaka še nekaj dela na sebi. Veliko situacij vam bo v soboto in nedeljo naklonjenih, zato se ne ozirajte na tiste, ki v vsaki stvari zaznavajo le negativne vzgibe. Pomembno bo usmeriti se k dejanjem. 

Vaš ključ: Naredite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Nekdo zadeve, ki jo boste predstavili ne bo razumel na pravi način. Občutek, da ste v prednosti vas zapušča, zato si pripravite še kakšno rezervno rešitev. Izziv bodo priložnosti za hiter zaslužek, ki se bodo pojavljale ena za drugo. Pomembno bo preveriti vse podrobnosti ter odgovoriti premišljeno. Zmotilo vas bo, da se določen odnos ves čas spreminja. Navidezno boste sicer popustljivi, po tihem pa si boste želeli spremembe ali kakšnega lepega presenečenja.  

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Zahteve povezane s kariernim področjem boste začinili s prijetnim kramljanjem, ki bo razbilo monotonost in dolgočasno rutino. Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, zato se lahko prebijete v središče. Ljubezenska nihanja vas lahko v soboto in nedeljo spravijo v slabo voljo, ker se bo zopet zakompliciralo tam, kjer nimate nobenega vpliva. Čakati na boljše pogoje tokrat ne bo smiselno, zato razmislite o vsem skupaj.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena 

KOZA

Pomiril vas bo notranji občutek, da ste na področju čustev končno bolj stabilni ter odločni. Konec je z obdobjem, v katerem ste se ves čas obremenjevali z določenimi okvirji. V službi se lahko v četrtek, ko bo vse potekalo gladko dogovorite v boljši smeri, kot ste pričakovali. Pomembno bo, da se odzovete pravočasno, brez strahu in zadržkov. V soboto in nedeljo boste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z mnenjem okolice. 

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili :karmin rdeča

OPICA

Težke situacije bodo v začetku tedna lažje izvedljive, saj ne boste več pod pritiskom nervoznih sodelavcev in preveč zahtevnih nadrejenih. Veliko bolj umirjeni boste, imeli boste dovolj energije za vse, zato nikar ne odlašajte s soočanjem s svojim bančnim računom. V soboto bo najbolj pomembno da začutite da ste ljubljeni in da nekomu pripadate. Nikar ne bodite presenečeni, če vas bo v nedeljo doletel zanimiv klic. 

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Privoščite si v medsebojnih odnosih, ki vas bodo na vsakem koraku presenečali več spontanosti. V sredini tedna se bo prebudil nov pogled na situacije, ki bo na plano potegnil pozitivne vibracije. Zelo pogumni boste tudi konec tedna, zato boste s prijatelji ali družinskimi člani pripravljeni poskusiti nekaj novega in drugačnega. Pomembno bo, da se držite vseh danih obljub. V nasprotnem primeru bi vam nekdo lahko zameril 

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Vezani psi, pogovorite se, ko se boste umaknili od obveznosti z ljubljeno osebo, prisluhnite besedam, ki nosijo s sabo pomembno sporočilo. Samski, počutili se boste samozavestne, saj boste obdani z iskrenimi posamezniki, ki vam bodo z veseljem namignili, da jim je vaša družba zelo všeč. Če boste storili kakšno dobro delo se bo konec tedna prebudilo notranje zadovoljstvo. V družinskem krogu boste v nedeljo z obnašanjem povzročili manjši nesporazum.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Pojavile se bodo stvari, ki bodo z zoprno in nerazumljivo vsebino obremenile misli in posledično tudi področje financ. Skušajte se soočiti in počakajte do četrtka, ko vas bodo razveselile zanimive situacije. Vse boste naredili, da se posledice nezadovoljstva in zatiranosti ne bi pričele odražati na zdravju. Za prekinitev odnosov ni najboljši čas, zato se poskusite pogovoriti in se vprašati, če si zaključka resnično želite.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite tudi: