Kitajski horoskop od 22. do 28. 3. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 22. do 28. 3. 2021 (foto: pixabay) pixabay
23. 3. 2021

PODGANA

V teden boste stopili bolj zasanjani in umetniško razpoloženi. Ne bodite presenečeni, če ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. Na kariernem področju vas bo kar razganjalo od idej in iskali boste pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Sedaj je čas, da v domačem okolju poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja. Vztrajajte, da se vse nejasnosti razčistijo. V službi bodite pripravljeni, da bi bila lahko v petek pomembna izkušnja lahko boleča, vendar bo tako konkretna, da si jo boste zapomnili. 

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V obdobju tega tedna vas bo spremljala neodločnost, zato z odločilnimi ter pomembnimi koraki počakajte. Prijetno vam bo v sredo, predvsem zato, ker boste izredno pozitivno naravnani. Tudi bolj zaupljivi, celo do ljudi, ki se v preteklosti niso ravno izkazali z iskrenostjo. Bolj objektivno boste presojali o vsem, kar se dogaja, zato pričakujte predloge, ki bodo izboljšali vaš trenutni status. Vaše počutje bo v soboto in nedeljo stabilno in počasi se boste sestavljali. Kljub vsemu pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Pustite svojim mislim prosto pot.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Zadevo, ki vas je obremenjevala, boste ponovno ocenili in ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno zelo potrebuje. Vzemite si od srede dalje, ko boste bolj motivirani več časa za najtežje opravke, še posebej na področju kariere. Konec tedna bo očitno še vedno poln presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Želite si več razvedrila in prijetnih stikov, zato se boste več časa zadrževali v spletnih klepetalnicah. Srčna oseba bo v nedeljo razumela vaše namige brez odvečnih besed. 

Vaš ključ: Pričakujte nepričakovano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Previdno delujte v sredini tedna v medsebojnih odnosih, saj vas navdaja občutek, da vas preveč prisiljujejo v nekaj, kar vam ni všeč. Pri številnih stvareh boste še neodločni, le na področju čustev točno veste, pri čem ste. Na poslovnem področju ste lahko skoraj brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Po drugi strani pa razmišljate tudi o temu, da bi se ustalili. Ljubljena oseba vam sledi na svoj najboljši možen način. Neustavljivi boste, saj vas bo zanimalo veliko različnih stvari. Najbolj smotrna rešitev bosta premišljenost in predvsem umirjenost. Misli bodo usmerjene v novosti. 

Vaš ključ: Znašli se boste pred izzivom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Že nekaj časa se vrtite v začaranem krogu, ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov, da lahko pričakujete poglobitev. V drugi polovici tedna prihaja zjasnitev. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Poskusite nekako prepoznati majhne namige in uživajte v tempu, ki bo simpatičen. Že iz navade boste v nedeljo previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

Bodite v določeni zadevi bolj konkretni, tako si lahko obetate napredek. Čim prej storite nekaj več za vaše zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice. Pri delu še ne veste, kako bi zadeve uredili, čeprav boste vsaj na polovični poti, ki vodi k zmagi. Na področju financ pa bo še veliko nedorečenega, kar bi morali preveriti. S čakanjem brez koraka zagotovo le zapravljate čas. Posvetite se učenju novega gradiva kot tudi preučevanju pomembnih listin. Le tako boste napredovali na svojem osebnem področju in poiskali pomembne informacije.

Vaš ključ: Ne bojte se novih priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:

KONJ

Razočarani se boste v začetku tedna ustavili in ugotovili, da ste od hitrega tempa utrujeni. Zato raje počakajte, saj pritiskov ne marate in v težavnih okoliščinah se ne znajdete najbolje. Vaša želja po svežem začetku bo zelo velika. Telesna energija, volja in pogum se bodo okrepili. Sporočilo nekoga vam bo v veliki meri spremenilo razmišljanje. Bolj objektivno boste v zadnjih dneh tedna presojali o vsem, kar se dogaja, lahko pa bi dobili tudi določene ponudbe in predloge, ki bodo izboljšali vaš status.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Odklopite in se poskusite v sredini tedna, ko prihajajo priložnosti narediti nekaj zase. Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje ujemite bistven trenutek. Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. Če vas poskušajo pritisniti ob zid, veste, kaj morate storiti. Česar do zdaj niste imeli poguma storiti, se lahko spremeni v hipu. Razmislite nekoliko o konkretnih ukrepih in dvigu samozavesti.

Vaš ključ: Znali se boste zaščititi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Vse tisto, kar počnete, zaenkrat še ne bo prineslo odličnih rezultatov, ker boste delali stvari, katerih rezultat se bo pokazal šele čez čas. Vendar kljub temu ne obupajte prehitro. V ljubezni se boste podali v soočenja. Vse se lahko reši, če boste zaupali vase in v svoje sposobnosti. Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate. V petek izkoristite čas predvsem za razne dogovore, ki utegnejo obroditi bogate sadove, če jih boste dobro zastavili. Hiteli boste, kar pa bo s seboj prineslo nejasnosti in zmote, zato svoj korak čim prej upočasnite.

Vaš ključ: Ne zaganjajte se preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

V veliko pomoč na področju družinskega življenja vam bo, če si boste vzeli nekaj prostih trenutkov in enostavno uživali v lepih vibracijah. Hitro boste spoznali, da ni pravi čas, da prosite za milost. Poskrbite proti koncu tedna za svoje zdravje in boljše počutje. Nabrali si boste tudi nekaj sveže, aktivne energije. Čaka vas nekaj izjemno prijetnih doživetij v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo na razvoj poslovnih zadev, zato se jim boste še bolj z užitkom predajali. Ponujena vam bo idealna priložnost, ki jo boste sprejeli odprtih rok, tako se boste pokazali v pozitivni luči.

Vaš ključ: Borili se boste zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

V teden boste stopili malce nemirni, vendar polni pričakovanj, ki se bodo počasi z vašo vztrajnostjo začela uresničevati. Energije boste imeli dovolj, da se soočite tudi s tistimi, ki so vam do sedaj predstavljali težaven odnos. Pripravljeni boste na nove prijeme, o katerih se boste želeli najprej temeljito pogovoriti, šele nato jih boste udejanjili. Dobro veste, kaj in koga bi lahko prepričali, zato se usmerite v akcijo. En sam klic vam bo močno polepšal soboto. Nekdo vam bo predal čudovito novico, ki vam bo še dolgo ostala v mislih. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da so nepredvidljive. 

Vaš ključ: Preverite vse informacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Prilagajanje vam bo v prvi polovici tedna prineslo zelo lepe rezultate. Lahko se zgodi, da se bo neka ideja, ki jo v sebi nosite že dlje časa, materializirala ter vas presenetila v pozitivni smeri. Konec tedna vam prinaša nekaj nejasnosti in zapletenih situacij. Razmišljali boste o novi možnosti, ki bo potrebna za vaše osebno duševno počutje. Znašli se boste v manjših težavah. Iskali boste mir, našli pa samo pripombe tistih, ki so vam načeloma zelo blizu. Kljub trudu se vaše želje tokrat ne bodo izpolnile po pričakovanjih, vendar se s tem preveč ne obremenjujte.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Poglejte si še: