Kaj bo OBDOBJE RAKA prineslo vašemu znamenju?

V tem tednu se je pričelo obdobje raka! Preverite, kaj to pomeni za vaše astroznamenje.

Kaj bo OBDOBJE RAKA prineslo vašemu znamenju? (foto: profimedia) profimedia
23. 6. 2022

V torek, 21. junija, pozdravljamo obdobje raka, ki bo trajalo do 22. julija. To obdobje prinaša veliko priložnosti, da se povežete s svojimi občutki, se posvetite svoji notranjosti ter poglobite svoje odnose.

Kaj pa to obdobje raka konkretno prinaša vašemu astroznamenju?

Oven

Končno ste prišli do točke, ko ste se pripravljeni otresti preteklosti in se usmeriti v novo poglavje življenja. Vesolje vas pri tem stoodstotno podpira, zato boste še dodatno začutili, kako ste zares izjemni. Ne pozabite; dokler sledite sebi, vam lahko uspe prav vse.

Bik

Poletje vam dobro dene. Takoj po poletnem solsticiju boste zaživeli in se razvajali s številnimi prijetnimi dogodki ter druženji. Vašo energijo bodo čutili tudi drugi, zato bodo z veseljem v vaši družbi, vi pa boste še z večjim veseljem širili svoj optimizem.

Dvojček

V obdobju dvojčka ste bili presenetljivo napeti in pod stresom. Imeli ste veliko življenjskih vprašanj in niste točno vedeli, če hodite v pravo smer. V obdobju raka pa se boste končno sprostili, videli širšo sliko in spoznali, katera pot je prava za vas. Vrnila se bosta vaš optimizem ter družabnost.

Rak

Imeli boste občutek, da se končno vračate domov. Zelo boste v stiku s sabo in svojimi občutki, svetu pa boste brez zadržkov pokazali svojo avtentičnost. Naleteli boste na pozitivne odzive in očarali tako bližnje, kakor tudi tiste, ki jih boste spoznali na novo. Proslavljajte sebe in uživajte; pred vami so srečni časi!

Lev

Naravnost obožujete poletje in z veseljem boste slavili poletni solsticij. Obenem pa vam obdobje raka prinaša nekaj pomembnih interakcij s prijatelji in družino. Vzemite si nekaj trenutkov in se zahvalite za vse, kar imate v življenju. Tako boste še dodatno okrepili svojo srečo in dobro voljo.

Devica

Obdobje raka vas bo spodbudilo k stiku s svojimi bližnjimi. Obdajte se z ljudmi, ki vas podpirajo in pripomorejo k temu, da ste lahko pristni. Razmislite tudi, s kom ste morda izgubili stike, pa bi jih želeli ponovno obuditi. Ni nujno, da jih takoj obudite, je pa dobro, da to ozavestite in morda v prihodnosti tudi nekaj ukrenete.

Tehtnica

V obdobju raka ste se vedno dobro znašli, saj se vam zdi, da z lahkoto ohranjate ravnovesje v svojem življenju. Tudi tokrat boste z mirnostjo pristopali celo k stvarem, ki vas ponavadi spravljajo v živce, kot je denimo služba ali ljubezensko žviljenje. Ravno zaradi vaše mirnosti pa lahko na teh področjih pričakujete pozitivne spremembe.

Škorpijon

Veliko boste razmišljali o svojih občutkih, mislih in dejanjih. Ukvarjali se boste predvsem z vprašanjem, kako se lahko otresete starih vzorcev. Pripravljeni ste trdo delati zato, da izboljšate svoje odnose in življenje, obdobje raka pa vas še dodatno napolni z motivacijo in pripravljenostjo na rast.

Strelec

Po nekoliko napornejšem obdobju ste začeli nazaj pridobivati svojo moč. Z lahkoto boste premagovali vse ovire in polni boste ustvarjalnosti. Večkrat se boste znašli na pravem mestu ob pravem času in na trenutke boste komaj verjeli, kako se vse obrača vam v prid. Letošnje obdobje raka vam bo še dolgo ostalo v spominu.

Kozorog

Ker je vaše ljubezensko življenje v zadnjem času tako dobro, tudi obdobje raka vidite le kot vrata, ki vam odpirajo nove, ljubeče izkušnje. V tem obdobju boste še posebej v stiku s svojimi čustvi, obeta pa se vam tudi sreča na ljubezenskem področju.

Vodnar

Kljub težkim trenutkom niste nikoli obupali in vaša vztrajnost bo to poletje nagrajena. Opazili boste, kako zelo se je okrepila vaša samozavest in v svoji koži se boste počutili naravnost odlično. Obdobje raka boste preživeli s super energijo in neverjetnim zagonom.

Ribi

V obdobju raka boste še dodatno stopili v stik s svojimi občutki, obenem pa se boste izjemno sprostili. Navdajali vas bodo občutki zadovoljstva, vaši odnosi bodo trdnejši kot kadarkoli prej in brez težav boste prisluhnili svoji intuiciji. To poletje bo za vas lahko na trenutke prav sanjsko.