Kitajski horoskop od 24. do 30. junija 2024

23. 6. 2024
Deli
Kitajski horoskop od 24. do 30. junija 2024 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

PODGANA

Ker boste v začetku tedna zelo čustveni in spremenljivega počutja, ne bodite presenečeni, da vas bo vsaka malenkost zmotila. Energija sredi tedna bo povezana z notranjo napetostjo, ki bo nastala zaradi nesigurnosti na čustvenem področju. Čakanje vas je že izučilo, zato se odločite in naredite kakšen korak v smeri, da se razbremenite. Na nekoga v svoji bližini boste v nedeljo, ko boste končno bolj sproščeni skušali narediti dober vtis in ga prepričati v določene zadeve. 

Vaš ključ: Zaupanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: lila

BIVOL

Nekaj, na kar ste nestrpno čakali, vam bo uspelo z veliko mero iskrenosti in direktnosti. Pogrešate več pogovorov in vznemirjenja, saj ste se v zadnjem času prepustili dolgočasnim vzgibom. Nič se ne bo spremenilo, če se ne boste potrudili. Na finančnem področju se boste zaradi nepremišljenega dejanja v petek nekateri znašli v manjši zagati. Upravičeno boste čez vikend jezni na nekoga, ki vse kar se dogaja jemlje preveč preprosto in ne razume kaj želite. Vsako odvečno vprašanje vas bo še bolj zmedlo. 

Vaš ključ: Ne bojte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili v sredini tedna zaradi situacije, ki se še ni razpletla, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Nekaj pomembnega boste naredili čisto po svoje, kljub temu ne boste dovolili, da bi z vami ravnali nespoštljivo. Zaupajte sebi in uživajte v dogodkih, ki prihajajo v vaše naročje spontano. V soboto boste pozitivni do vsega, kar se vam bo dogajalo. Veliko se boste tudi smejali in skušali na duhovit način razvedriti tudi ostale. 

Vaš ključ: Novi prijemi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Čas je, da si nekoliko napolnite baterije. Osredotočite se v torek na notranje zadovoljstvo ter si organizirajte dan čisto po svoje. V sredo in četrtek se boste odločali brez težav, kljub temu upoštevajte pomembna dejstva, povezana s preteklostjo. V družinskem okolju boste čez vikend, ko se boste vsi skupaj povezali in se več pogovarjali ugotovili, da so bile vaše zahteve v zadnjem obdobju več kot previsoke. Poleg tega je marsikdo dobil o vas čisto napačno mnenje. 

Vaš ključ: Samozavestne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Pozanimajte se, vsaj v ponedeljek, ko boste notranje nemirni glede dela in denarja, ki vas obremenjuje na vsakem koraku. Pogum ni vedno najboljša izbira, zadeve raje še enkrat pretehtajte. Z veseljem se boste zadrževali na ljubezenskem področju bolj v ozadju. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani. Nedelja prinaša, v kolikor boste doma želeli vse narediti po svoje nekaj nesoglasij, vendar si boste z optimizmom marsikaj olajšali. 

Vaš ključ: Priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se vam je že dolgo nazaj zaradi svoje prikupnosti globoko vtisnil v srce. Tisti v razmerjih, strastne urice ne bodo redke, težko pa se boste pogovarjali o resnih stvareh. Tudi če se boste z zanimivimi izjavami opekli, vas to ne bo ustavilo. Intuicija bo čez vikend, ko se boste poglobili vase neuklonljiva, z njeno pomočjo lahko ujamete edinstveno priložnost. Živahni boste, zato vam medsebojni odnosi prinašajo spontanost. 

Vaš ključ: Iskali boste varnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Trma, ki se vas običajno drži, bo tokrat izginila, saj boste želeli na vsak način dokazati da ste prilagodljivi ter sposobni popustiti. Nikar se ne ozirajte več na napačna dejanja iz preteklosti, raje se usmerite v prihodnost in skušajte določene stvari začrtati bolj premišljeno. Imeli boste veliko idej in zamisli, le izkoristite jih dokler so aktualne. Z bližnjimi boste v nedeljo delili svoje skrbi, toda pokažite tudi pripravljenost, da jih boste v prihodnosti lahko rešili. 

Vaš ključ: Ne ugibajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Ne razmišljajte toliko o zapletih, ampak se prepustite, naj vas določena situacija tokrat spontano preseneti. Ko bo potrebno pokazati svoje sposobnosti in se zagovarjati boste v sredo s svojo samozavestjo prvi v vrsti. Spremembe, ki jih boste nepričakovano doživeli proti koncu tedna, bodo imele dolgoročen predznak. Prešinila vas bo misel, ki bo doprinesla k temu, da nekomu nesebično priskočite na pomoč. Več konkretnih odločitev povezanih z osebnim področjem prihaja, če boste zaupali vase.

Vaš ključ: Prihajajo odgovori!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

V ponedeljek, ko ne boste najbolj zbrani, se vam bodo nakopičile neljube situacije, ki jim boste težko sledili. Od vas se pričakuje več samozavesti in poguma pri prevzemanju novih obveznosti, zato delujte vztrajno ter dosledno. V ljubezni vas bo proti koncu tedna oviralo močno ljubosumje. Zgodi se lahko, da boste brezglavo nasedali določenim govoricam, ki se lahko izkažejo za neresnične. Pred vami je nedelja, polna iskrene ljubezni, priložnosti in simpatičnih komplimentov. 

Vaš ključ: Prilagodljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Svoj nemir, ki ga bo v ponedeljek prebudila dvomljiva situacija raje krotite, da po nepotrebnem ne povzročite konfliktov. Tudi če vas bodo neprestano vabili na lepše, se zagotovo ne boste ustavili na pol poti. Vaša beseda bo zadnja, vendar pod pogojem, da boste prisluhnili tudi drugim. Proti koncu tedna na ljubezenskem področju nikakor ne boste vedeli, kaj si želite. Najboljše bo, da intimne odnose pustite ob strani, da se preveč ne zapletete. Dobra presoja ter trezno razmišljanje bosta prava izbira. 

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

PES

Bolj budno nadzirajte svojo finančno situacijo in izognili se boste večjim težavam ter zapletom, ki so na vidiku. V povezavi s tem vas čaka tudi večja pomembna odločitev, o kateri bi se bilo smotrno posvetovati tudi z drugimi. Miselne predstave bodo močne in jasne, ne pozabite pa, da se lahko nekdo morda odzove nepričakovano. Energija, ki jo boste zaznavali čez vikend vam ne bo najbolj dišala, saj se boste lenobi, ki se bo naselila v vas težko uprli. Priznajte si, da potrebujete počitek.

Vaš ključ: Realen pogled!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Informacija, do katere se boste dokopali, vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se v sredo in četrtek raje dolgoročnim ciljem in rezultatom. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo do petka, ko se boste nekoliko ustavili in se poglobili vase. Izredno zanimivo vam bo raziskovanje osebnosti, s katerim lahko pridete do zanimivih spoznanj. Vikend vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih.

Vaš ključ: Umirite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite si tudi:

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan