Kitajski horoskop od 21. do 27. marca

22. 3. 2022
Deli
Kitajski horoskop od 21. do 27. marca (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

PODGANA

Čeprav boste v prvi polovici tedna zelo podjetni, namenite nekaj energije tudi prijateljem, ki bodo potrebovali nasvete in družbo. Tisti, ki se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi končali razmerje, je sedaj ravno pravi čas, da to tudi storite, saj boste bolj pogumni kot običajno. Pripravite se proti koncu tedna na velike spremembe, ki jih podzavestno zaznavate že nekaj časa. Pomoč poiščite tam, kjer popolnoma zaupate. Počutje bo zelo stabilno.

Vaš ključ: Poiščite resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

BIVOL

Poskušajte se izogniti nezaželenim prerekanjem, da ne bi pokvarili odnosa, ki vam veliko pomeni. Dnevi sredi tedna bodo namenjeni direktnim pogovorom, ki bodo obrodili dobre sadove. Nekaj časa boste namenili tudi finančnemu področju in seveda lastnemu napredku. V nedeljo bo resnično težko razumeti partnerjeve misli ali občutke, vendar naj to ne bi bil glavni razlog za konflikte. Pomembno je, da sta prisotna obojestransko zaupanje in skladnost.

Vaš ključ: Pazite na dostojanstvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

V torek in sredo boste močnejši in na trenutke celo zoprni za druge. Čeprav si močno želite sprememb, boste še naprej vztrajali pri preizkušenih zadevah. Ne boste izpregli, čeprav se bo nakazala priložnost. Nekdo vam ne bo odgovoril tako, kot ste predvidevali. Moti vas občutek, da sta si preveč različna da bi se zgodilo nadaljevanje kakršne koli zgodbe. Vikend vam prinaša obilo odločitev povezanih z čustvenim življenjem. Ne delajte prehitrih zaključkov, dokler nimate vseh informacij. 

Vaš ključ: Dovolite si spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Končno se boste izkazali, posebno če ste dolgo razmišljali o tem, kaj in kako bi povedali določene zadeve. Želeli si boste sodelovanja, a boste stvari videli preveč po svoje, poleg tega pa ne boste imeli nobene želje po prilagajanju. V drugi polovici tedna boste veliko bolj sproščeni. Kar se vam je še včeraj zdelo nemogoče, bo v soboto ali nedeljo že trkalo na vaša vrata. Ne boste pa zaupali postopkom, ki jih ne boste razumeli. Na čustvenem področju prihaja več dogajanja.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Glede kočljive zadeve počakajte, saj pritiskov ne marate, tudi v težavnih okoliščinah se ne znajdete najbolje. Telefonski klic vam bo v veliki meri spremenil razmišljanje. V četrtek se izogibajte prepirom, še posebno z ženskim spolom. Kar imate s kom razrešiti, naredite čim prej, sicer se vam bo zgodba ponovila. V  soboto se boste mnogo bolje počutili, saj boste končno deležni manjše sprostitve in miru. Ustrezala vam bo tudi družba mlajših, ki vas bodo nasmejali.

Vaš ključ: Cenite pomoč drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

KAČA

V začetku tedna ne bo šlo vse po načrtih, ker vam bo ponagajal nekdo, ki vam stoji nasproti. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli veliko več boljših priložnosti. Tisti, ki ste v razmerju boste funkcionirali sproščeno in ustaljeno. Mogoče bi bilo dobro, da nekoliko popestrite svoj odnos. Sodelovanje in razumevanje v družinskem okolju bo konec tedna ključ do odličnega počutja ter osvoboditve na področju osebne rasti. Lažje boste upravljali svoje življenje.

Vaš ključ: Sanje lahko postanejo resničnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Zavedajte se, da v resnici nimate razlogov za slabo voljo, posebno če ste na pragu določenih sprememb. V ljubezenskih odnosih pozorneje prisluhnite, da ne boste zamudili nečesa pomembnega in sladkega. Hitenje bi lahko sprožilo cel kup nepravilnosti, zato delujte zbrano in premišljeno. Zadnji dnevi tedna bodo obarvani z neodločnostjo. Nikar na sredi naloge, ki je za vas pomembna, ne spremenite svojega mnenja. Čeprav se z vami ne strinjajo vedno, vas občudujejo ravno zaradi drugačnih prepričanj.

Vaš ključ: Poiščite bistvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Teden pred vami vam prinaša veliko ljubezni in zaljubljenosti. Preplavila vas bodo močna čustva, zato skušajte izbrati primeren čas za resen pogovor glede prihodnosti. Nekdo, ki vam je na področju kariere v preteklosti metal polena pod noge, bo končno spoznal, da je sreča na vaši strani. Ponosni boste nase in dvignila se vam bo energija. Ne zapletajte pa v nedeljo, ko boste zelo radovedni stvari z nepotrebnimi vprašanji. Vse boste izvedeli ob pravem času.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

OPICA

Pričakovali ste še nekaj ovinkov, v resnici pa bo pot odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer bo vladalo razumevanje, podkrepljeno s strastjo. Vse skupaj poskusite opazovati drugače kot doslej, posebno v odnosih. Svoje zasebne zadeve pa zavarujte pred govoricami. Na realnost boste enostavno pozabili, saj je veliko lažje živeti v sanjskem svetu. Pazljivi bodite konec tedna tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo da nečesa pomembnega niste poravnali.

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Čustveno področje bo polno lepih misli in prijetnih, vznemirljivih dogodkov. Uživali boste v dobrih odnosih, čeprav bo od časa do časa močan čustveni pretres vplival na družinsko dogajanje. Konec tedna se boste morali, če boste želeli ohraniti mir podrediti zahtevam ljubljene osebe ali pa se sprijazniti s spremembo. Samskim se obetajo nova poznanstva, ki vas bodo razvedrila in vam ponovno prebudila upanje, da lahko najdete srečo.

Vaš ključ: Usmerite se k spremembam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

V teden boste stopili z odprtimi očmi. Pronicljivo opazovanje se vam bo obrestovalo hitreje, kot ste pričakovali. Pokažite, da ste komunikativni, diplomatski in razumevajoči. Stvari bodo veliko bolj preproste, kot so se vam dozdevale pred kratkim. Popazite le v odnosih z ožjim krogom družine, saj bodo nekateri precej zahtevni.  Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste tam kjer ste ohranili mirno vzdušje.

Vaš ključ: Učite se na napakah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Stopate v zbegan in negotov teden. Ničesar ne boste sposobni opraviti spontano, kot ste bili vajeni do sedaj. Prav je, da vam ni vseeno, vendar je skrajni čas, da tudi zase najdete košček sreče. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj svežine, drobne pozornosti delajo čudeže. Običajno hitro poiščete rešitev, v nedeljo pa vas lahko presenetijo čustva, s katerimi bo treba opraviti. Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 Vas zanima tudi 

 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu