3 pogoste napake, ki jih DVOJČEK počne v razmerju

Dvojčki očarajo s svojo neutrudljivo komunikacijo, dobro voljo, družabnostjo, smislom za humor in toplino. A tudi to znamenje v razmerju počne napake. Preverite, katere so najpogostejše.

3 pogoste napake, ki jih DVOJČEK počne v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2022

1. Potreba po nenehnem dogajanju

Dvojček je izjemno energičen in radoveden. Potrebuje življenje ter odnose, v katerih se neprestano nekaj dogaja. Razmerja se hitro lahko naveliča, kar lahko privede do več stvari. Dvojček se zaradi dolgčasa lahko enostavno odloči zapustiti razmerje, lahko si celo privošči afero, lahko pa v odnosu začne povzročati dramo samo zato, da si ga "popestri". 

Preverite še, katere so skrite moči dvojčka >

2. Premalo pozornosti partnerju

Kot že omenjeno, dvojček obožuje dinamično življenje. Včasih ima v dnevu toliko opravil, da ga najdemo na vseh koncih. Potovanja, druženja ter druge aktivnosti so obvezen del vsakdana, včasih pa dvojček zato premalo pozornosti nameni partnerju. V kolikor partner to izrazi, se dvojček lahko počuti omejen, kar privede do številnih prepirov.

3. Neprestano spreminjanje mnenja

Dvojček lahko zelo hitro spremeni svoje mnenje. Morda si danes želi razmerja, jutri pa bo hrepenel po samskem življenju. Danes si želi graditi odnose, jutri pa bo njegova prioriteta kariera. Tudi v odnosu je dvojček pogosto en dan topel, naslednji dan pa hladen. Zaradi tega partner lahko izgubi zaupanje ter občutek varnosti.