Kitajski horoskop od 31. 8. do 6. 9. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 31. 8. do 6. 9. 2020 (foto: Pexels) Pexels
1. 9. 2020

PODGANA

Na področju čustev se bo v tednu pred vami zapletalo, saj si boste tokrat želeli več kot le prazne besede. Ljubljena oseba je trenutno v svojem svetu, kar vam ne bo všeč. Kljub temu se nikar preveč ne spogledujte izven domačega okolja. Proti koncu tedna se vam obeta manjši kaos, ki vas bo presenetil v negativnem smislu. V prepir, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno še dodatno razjezilo. V nedeljo se boste lažje umaknili od negativnih energij.

Vaš ključ: Prihaja presenečenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

BIVOL

Ne silite drugih, da se na vseh področjih strinjajo z vami, saj se boste v tem primeru besedno zapletli. Vezani bivoli se boste končno sprostili in si v odnosu dovolili biti nekoliko bolj navihani. Preobrati se bodo konec tedna vrstili eden za drugim. Popolnoma od vas bo odvisno, čemu boste sledili in zakaj. Pozitivna energija, ki vas bo obdajala v ljubezni, vam bo prinesla mnogo priložnosti. Če ste v odnosu, ki vas ne osrečuje, imate sedaj odlične možnosti, da se s to osebo pogovorite in izpostavite tisto, kar je problematično.

Vaš ključ: Pojdite po svoji poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

V tem tednu bo pot odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer ste v zadnjem času že nestrpni. Čas pred vami bo posebej obetaven za tiste, ki čakate da se določena situacija končno uredi. Težko se boste odločili, zmedlo vas bo nekaj, kar je za vas ključnega pomena. Morda že slutite resnico, čeprav se morate držati v ozadju in počakati, da se vse skupaj postavi v pravo pozicijo. Razigrani boste in nadvse zabavni, kar bo opazila tudi simpatična oseba nasprotnega spola, ki se bo ves čas smukala v vaši bližini. 

Vaš ključ: Bodite direktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA (zajec) 

V dneh pred vami se bo izkazalo, da ste zelo prilagodljivi. V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo dopolnile in vam podarile več energije. Konec tedna se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas ljudje ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje cilje, saj je v zraku prisoten nemir. Še je čas, da popravite nekatere napake iz preteklosti. Verjetno pri tem ni potrebno poudarjati, da ima nekdo še vedno veliko  potrpljenja. 

Vaš ključ: Sprejmite predloge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

V dneh pred vami boste nekoliko utrujeni in zamorjeni. V resnici nimate velikih razlogov za slabo voljo, posebno če ste na pragu delovnih sprememb. V ljubezenskih odnosih pozorneje prisluhnite, da ne boste zamudili nečesa pomembnega. Hitenje bi lahko sprožilo cel kup nepravilnosti, saj bi bili tudi veliko bolj površni. Poleg tega pa bi si naložili še več dela, kot ga že imate. Konec tedna vam prinaša spremembe. Seznanili se boste z novostmi, ki vam bodo omogočile lažjo pot. 

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Polni energije boste v dneh pred vami usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju boste končno sposobni poglobiti odnose, kar boste z veseljem naredili. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte v naravo. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci. Vikend bo namenjen uživanju v tem, kar vam ponuja življenje. Živite tukaj in sedaj. Mimogrede, nedelja bo nadvse primeren dan za medsebojno izkazovanje ljubezni in razvajanje čutov.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Prvi dnevi v tednu bodo namenjeni razmišljanju o spremembah na področju zdravja in počutja. Za svoje zdravje lahko največ naredite na ta način, da se vsak dan vsaj za nekaj minut posvetite sebi. Redno razgibavanje in skrb za kondicijo, bosta pripomogla, da boste lažje prenašali obremenitve, pod katerimi se večkrat znajdete. Na čustvenem področju boste deležni večjih razjasnitev. Konec tedna vam prinaša vztrajnost in samozavest. Slabega počutja in naveličanosti se boste rešili na preprost način. 

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Zapostavljate ljubezensko področje, kar ljubljeni osebi ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po vaši družbi. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni. Čas, ki je pred vami bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev. Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo.  V vas se bo v nedeljo prebudil nemir in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake drobcene malenkosti. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Možno je, da se nekatere zadeve v sredini tedna ne bodo rešile tako, kot si želite. Razmerja, ki se bodo začela v tem tednu bodo bolj težka in obremenilna, kot ste si predstavljali. Prikupil se vam bo nekdo iz drugega kroga, kar vas bo na začetku nekoliko presenetilo. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, posebno če ste trenutno v precepu in morda iščete le potrditev. Močno hrepenite po uspehu in slavi. Tega ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, koga imate na drugi strani. 

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Pred samskimi je čas, poln veselja in dobre volje. Ne bo vam manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, kar boste okusili v petek ali soboto. Srečanje s prijateljem vas bo nekoliko zmedlo, toda na koncu boste umirjeni, saj se je očitno začelo novo in prijetnejše poglavje. Pokažite ljudem, da vam lahko zaupajo. Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili z lahkoto, kar vas bo razveselilo. Poskusite delovati bolj samostojno. 

Vaš ključ: Ne iščite sreče drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Na žalost boste v sredini tedna tako močno zaposleni s samim sabo, da boste pozabili na občutke drugih. Nekoliko težje bo na finančnem področju, saj nihate in zato ste neprevidni. Preverite vse pogodbe in dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Osredotočite se pozitivno plat zadeve, ki je že nekaj časa pod večjim vprašajem. Če se boste le malenkost potrudili, boste lahko hitro uzrli vse prednosti, ter jih spretno uporabili.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Vzemite si nekaj prostih dni in pojdite v naravo. Na finančnem področju boste imeli največ sreče v sredini tedna, ko vas bodo mikali novi nakupi. Vendar nikar ne pretiravajte, da se ne boste znašli v zagati. Ljubezen pa bo na prvem mestu v soboto, ko se vam bodo dogajale same lepe stvari, še posebej vezanim. V nedeljo boste najprej nekoliko zmedeni in pesimistični, že krajši pogovor s prijatelji pa vam bo vlil novo energijo in vas pripeljal do boljšega razmišljanja. Bodite do sebe bolj odgovorni in disciplinirani in si postavite višje cilje.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: