Kitajski horoskop od 4. do 10. julija

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 4. do 10. julija (foto: profimedia) profimedia
5. 7. 2022

PODGANA

Ne analizirajte preveč sodelavca, ki deluje drugače, saj si na koncu vedno izberete svojo pot. Sredi tedna lahko dosežete napredek, vendar morate vključiti možgane in sami ugotoviti določene stvari, ki niso nikjer zapisane. Poskusite čim bolj izkoristiti vse kar se odvija in nikar preveč ne zahajajte v iluzije. Konec tedna se boste z lahkoto prilagodili in uživali v vsakem trenutku. Srečanje, ki se bo zgodilo povsem spontano vam bo pomenilo več kot ste pričakovali. 

Vaš ključ: Prilagodite ritem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: indigo

BIVOL

V začetku tedna sledi manjše presenečenje na področju dela in finančnega področja. V četrtek boste romantično razpoloženi, veliko aktivnost se bo odvijalo v harmonično obarvanem družinskem okolju. Pomembno je, da v tem izluščite poučno izkušnjo glede zadeve, s katero ste vsi skupaj obremenjeni. Vaša samozavest bo konec tedna na ostalih področjih naraščala, na čustvenem področju pa bo počasi začela upadati, saj se vam bodo odvijale konfliktne situacije.

Vaš ključ: Obrnite se naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Torek bo naporen, pomagajo vam lahko izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse kos. Vse skupaj je vaša izbira, s katero drugi niti niso tesno povezani. Analizirajte svojo podobo v ogledalu in dvignite ramena. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša izbira. Glavna tema vikenda bo povezanost s tistimi, ki jih imate radi. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih skritih načrtih. Glasno izrazite svoje zamisli, saj vam bodo prisluhnili. 

Vaš ključ: Dobri odnosi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Zaradi pomembne situacije, ki je pred vrati bo prisotne več treznosti in praktične energije. Finančno področje bo prebudilo skrbi in načrtovanje za prihodnost. Vse se lahko reši, če boste zaupali vase ter v svoje zmogljivosti. V soboto boste nekoliko močneje čutili tok, kam je treba iti in kaj je treba čim prej narediti. Zanesite se na nasvet osebe, ki ji zaupate in za katero veste, da vas ne bi nikoli izdala. V pričakovanju določenega odgovora bodite bolj potrpežljivi. 

Vaš ključ: Razčiščevanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

ZMAJ

Če v torek, ko vas čakajo številne obveznosti ne boste motivirani, se obeta nekaj težavic. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne ravno najbolj po godu. Kar nekaj stvari boste postavili na kocko, nagnjeni k tveganju. Lekcije in razni dogodki, ki se vam bodo na prvi pogled zdeli težki, vas bodo tokrat močno razbremenili. Konec tedna pa se vam bo pojavilo nekaj zanimivih možnosti, pričakujete lahko tudi sveže spremembe, obnovo ali nov začetek.  V nedeljo se izognite konfliktom.

Vaš ključ: Brzdajte jezo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Precej zaposleni boste z razmišljanjem, kako urediti finance. Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na vsiljiv način želel povedati svoje mnenje. Vse skupaj bo v  notranjosti povzročilo naval čustev. V zadnjih dneh tedna boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močnejše, povrnilo se bo tudi zaupanje vase. Na čustvenem področju boste pripravljeni na kompromise. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo poskušal konec tedna prepričati v nekaj nerealnega.

Vaš ključ: Izognite se utrujenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Pomanjkanje zbranosti bo v ponedeljek krivo, da se vam bodo določene zgodbe začele podirati. Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti popustiti. Čustva vas lahko v četrtek premagajo. Vse kar se bo tokrat dogajalo bo še bolj intenzivno, če ste že nekaj časa pod stresom. Seveda to ne bo godilo tistim, ki ves čas uporabljate izgovore. V soboto boste sproščeni in nasmejani. Imeli boste ogromno pozitivne energije, prav tako vam ne bo težko pomagati drugim. 

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Nekaj vas preveč spominja na dogodke iz preteklosti, zato boste v čustvenih situacijah bolj previdni. Držite se ljudi, ki jim zaupate, pazite glede stroškov in še enkrat preverite stanje na računu. V kolikor ste nezadovoljni organizirajte posvet in nakažite smernice za reševanje odprtih zadev v krogu družine, kjer vas nekdo zadnje čase ne podpira dovolj. Prijatelji bodo v nedeljo prav presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Končno boste romantično razpoloženi in čudovita družba še posebej za osamljene.

Vaš ključ: Poiščite navdih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

OPICA

Dodatni zaslužek, ki se vam obeta bo potrditev o pravilni odločitvi. Brez slabe vesti se lahko predate tudi ljubezenskim vibracijam, ki bodo prebudile nežnost. Spontane odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Dobre energije bodo omogočile, da se poglobite vase. Simbol vikenda bo razigranost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v domačem okolju. Nihče vas ne ogroža, zato se neobremenjeno odprite.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Visoka pričakovanja se konec tedna ne bodo uresničevala, dolgočasila vas bodo tudi nenehna vprašanja. Potrebovali boste več prostora zase. Proti koncu tedna boste marljivi in dovolj motivirani, toda vsi okoli vas ne bodo pripravljeni na napredek. Poleg vsega boste še sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo agresivno. Nedelja bo malce dolgočasen, morda tudi žalosten dan. Pomanjkanje ljubezni vas bo utrudilo, zato zberite moči za nadaljevanje in nove izzive.

Vaš ključ: Iznajdljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Izjemno iznajdljivi boste v torek, ko bo treba poiskati kakovostno rešitev za določen problem, ki vas muči že nekaj časa. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo povzdignile in popeljale do osebnega zadovoljstva. Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, kar vas bo notranje vznemirjalo. Ko boste sestavljali načrt, povezan s prijetnimi dejavnostmi, upoštevajte tudi mnenja drugih, ki so vključeni, saj bi vam lahko v nasprotnem primeru nekdo zameril. 

Vaš ključ: Ne omahujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel zanimive odgovore in razbremenitev na osebnem področju. Pomembne obveznosti se bodo tekom tedna stopnjevale in končno boste dobili občutek, da se pomikate naprej. V družini boste imeli velik vpliv, saj bo vaš pristop zelo iskren. Nova zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno zanimivo in razigrano, kar vas vodi k srčnemu zadovoljstvu. Usmerjeni boste k strastnim vzgibom.

Vaš ključ: Prijetna naključja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena