Kitajski horoskop od 3. do 9. 8. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 3. do 9. 8. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
4. 8. 2020

PODGANA

Presenečajo vas nove dileme, in sicer v trenutku, ko ste pričakovali izboljšanje. Vzemite pot pod noge in pojdite tja, kjer blestite ali pa zgolj uporabite sodobna komunikacijska sredstva. Malce boste v drugi polovici tedna slabe volje, vendar te krivde ne boste pripisovali sebi, ampak drugim. Kljub vsej svoji predanosti delu se posvetite čustvom, ki vas dajejo, sicer se zlepa ne boste mogli umiriti, in razčistite s preteklimi dogodki, ki imajo še vedno veliko vpliva. Razmišljali boste o novi možnosti, ki bo potrebna za vaše osebno duševno počutje.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Neustavljivi boste, zanima vas veliko različnih stvari, vendar s to razpršeno energijo ne boste prišli nikamor. Boljša rešitev sta premišljenost in predvsem umirjenost. V četrtek lahko pričakujete nekaj prijetnih novic, ki vas bodo razveselile. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega. Znašli se boste pred izzivom, zato se vas bo polotil manjši strah, ki vas bo le oviral, ne pa vzpodbujal. Umaknil se bo sam od sebe. Začaranega kroga se boste rešili tako, da se boste malce bolj poglobili v situacijo, ki je nastala.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

V odnosih zadržite sredi tedna zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo poštenost in zaupanje. Morda bo prav to izkušnja, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje. Uspelo se vam bo potegniti iz težavne situacije. To vam bo omogočilo, da boste določene načrte speljali po svoji volji. Če hrepenite po več adrenalina, zagrabite priložnost ki prihaja z obema rokama. V nedeljo ne boste našli pravega načina, kako bi partnerju povedali, kaj vas pri njem moti, zato se bosta zapletala v besedne boje.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Pozabili boste na skrbi, ki se nizajo ena za drugo in vam ne dovolijo mirnega spanca. Smotrno bi bilo, da se sprostite s fizično aktivnostjo. V sredini tedna boste čutili povečano kreativnost, zato se lotite opravil, pri katerih je na prvem mestu ustvarjalnost. Če se sami ne boste znašli, se lahko obrnete na nekoga, ki ima ogromno izkušenj. Hiteli boste, kar pa bo v soboto s seboj prineslo nejasnosti in zmote, zato svoj korak čim prej upočasnite. Prav je da ste aktivni, vendar se ne prenaglite.

Vaš ključ: Varujte se neiskrenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

V dneh pred vami bodo sanje veliko bolj resnične kot je vsakodnevno življenje. V ljubezni se odpira novo, srečno poglavje. Pohitite, ker tudi v karieri lahko dokončate več stvari hkrati. V drugi polovici tedna prihaja odlična priložnost, da sebe in okolico znova prepričate o svojih sposobnostih in pokažete, kako se stvarem streže. Življenje bo nenadoma tako zelo lepo. Če boste hoteli napredovati, se boste morali družiti z ljudmi, ki nekaj pomenijo. Poskrbeli boste, da se bo o vas vedno več govorilo.

Vaš ključ: Umirite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

V sredo ali četrtek lahko pričakujete prijetno presenečenje v ljubezenskih odnosih. Vezani utegnete s partnerjem sprejeti pomemben dogovor, samskim pa se obeta ponudba za zmenek. Spremljali vas bosta vas plemenitost in dostojanstvo in tako boste lažje kos svojim podvigom. V zasebnosti se boste končno sprostili. V soboto bo na prvem mestu iskrenost, s katero boste premagali še tako zoprne težave. Dober odziv prijateljev bo v nedeljo tisti, ki vam bo prinesel več dobrih možnosti.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Potrpežljivi in tolerantni boste do ljudi, ki vas trenutno obkrožajo. Vaša moč bo presegla vaše okvire, zato se ne boste ustrašili ničesar. Vpliv na druge bo zelo velik. Sedaj je čas, da postorite z zaostalimi zadevami in na določenem področju zahtevate več spoštovanja, saj boste naleteli na posluh. V soboto bo prišla priložnost, da se udeležite zanimive dogodivščine, o kateri sanjate že dlje časa. Morda se boste morali odreči nečemu, za kar ste trdo delali, da bi izkoristili prednosti. Vendar se bo vse skupaj izkazalo za pozitivno.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Osredotočite se na to kaj zaznavate vi in kaj zaznavajo vaša čustva. Na prvi pogled v tem ni razlike, ampak v resnici je ogromna, kar boste spoznali v tem tednu. Ko vas bo nekdo vprašal, če mu posodite denar ali kaj drugega, tega ne storite, saj boste imeli velike težave to potem dobiti nazaj. Znanje vam ne bo veliko koristilo, bolj se zanesite na svojo presojo. Sami sebi boste prepovedali razmetavanje z energijo in iskanje pozornosti, namesto tega se boste v mislih posvetili karieri, a ne boste začeli isti trenutek.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Preresno se lotevate določene zadeve, ki so jo drugi že zdavnaj pozabili. Morda je druga polovica tedna pravi trenutek, da se čustvi sprostite in začnete opazovati stvari drugače. Vaše počutje bo proti koncu tedna spremenljivo, precej pa bo odvisno od tega, kaj boste v določenem trenutku počeli. Nihče ne more vedno opravljati le tistega, v čemer je najboljši, zato se sprijaznite z dejstvi. Vaše odločitve bodo končno izid utemeljenega premisleka. Manj izrazita bo prijateljeva pomoč, s katero se ne boste mogli sestaviti. Ugotovili boste, da se lahko zanesete le nase.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PETELIN

V dneh pred vami boste z malo truda veliko postorili. V četrtek boste sprejeli pomembne odločitve, ki vas bodo popeljale na novo, boljšo pot. Pred tem pa poskusite svoj odnos z bližnjimi še nekoliko osvežiti. Izredno dobro se boste počutili, ko vas bodo pohvalili. Vaša iskrenost bo igrala veliko vlogo, nihče se vam ne bo mogel zlagati. Verjemite, določena rešitev je precej bolj očitna, kot se vam zdi ta trenutek. Čas je, da se premaknete naprej. Spoznali boste, da delanje napak še ne pomeni neuspeha.

Vaš ključ: Ne omahujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Izvedeli boste marsikaj, kar vas ne razveseljuje najbolj, ampak vas vodi v bolj razumske odločitve. V zasebnih odnosih se bodo v sredo zgodile majhne, komaj opazne spremembe, ki pa bodo prej ali slej sprožile tudi večje. Končno se boste z zadovoljstvom usmerili v čustvene podvige. Energije prinašajo v nedeljo pritiske in spremembe. Na plano bo prišlo veliko potrpežljivosti, s pomočjo katere se boste veliko lažje soočili z vsem skupaj. Kljub temu je marsikaj odvisno tudi od vas.

Vaš ključ: Upoštevajte nasvete drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali na odziv počakati. Nekateri ljudje preprosto ne razumejo, zakaj se vam tako mudi. V kolikor niste sigurni vase, utegnete imeti kar nekaj težav s prilagajanjem. Rešitev obstaja, in ta je, da prosite nekoga za pomoč. Odnosi z okolico bodo nihali v ekstreme. Nikar ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Potrebovali boste več pozornosti, zato boste v soboto in nedeljo poskrbeli, da si vas bodo zapomnili, seveda v pozitivnem smislu.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Preberite še: