Kitajski horoskop od 24. do 30. maja 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 24. do 30. maja 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
25. 5. 2021

PODGANA

V tednu pred vami se boste odlično počutili. Spontana energija vam bo vlila zaupanje in nasmešek. Bolj kot običajno boste sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko zgladite spore, ki so nastali v preteklem obdobju. Previdno pa v četrtek na finančnem področju. Vikend, ki je pred vami bo za vas nihajoč. Nekaj vas bo skrbelo in tudi pretirano se boste obremenjevali po nepotrebnem. V nedeljo boste stremeli k temu da se notranje umirite, vendar vse skupaj ne bo enostavno.

Vaš ključ: Pohitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

V torek boste prišli do zaključkov, o katerih razmišljate že nekaj časa. Zaradi zadev, ki se bodo dogajale, boste kmalu napredovali na osebnem področju, saj ste popolnoma odprti za vse stvari, ki se približujejo. Do petka boste kreativni in boste imeli dobre pogoje, da stopite v kontakt z ljudmi, ki delujejo na vašem področju. Bodite ustvarjalni in ne bojte se novih izzivov in uresničevanja svojih sanj. Naredite lahko tudi kaj dobrega, lepega za svojo okolico, za družbo in prepričani ste lahko, da vas bodo opazili.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Morali boste sprejeti odločitev glede osebnega ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo pomagala energija, ki ji do sedaj niste preveč zaupali. V četrtek boste na vrhuncu svojih sposobnosti. Nov delovni tempo vas bo postavil pred preizkušnjo vzdržljivosti, a se vam bo kljub vsemu uspelo obdržati na dobri poziciji. Prijateljski odnosi bodo stabilni. Zlahka si boste razširili krog prijateljev, saj boste komunikativni, poleg tega pa znate poslušati sogovornika. Nekaj vas bo v nedeljo tako močno potegnilo, da boste za vse ostalo popolnoma gluhi in nezainteresirani.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Zagnano se boste lotili delovnih opravkov. Sodelovali boste tudi pri reševanju težav, še zlasti kar se tiče sodelavcev, saj ne boste prenesli neuspeha. Druga polovica tedna prinaša nekaj zmede. Morda boste v zadnjem trenutku opravili nekaj namesto nekoga, ki bo odpovedal. Znašli se boste hitro in brez večjih težav. Delo se bo odvijalo v počasnem ritmu, a boste prepričani, da se bo vaš trud le na ta način obrestoval. Ne pretiravajte z obveznostmi, da vam ne ponagaja zdravje. Veliko boste načrtovali, vendar tudi uresničili. 

Vaš ključ: Aktivnost vas spodbuja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Prihajate v obdobje domišljije. Nenehno boste razmišljali o večjem načrtu, vendar nimate poguma, da bi ga tudi uresničili. Če imate za izgovor finance, verjemite, da obstaja rešitev. Pogovorite se z osebo, ki se na to področje spozna ali pa razmislite o izposoji denarja. Ne mislite, da se vam želja ne more uresničiti. V petek sledijo odločitve, ki jih verjetno niste načrtovali. Globoko v sebi boste odločno sprejeli nekaj in se tokrat zastavljenega tudi držali. Ujeli boste povezavo med duhovnim in materialnim svetom in to vam bo v veliko pomoč.

Vaš ključ: Počasni in stabilni koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Kljub delovni zagnanosti boste našli dovolj časa, da boste vsako stvar predelali počasi in v miru. Zapleti se bodo prevesili v uspeh, ki si ga ne bi nikoli upali pričakovati. Zanimivo in razgibano bo tudi za tiste, ki vas čaka obilica dela. V ospredju bodo vihrava pričakovanja, kar bo čustveno osredotočenost proti koncu tedna zanihalo in spreminjalo. Nepričakovana novica bo v petek spremenila poslovne načrte. Več bo treba narediti tudi za odnose z domačimi. Ne bo dovolj samo vaša prisotnost, potrebno se bo tudi iskreno pogovoriti.

