5 popolnih zmenkov za ognjena znamenja (OVEN, LEV, STRELEC)

Je tudi vas očarala oseba, rojena v znamenju ovna, strelca ali leva? Preverite, s kakšnim zmenkom boste ognjena znamenja povsem očarali!

5 popolnih zmenkov za ognjena znamenja (OVEN, LEV, STRELEC) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2022

Ognjena znamenja slovijo po svoji strasti in veliki količini energije. Oven, lev in strelec obožujejo vznemirljive trenutke in radi iščejo nove užitke, ki jih ponuja življenje. So svobodomiselni, spontani, ustvarjalni in aktivni.

Popolni zmenki za ognjena znamenja so takšni, kjer se veliko dogaja in ni dolgčas. Klasični zmenki jih znajo dolgočasiti, če pa jim zagotovite vznemirljivo izkušnjo, boste nedvomno pritegnili njihovo pozornost. 

Izlet v neznano

Kaj je bolj spontanega in pustolovskega, kakor izlet v neznano? Partnerja posadite v avto in skupaj se odpravita na odkrivanje skrivnih kotičkov. Prepustita se toku in sproti določajta, kam bosta šla in kje se bosta ustavila.

Športni zmenki

Ker imajo ognjena znamenja veliko energije, se vam bodo z veseljem pridružila na aktivnih zmenkih. Skupaj se odpravite v hribe, ali pa zaplavajta v bližnjem morju. Uživata lahko celo v teku ali športih z žogo, vseeno pa ne pozabite, da so ognjena znamenja precej tekmovalna in lahko težko sprejmejo poraz.

Plesni večer

Nobena skrivnost ni, da so ognjena znamenja izjemno strastna. Ravno preko plesa bodo svojo strast lahko izrazili, obenem pa se bodo zabavali in razgibali svoje telo. Skupaj se odpravita na tečaj plesa, ki vama je všeč.

Preizkušanje novih jedi

Ognjena znamenja se hitro naveličajo enakih dni in tudi enakih obrokov. Presenetite jih z jedjo, ki je še niso preizkusili! Skupaj se odpravita v na novo odprto restavracijo ali pa pripravite kakšen eksotičen obrok kar doma.

Tečaj slikanja

Kot že omenjeno, imajo v splošnem ognjena znamenja precej izrazito kreativno žilico. Skupni umetniški tečaj je odličen način za spodbujanje ognjenega znamenja, da se izrazi. Če vas tečaj slikanja ne prepriča, se lahko lotite tudi drugačnega ustvarjanja, denimo izdelovanja iz gline.