Horoskop za JULIJ in kateri dan bo najsrečnejši v tem mesecu za vaše znamenje?

Pozdravljamo že sedmi mesec v tem letu! Preverite, na kateri dan v tem mesecu vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Horoskop za JULIJ in kateri dan bo najsrečnejši v tem mesecu za vaše znamenje? (foto: profimedia) profimedia
1. 7. 2022

Oven: 28. julij

V koncu julija se bomo srečali z retrogradnim Jupitrom, ki bo v vašem znamenju. Obetajo se vam priložnosti, s katerimi boste svojo življenje ponesli na višjo raven. Razmislite, kakšna so vaša osebna prepričanja in na podlagi tega razmislite o spremembah na karierni poti, novih potovanjih ali drugih načrtih, ki bi lahko izboljšali vaše življenje.

Bik: 5. julij

Merkur v vašem znamenju vam bo olajšal komunikacijo. Lažje boste izražali svoje občutke, postavljali lastne meje in obenem ostajali spoštljivi. Ne samo, da boste lažje našli besede, vaši bližnji bodo z vami delili tudi podobno miselnost in bodo tako še bolje razumeli tisto, kar ste jim želeli povedati. Čas je, da se nehate zadrževati in se izrazite.

Dvojčka: 4. julij

Palas, asteroid, ki vpliva na pravičnost ter notranjo modrost, na ta dan vstopi v vaše znamenje. Razmislite, kako pogosto imate občutek ali intuicijo, kaj je prav in kaj je narobe, tudi če je v nasprotju z družbenimi normami. Čas je, da začnete zaupati ter slediti svoji intuiciji. Ostanite zvesti sebi tudi takrat, ko bi drugi od vas pričakovali drugače.

Rak: 17. julij

Na ta dan Venera vstopi v raka in čeprav je ta planet znan po tem, da vlada ljubezni, ima vpliv tudi na finance. Uporabite to energijo, da ustvarite finančno stabilnost; morda je čas, da naredite korak proti lastnemu projektu. Seveda pa sklepajte premišljene odločitve in poskrbite, da ste uglašeni s svojimi pristnimi željami ter cilji. 

Lev: 28. julij

Lunin mlaj v levu vam ponuja priložnost za nove začetke. Čas je, da se osredotočite na svoje namere; kar posejete danes, boste v prihodnosti poželi. Prepričajte se, da ste pri postavljanju namer iskreni do sebe, na poti uresničitve pa ohranjajte svojo samozavest ter pogum. Verjemite v svoje sposobnosti in ne pustite, da bi vas strah pred neuspehom ohromil.

Devica: 25. julij

Proti koncu meseca se bo asteroid Juno, ki ureja poroke in pogodbe, obrnil retrogradno. To lahko aktivira vaše romantične odnose, pa tudi pripelje zanimive pogodbe, ki vam bodo pomagale pri uresničitvi sanj. Ta dan je idealna priložnost, da razmislite o sklenjenih dogovorih in ocenite, če je morda čas, da jih spremenite ali celo prekinete. 

Tehtnica: 6. julij

Luna v tehtnici poudarja vašo sposobnost, da premagate ovire na svoji življenjski poti. Razmislite, kaj je tisto, kar vas ovira na poti do polnega, srečnega in obilnega življenja. Kako lahko te ovire premagate? Čas je, da od sebe pogumno spustite vse, česar več ne potrebujete in naredite prostor za prijetne novosti, ki vas čakajo v prihodnosti.

Škorpijon: 31. julij

Uran v biku vam nudi energijo, ki ugodno vpliva na romantični del vašega življenja. Prinaša vam nekaj nepričakovanih stvari, ki vam bodo pomagale priti korak bližje k odnosu, kakršnega si želite. Na ta dan hodite po svetu s še posebej odprtimi očmi, saj vas bodo sporočila čakala na vsakem koraku. Sledite intuiciji in zaupajte svojim občutkom.

Strelec: 4. julij

Palas, asteroid pravičnosti in notranje modrosti, se preseli v znamenje dvojčkov in vam prinaša prav posebno energijo, ki bo imela vpliv na vaše osebno življenje. Večino leta ste se osredotočali na svojo kariero in se na ta način ločili od tega, kar resnično cenite in potrebujete v svojem življenju. Ta dan vam pomaga doseči skrite notranje želje.

Kozorog: 13. julij

V januarju je nastopil lunin mlaj v kozorogu, v tem mesecu pa bomo dočakali polno luno v vašem znamenju! To je priložnost, da okusite prve sadove svojih namer in ciljev, obenem pa, da si vzamete čas za refleksijo in razmislite, kaj deluje in kaj ne. Nikoli ni prepozno, da spremenite svoje načrte ali namere in zaživite še bolj v skladu s seboj.

Vodnar: 28. julij

Lunin mlaj vam pomaga začeti popolnoma novo poglavje v vašem osebnem življenju. Po letu, polnem lekcij, je čas, da te lekcije uporabite in si ustvarite življenje, kakršnega si resnično želite. Opustite vse, kar vas pri tem ovira in se pogumno podajte na novo pot, pri tem pa ne pozabite slediti svoji intuiciji. Verjemite vase in si zaupajte.

Ribi: 25. julij

Juno, asteroid poroke in pogodb, se v vašem znamenju obrne retrogradno, kar ne prinaša le priložnosti v vašem ljubezenskem življenju, temveč lahko ugodno vpliva tudi na področju financ. Če ste se pred kratkim pogajali ali načrtovali projekt, je sedaj čas, da to zaključite in obrodite sadove svojih dogovorov. To je tudi priložnost, da razmislite o sklenjenih dogovorih in jih po potrebi spremenite.