LJUBEZENSKI HOROSKOP za JULIJ 2022

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za mesec, v katerega smo pravkar vstopili. 

LJUBEZENSKI HOROSKOP za JULIJ 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 7. 2022

OVEN

Preveč boste v začetku julija, ko se vas bo dotaknila Venera v znamenju dvojčkov, raztreseni in zato ne boste slišali mnenja drugih, kar ni ravno najboljše. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete čutiti zadrego. Skratka, nekaj več sivih las vam bodo sredi meseca povzročale čustvene situacije. O vsem se pogovorite in uskladite z ljubljeno osebo. Upoštevati bi morali več dejstev, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas v bistvu spravlja v slabo voljo. Razporedite konec meseca svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu. 

BIK

V ljubezni bo v začetku julija zaradi Sonca v raku nekaj težav z ljubosumjem, saj imate občutek, da vam ljubljena oseba nekaj prikriva. Vse, kar se bo dogajalo, vas bo vznemirjalo, zato se boste težko sprostili. V sredini meseca sledi nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite priložnosti, ki lahko hitro odjadrajo vstran. Nemogoče zadeve se bodo začele proti koncu meseca, ko bo Sonce v levu reševati. Avanture bodo kratke, vendar zelo sladke. Pokažite več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti. 

DVOJČKA

Ljubezenske zvezde vam bodo v prvih dneh julija, ko boste čutili vpliv Venere v dvojčkih, izredno naklonjene in vas usmerjajo v prave odločitve. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki so vam simpatični, morda se razvije tudi kakšna obojestranska simpatija. Previdnost bo proti koncu julija potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih, ali igrali žrtve na ljubezenskem področju. Močnejši ste, kot se zavedate, kar se bo pokazalo v zadnjih dneh julija, ko boste naredili  nov pomemben korak. 

RAK

V prvih dneh julija boste vse kar se je zakompliciralo premišljeno končali in pot nadaljevali z dvignjeno glavo in samozavestnim pristopom. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in vas veselijo. V sredini meseca se bo na področju čustev dogajalo več stvari hkrati, zato boste malce napeti in nezadovoljni. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase in ne bo vam težko preiti k dejanjem. Vsaka sprememba na ljubezenskem področju bo v zadnjih dneh julija še kako dobrodošla, še posebej izboljšanje komunikacije. Zadovoljni boste, ker ste vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza. Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven, vas bo kljub temu razbremenil. 

LEV

Nikar se v začetku julija, ko boste zaradi Sonca v raku zelo občutljivi, ne obremenjujte z analiziranjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v pravo smer. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte v družbi ljubljene osebe. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše ozračje. Občutek, da so čustva zgolj enostranska, vas tokrat zapušča. Samski levi se boste lahko podali novim vznemirljivim dogodivščinam naproti. Proti koncu meseca boste sanjarili o romantičnih podvigih. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov.  

DEVICA

Sladke sanje o prijetni ljubezni bodo postale uresničljive. Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo tokrat vse skupaj namenjeno in dosegljivo. Vse se lahko še spremeni, zato ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer. V ljubezni ste lahko odločnejši, saj vas ljubljena oseba razume. Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe, ki se vam obetajo. Pozornost v drugi polovici julija za nekaj časa preusmerite drugam. Morda se bo zopet odprlo vprašanje, ki bo povezano z vašim intimnim življenjem. Radi bi imeli vse urejeno, ampak trenutno še ni pravi čas za to. Počasi boste daleč prišli.

TEHTNICA

V prvih dneh julija se vam bo na čustvenem področju utrnilo nekaj nenavadnih zamisli. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. V sredino meseca se boste podali z nežnimi energijami. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na okolico. Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. Z ljubljeno osebo se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s pogumno energijo lahko nadaljujete pot. 

ŠKORPIJON

Odlično razpoloženi boste v prvih dneh julija na področju ljubezni polni zagona. Poskusite uskladiti želje in zaupajte sebi. Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost končno preide v pravo ljubezen. V nepredvidljivih okoliščinah na področju čustev se boste izvrstno znašli, miselne sposobnosti vam bodo tokrat ob pravem času v veliko pomoč. V zadnjih dneh julija pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno. Vse se zgodi z namenom, zato se ne izogibajte soočenjem, ker si s tem lahko naložite dodatno breme. Iznajdljivost bo vaše močno orožje. 

STRELEC

Čustva boste v prvih dneh julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku izražali spontano in instinktivno. Spoznali boste, da iskreno prijateljstvo prehaja v ljubezen. Od nasprotnega spola lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Samski strelci boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki bo buril vašo domišljijo na vsakem koraku. Morda boste sposobni tudi izpovedati svoja globoka čustva. Pomanjkanje energije lahko v zadnjem delu julija vpliva tudi na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa. V zadnjih dneh julija se s Soncem v znamenju leva prebujata iskrenost in strast.  

KOZOROG

Vpliv Venere v začetku julija samskim kozorogom prinaša vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, tudi vezani ne boste ravnodušni do komplimentov nasprotnega spola, ki vas lahko zmedejo. Radi se boste preizkušali v raznih razigranih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Ko boste v zadnjem delu julija razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno težka, saj bosta obe možnosti zelo zanimivi. Čim prej se odločite glede novih podvigov, ki vas bodo malce razbremenili. Ne pozabite pa na napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale. 

VODNAR

Venera bo v začetku julija na vaši strani, kar bo pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo. Spoznali boste, da lahko končno zgladite nekaj domačih sporov. Povejte svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Ljubezen v pravem pomenu vas bo objela v sredini julija, ko boste čutili povečano strast in občutek, da vas nekdo resnično ljubi. V zadnjih dneh julija ne bo odveč več previdnosti, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati morate svojo resnost in prilagodljivost, kar pa ne bo najbolj enostavno. Glede osebnih zadev boste nekoliko nezaupljivi. 

RIBI

Truditi se boste morali, da na področju čustev ohranite zbranost, saj vas bo nekdo ves čas jezil s svojimi pripombami. Izzive boste sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. Tokrat ne boste zadrževali svojih želja. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo povzdignile in popeljale do boljšega počutja in osebnega zadovoljstva. Samski boste prišli v sredini meseca do zelo zanimivih zaključkov in lepših energij. Čeprav osvajanje ni vaša strast, boste tokrat v njem uživali. Ne prepirajte se konec meseca z nekom, ki razmišlja drugače kot vi.  Ne zapletajte se v nestabilne situacije, saj že vnaprej veste, da bi lahko ostali razočarani. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti. 

Pripravil: Horoskop.si