Vaš ključ: Prisluhnite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Naložili ste si preveč obveznosti. Ker vsega ne morete izpeljati, boste naleteli na neodobravanje in napetost. Omejite se na realna pričakovanja. Priporočljivo je, da naredite selekcijo in ugotovili, kdo vas ovira. Nikar se v petek ne podajajte v konflikte in besedne dvoboje, saj bi lahko kasneje kakšno besedo resnično obžalovali. V soboto in nedeljo se vam bo vse odvijalo kot ste si zamisli, z lahkoto se boste znašli tudi na ljubezenskem področju, kjer bo za vas prvotnega pomena iskrenost, ki jo boste vsekakor pričakovali tudi s strani ljubljene osebe.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Ne zganjajte preveč hrupa, če ne dokončate vsega, kar vam je nekdo zadal. Pri vseh stvareh je potrebna zdrava mera. Pri delu skrivate svoje dvome. Vseeno se zavedajte, da gre za stvari, ki bodo slej ko prej prišle na dan. Zato nikar ne izgubljajte časa, posvetujte se. V četrtek boste zelo samozavestni in optimistični. Moč, ki jo imate, usmerite v pozitivne smeri in naredite nekaj velikega. Takšne energije nimate pogosto, zato jo izkoristite. Dočakali boste izredno prijeten konec tedna, še posebej nedeljo.

Vaš ključ: Sprostite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Teden bo razgiban in razigran. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje, zato pa boste toliko bolj nerodni v ljubezni. Potrebujete takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. Z domačimi se boste konec tedna odlično razumeli. Nekdo bo pozabil na vaše napake in vas pustil pri miru. K sreči, saj že počasi izgubljate potrpežljivost. Izkoristite tudi priložnosti na finančnem področju. Premišljeno in načrtno vlaganje bo nosilo pozitivne posledice.

Vaš ključ: Drobne malenkosti vas bodo razveselile!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

PETELIN

Ker boste izžarevali pozitivno energijo in samozavest, boste deležni ogromno lepih komplimentov. Poskusite nameniti več pozornosti drobnim malenkostim, ki bodo zelo pomembne in seveda zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom, vam teden prinaša veliko iskrenosti. Samskim se najbolj ugodno obdobje nakazuje v soboto, ko boste s polno paro izžarevali svojo privlačnost in privabili v svoj krog nove ljudi nasprotnega spola. Obetajo se vam stabilni začetki, ki lahko vodijo tudi v nadgradnjo odnosa, kar je vaša srčna želja.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Pazite na vsako besedo, ker okoliščine še niso takšne, da lahko prevzamete pobudo. Pojdite v naravo, poslušajte glasbo, skratka počnite tisto, kar vas razveseljuje in sprošča. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Pri delu se zanašate na sporne načine poslovanja, ki lahko prinašajo manjši dobiček. Po drugi strani lahko pride do velikih zapletov in težav. Poskušajte biti bolj pravični. Potem boste na vse skupaj gledali z drugačnimi očmi.

Vaš ključ: Bodite odkriti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Za zadevo, ki jo boste začeli opravljati z navdušenjem, vam bo zmanjkalo moči. Doma pazite, kako se boste odzvali. Odkrili boste, kaj morate še spremeniti in na kaj ste lahko ponosni. V ljubezni bo zaželeno, da boste povedali svoje mnenje. V ospredju bosta trma in odločnost. Oboje vam bo koristilo in skozi to, boste lahko našli tudi osebno zadovoljstvo. Na razpolago imate vse, kar potrebujete. Zato ne ogrožajte svojega položaja z nepotrebnim tveganjem. Nedelja bo dan, v katerem se boste znali povezati s seboj.

Vaš ključ: Dovolite si srečna naključja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

 Preberite še: