Kitajski horoskop od 23. do 29. maja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 23. do 29. maja (foto: shutterstock) shutterstock
24. 5. 2022

PODGANA

V začetku tedna boste na kariernem področju zelo izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. V družbi prijateljev boste zaradi sprememb, ki ste jih bili deležni začutili, da niste na isti valovni dolžini, posebno presenečeni boste, ko boste slišali govorice, ki bodo vključevale določene skrite zadeve. Motilo vas bo tudi dejstvo, da ne boste povsem samostojni, zato se poskusite čim prej osamosvojiti. 

Vaš ključ: Glejte le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Začetek tedna bo zanimiv, saj boste naleteli na ljudi, ki vas bodo spravljali v dobro voljo na vsakem koraku. Nikar pa ne pretiravajte z lastno hvalo, da ne postanete tarča raznih govoric. Posvetite se proti koncu tedna denarju in sestavljanju novih ciljev, saj boste malce prazni in nezadovoljni. Občutili boste notranji nemir, prihaja tudi nekaj zanimivih možnosti, ki bodo na prvi pogled zelo simpatične, vendar bi se bilo smotrno o njih najprej nekoliko posvetovati.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična 

TIGER

Želeli si boste prijateljsko ali družinsko srečanje. Ne čakajte, da se vas spomnijo, storite prvi korak, s tem boste doprinesli k bolj simpatičnemu povezovanju. Na področju kariere boste imeli dovolj časa, da zberete vse potrebne informacije in se pripravite na zahtevno nalogo, ki vas čaka. V soboto boste razmišljali o tem, da spremenite nekaj glede svojega videza, prehranskih navad ali športne dejavnosti. Skušajte bolj pozorno spremljali, kaj se dogaja okoli vas. 

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Preveč zgovorni boste, zato pazite, da ne boste po nepotrebnem razkrili nekaj pomembnega. Ugriznite se v jezik, raje tako, kot da bi si nakopali kopico zavistnih posameznikov. Poslovni uspeh lahko dosežete s prodornostjo in s tem, da se popolnoma odprete. Samski se boste proti koncu tedna, ko si boste vzeli več časa z nekom usodno povezali, vezani boste srečni v prijetnem objemu, za katerega si boste želeli da traja in traja.

Vaš ključ: Zadržite se pred pikrimi pripombami!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Na kariernem področju se stvari ne bodo odvijale čisto po vaših pričakovanjih, vendar boste mirno in trezno reševali zaplete. Razveselil vas bo klepet s privlačnim sodelavcem, ki obeta v prihodnje prijeten odnos. Dogodki se bodo v sredini tedna odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili določenim situacijam. Finance, davki in obresti bodo v petek osrednja tema vaših pogovorov. Ne zaletavajte se z glavo skozi zid, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakujete.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata 

KAČA

Končno prihaja v vaše naročje jasen odgovor na nekaj, kar vas je mučilo že dlje časa. Pogumno si naredite nov načrt in poiščite osebo, ki vam lahko pomaga do pravih rezultatov. Komaj boste v petek čakali, da bi bile določene obveznosti že mimo, vendar ne bo šlo tako zlahka. Najprej boste morali v pomembno zadevo vložiti nekaj dodatne energije. Trmasti boste, še posebej tisti, ki ste v razmerju že nekaj časa nezadovoljni. Vztrajali boste pri svojih idejah. 

Vaš ključ: Ne pustite se zmesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Nikar ne imejte tako visokega ega, saj vas bo to teplo še dolgo časa. V delovnem krogu boste sicer deležni pozitivnih komentarjev, a tudi to vam ne bo dovolj, saj sami ne boste  čutili dovolj zagona. Pri željah bo nastal prepad, ki mu boste le s težavo kos. V ozadju vas bo spremljal tudi občutek ujetosti in nemoči. Ovire, ki se bodo pojavile, bodo posledica nemoči in pretiranega vračanja v preteklost. Čas je, da se umaknete in počakate na naslednjo priložnost. 

Vaš ključ: Spustite ego!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Čeprav boste izjemno prodorni in ustvarjalni, vam nekdo ne bo privoščil uspeha. Spremembe se bodo dogajale zelo počasi in bodo zahtevale veliko več truda in potrpežljivosti. Občutljivost bo tista lastnost, ki vas bo vztrajno vlekla k tlom. Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali še dodaten pomen, boste le nervozni in razočarani. V nedeljo vam bo odgovarjalo, da se družite in smejite, saj boste vihravi in razposajeni. Čeprav vas bodo hoteli prepričati, ostanite odločni. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se z drugimi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

OPICA

Bodite bolj odprti za novosti in priložnosti, nikoli ne veste, v kaj se lahko dolgoročno, če boste zaupali vanje spremenijo. Prijetna situacija vam vrača pogum, sicer na nekoliko nenavaden način. Resnično potrebujete nekaj pozitivnega, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Konec tedna prinaša nekaj osebnih težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete. Morda je čas, da začnete bolj zaupati.

Vaš ključ: Znebite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Čeprav vas bo določena situacija sredi tedna močno obremenila, se boste lahko z njeno pomočjo in taktnim reševanjem veliko naučili. Čakajo vas prijetna presenečenja, ki vam bodo podarila moč ter zagon za uspešno opravljanje obveznosti. V soboto, ko boste nasičeni od vseh tedenskih obveznosti, boste nerazpoloženi za resne pogovore in dolžnosti. Pojavile se bodo težave, ki bodo obremenile tako vaše misli kot tudi denarnico. Skušajte se z vsem skupaj spoprijeti. 

Vaš ključ: Prihajajo soočenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Pričakujte zanimive spremembe, končno vas bo nekaj pripravilo do tega, da se vključite v zadevo, ki lahko dolgoročno izboljša finančno stanje. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste kar ste si pred kratkim zastavili.  Počutili se boste samozavestne ter obdane z iskrenimi posamezniki, ki vam bodo tokrat z veseljem prisluhnili. Če boste storilki kakšno dobro delo pričakujte iz druge strani pozitivne učinke, ter povečano notranje zadovoljstvo. 

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Trenutne težave so psihičnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete spremeniti ali rešiti. Raje se ozrite okrog sebe in se začnite družiti s samozavestnimi ljudi, ki jim vaša zgodba ni tuja. Na ljubezenskem področju pazite, da ne izgubili preveč časa v ugibanjih, saj vas lahko to dolgoročno drago stane. Uporabite zdravo mero razuma, saj se bodo v soboto in nedeljo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti poštenost in zaupanje. Morda bo prav to izkušnja, ki vam bo dala misliti.

Vaš ključ: Sprostite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 Vas zanima tudi