Kitajski horoskop od 25. do 31. 1. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 25. do 31. 1. 2021 (foto: pexels) pexels
25. 1. 2021

PODGANA

Nikar ne vrzite prehitro puške v koruzo, saj imate odlične možnosti, da se soočite s težjim podvigom. Imeli boste ogromno sreče. Polni boste tudi ustvarjalne energije, zato ne dovolite, da bi jo zapravili. Nikar pa preveč ne pretiravajte z delom, saj ne boste zaslužili nič več kot običajno. Službene obveznosti se bodo premaknile, tako da lahko dejansko uživate in se posvečate stvarem, ki so bile do sedaj na stranskem tiru. Pozorni bodite konec tedna na svoje komunikacijske sposobnosti, saj je škoda da na račun nepremišljenih besed pokvarite nedeljo.

Vaš ključ: Ne iščite krivcev drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Nepričakovano se bodo v sredini tedna stopnjevale obveznosti in kar naenkrat vam bo zmanjkalo časa za prijetne stvari. Vse bo nekako ustaljeno in morda celo monotono, zato boste morali sami poskrbeti, da vam ne bo dolgčas. Nabralo se vam bo tudi nekaj neplačanih zadev. Čim prej jih poskusite poravnati, v nasprotnem primeru vas čakajo še obresti.  Poskusite kar ste si zastavili speljati do konca, saj se vam bo obrestovalo, še posebej na finančnem področju. Če se imate namen z nekom poslovno povezati, najprej dobro razmislite, kaj vam sodelovanje prinaša.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Ustrašili se boste stanja na računu, zato boste začeli graditi na tem, da si priborite dodaten zaslužek in se nekoliko razbremenite.  Lahko ste zadovoljni, saj se bodo zapleti kmalu rešili. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi pri težjih odločitvah. V petek vas bo strah, da drugi ne bi razkrili, kje ste najšibkejši. Vse bo lažje, če boste ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. Nič hudega, če boste več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo.

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih želja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

S trezno glavo premislite in šele nato se odločite. V obdobju pred vami boste vso svojo pozornost namenili bližnjim. Zaslužki, ki ste jih dobili v zadnjem času lahko zelo hitro skopnijo, če ne boste premišljeni. Dela bo dovolj, le začeti bo treba počasi. Najenostavneje bo, če si naredite dober načrt. Bodite previdni, da se ne opečete z nepomembnimi zadevami in hitrimi trači. V soboto boste tarča besednih napadov zaradi zavistnežev, vendar vas naj to ne obremeni preveč. Če boste želeli dokazati, da ste zares vredni zaupanja, se boste morali krepko potruditi.

Vaš ključ: Ujemite srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Usmerite se v tem tednu le na tisto, kar resnično dobro poznate. Mikalo vas bo,  da bi tvegali, vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi, na bistvo se boste pa težko osredotočali. Finančno motivirani boste dajali vse od sebe, vendar bodite bolj pozorni tudi na malenkosti. V soboto boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Vsaki zadevi se boste posvečali izredno natančno. Prav kmalu se bo tudi pokazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava.

Vaš ključ: Začnite delovati bolj stabilno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Določene zadeve se ne bodo dobro končale, če si ne boste pametno organizirali časa in se držali svojega urnika. Poskusite spremeniti tempo, saj se vam bo kmalu obrestovalo. V petek se boste stabilizirali in zadihali zrak svobode. Odprti boste tudi za predloge ljubljene osebe, ki bo pripravljena spregovoriti. Manjši glavobol vas bo konec tedna spravil v nekoliko slabšo voljo. Popijte veliko zeliščnih čajev, povečajte vnos vitaminov, umirite se in zopet boste zadihali. Na čustvenem področju boste v nedeljo doživeli prijetno presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu.

Vaš ključ: Bodite bolj izvirni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Če bi prehitevali, bi se znašli v težavah brez mogočega izhoda. Nekoga boste prosili za določeno uslugo. Mogoče boste imeli celo srečo, da se rešite iz negativne finančne situacije, v kateri ste se znašli pred kratkim. Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti nekoga od starejših. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite. Težko bo, vendar ostanite odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bilo tako najboljše. Začnite se nekoliko več gibati, ni še prepozno da nadoknadite, kar ste zamudili. Več kot uspešno se boste prilagodili v domačem okolju.

Vaš ključ: Kar lahko naredite sami, ne prelagajte na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V začetku tedna skrbno analizirajte svoje finančno stanje. Telefonski klic vam bo v veliki meri spremenil mnenje, zato boste zelo zadovoljni. Optimistično se boste lotili naloge, ki vam lahko v prihodnosti prinese uspeh. S sodelovanjem boste dosegli nekaj, po čemer hrepenite že dlje časa. Naj bo šport v težjih trenutkih vaš najboljši prijatelj. Ponosni boste nase in na svoje podvige, ki bodo spontani. Zavedajte se, da ste uspešni ravno zaradi tega, ker razmišljate z lastno glavo in se ne ozirate na malenkosti. Nekaj vas bo v nedeljo malce zmotilo.

Vaš ključ: Posvetite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Poslovno boste več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo še kako hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih in vas v ozadju spodbujali. Zaradi veliko obveznosti boste proti koncu tedna odložili kakšno prijetno dejavnost, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo. Družinsko vzdušje bo konec tedna zadovoljivo. S sorodnikom zgladita spor, ki je bil predvsem zaradi ne sprejemanja drugačnega mnenja. 

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Poglabljali se boste sami vase in iskali možnosti za osebno rast. Skušali si boste odgovoriti na zapletena vprašanja, ki vas že dalj časa mučijo. Nekoliko boste zmedeni, a bo hitro minilo. Skratka, drznosti in raztresenosti vam ne bo manjkalo. Oboje dobro združite in se potrudite, da dobro izkoristite vaše sposobnosti, še posebej kar se tiče finančne plati. To, kar se vam bo dogajalo, ne bo ravno katastrofa, ampak posledica neljubih okoliščin in vaše neučakanosti. Ne zapletajte se v nepotrebne spore.  Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno.

Vaš ključ: Ne bodite nestrpni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Počitek bo zelo ugodno vplival na vaše počutje in tudi nesramna pripomba nekoga od bližnjih ne bo skalila vašega miru. Zelo boste stabilni in vitalni a vseeno malo popazite na kondicijo. Hitrost vašega življenja in sprejemanja in odločitev si določite sami, tako boste delovali najbolj učinkovito in iz sebe iztržili največ. Prizadevali si boste, da vam na delu podarijo mesto, ki vam pripada. Počutite se dovolj sposobni, da prevzamete dodatne odgovornosti. Pohitite in naredite korak, čeprav vas bo vsak pogled na urnik pravzaprav nekoliko prestrašil. 

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Na določene stvari žal ne boste imeli velikega vpliva, zato se z njimi ne obremenjujte. Nikar se ne zatekajte v slabo voljo, če se bodo pojavili manjši dvomi.  Zdaj je čas, da začnete gledati tudi nase, ne samo na druge. Privoščite si krajši oddih in razmislite o svojem življenju bolj intenzivno. Na finančnem področju se vam obetajo pozitivne spremembe, ki vam bodo podarile možnost, da zaživite bolj sproščeno. V nedeljo imate odlične možnosti, da se pogovorite z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni in ranljivi.

Vaš ključ: Pripravite se na spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zeleno

Poglejte si še: Polna luna v LEVU prinaša POGUM

in pa Nekaj nasvetov, kako ohraniti zdrav in sijoč videz las, brez vsakodnevnega umivanja