Prihaja polna luna z energijo za zdravljenje, zaščito in harmonijo

28. marca ob 20.48 uri nastopi polna luna v tehtnici.  

Prihaja polna luna z energijo za zdravljenje, zaščito in harmonijo (foto: pixabay) pixabay
27. 3. 2021

Tako hitro gre lunin cikel okoli in spet je pred nami polna luna. Ta konec tedna se bo napolnila v znamenju tehtnice in prinesla lepo ter močno nabito energijo za zdravljenje, zaščito, harmonijo in ravnovesje. 

Dobro je vedeti, da nas ob koncu tedna čaka polna luna, da se v dnevnih pred njo zavestno opazujemo, kako delujemo. Postajamo vedno bolj napeti, razdražljivi in čustveni? 

Vsak posameznik drugače občuti lunine mene, odvisno od njegove senzibilnosti, danosti, značilnosti, tudi od življenjskega obdobja in trenutne lekcije itd. 

V tem času bomo imeli poravnano luno z Venero, Soncem in Kironom. Luna pa bo tvorila trikotnik s Saturnom in Marsom. Luna bo tokrat blizu Zemlje, ne bo sicer tako blizu kot super luna, pa vendar... blizu. 

Vse to ji daje močno energijo, njene vibracije pa lahko občutimo tudi v telesu. 

Polna luna je že tako čas očiščevanja, ravnokar pa smo vstopili tudi v pomlad ter v novo astrološko leto, zato bodo mogoča čisto naravna in spontana očiščevanja (predvsem preteklosti) in novi začetki. 

Vstopamo v novo poglavje, zato je potrebno določene presežene stvari pustiti v prejšnjem. So stvari, ki jih ne potrebujemo več. 

Polna luna nam ponuja podporo pri tem, da najdemo ravnovesje med starim in novim, da prepoznamo, kaj je potrebno spustiti ter kaj še vedno potrebujemo v življenju, saj nam prinaša potrebno učenje in rast. 

Prisotnost Kirona in Venere poleg Sonca obarva energijo te polne lune. 

Kiron je asteroid, ki ga poznamo kot zdravilca. Predstavlja rane, s katerimi smo prišli v to življenje in rane, ki smo jih dobili na tej poti. To so rane, ki so nekako vedno z nami na življenjskem popotovanju. Čeprav nas ranijo, so ključni del našega dušnega potovanja. 

Zaradi teh ran smo sposobni sočutja, moči in modrosti. Zaradi teh ran se dvigujemo v moč in postajamo vedno bolj resnični in avtentični. Prav te rane nam omogočajo celostno zdravljenje, z njimi motiviramo tudi druge in tako lahko z njimi polepšamo svet! 

Prezenca Venera pa omehča energijo, nam podaja nekaj potrpežljivosti z zavedanjem, da se zdravljenje in prebujanje zgodi ob svojem času, na svoj popoln način. 

Vsa ta kombinacija energij nam omogoča, da se odpremo naši lastni resnici. Da se sprejmemo in si podarimo občutek zaščite, harmonije in lahkotnosti. 

Uporabimo trenutne postavitve za kreiranje motivacije in volje za soočanja s težavami. 

Vse bo minilo in vse se lahko obrne v pozitivno situacijo. 

Polna luna je tudi čas žetve in zaključkov. Trdo delo je vedno poplačano, zato se lahko nekateri projekti ali želje sedaj pričnejo lahkotneje razvijati in cveteti. 

Naj vam ta polna luna prinese potrebno harmonijo.

Povzeto po: foreverconscious.com

Poglejte si še: 3 znamenja, ki imajo lahko tekom te polne lune večje čustvene izbruhe

ALI PA 

3 znamenja naj bi bolj umirjeno preživela tokratno polno luno

+ Kaj početi in čemu se izogibati med polno luno