TO bo najboljši DAN V JUNIJU za vaše znamenje

1. 6. 2022
Deli
TO bo najboljši DAN V JUNIJU za vaše znamenje (foto: profimedia)
profimedia

Mesec junij bo v naša življenja prinesel svežo energijo, poletje ter številne zanimive dogodke. Preverite, kateri dan v mesecu bo za vaše astroznamenje še posebej dober.

Oven: sobota, 25. junij

Že od maja je Jupiter v znamenju ovna, v koncu junija pa se sreča s severnim vozlom. To je odlična priložnost, da se lotite pogovorov, ki sicer delujejo neprijetno, a vas bodo potisnili v novo poglavje življenja.

Bik: petek, 3. junij

Prvi petek v mesecu prinaša konec retrogradnega Merkurja. Čas je, da se nehate obremenjevati s preteklostjo in začnete graditi svojo prihodnost. Pomislite, katere temelje si želite v prihodnjih mesecih postaviti in/ali okrepiti. 

Dvojčka: ponedeljek, 13. junij

Na ta dan se Merkur pomakne v vaše znamenje. To vam bo dalo še nekaj dodatne energije. Zelo boste družabni in ljudje bodo resnično lahko spoznali vašo najboljšo verzijo; navduševali boste z optimizmom, smislom za humor ter jasno komunikacijo.

Rak: torek, 28. junij

Luna v raku je odlična priložnost za vas, da posadite semena za naslednje poglavje svojega življenja. Namen, ki si ga zastavite na ta dan, bo dosegel vrhunec kasneje. Poskrbite, da takrat gradite in ravnate v skladu s svojimi vrednotami.

Lev: nedelja, 5. junij

Prvo nedeljo v mesecu bo luna ves dan v vašem znamenju, zato je to odlična priložnost, da se ponovno povežete s svojimi resničnimi občutki. Če s pomočjo slednjih sprejemate odločitve, vas bo to na koncu pripeljalo do sreče, ki jo iščete.

Devica: torek, 7. junij

Luna v devici je za vas super možnost, da manifestirate svoje najgloblje želje. Devico zaznamujejo natančnost ter načrtovanje, zato svoje odlike izkoristite in naredite dober načrt, kako boste dosegli vse, kar si pristna verzija vas želi.

Tehtnica: četrtek, 9. junij

Po devici se luna prestavi v znamenje tehtnice in vas navdihuje, da sledite svojim sanjam. Osredotočite se na svoje romantično življenje in naredite korak proti odnosu, ki je resnično izpolnjujoč. 

Škorpijon: sobota, 4. junij

V petek je zaključek retrogradnega Merkurja, ta planet pa še vedno ostaja v znamenju bika, kar pri vas daje velik vpliv na romantično življenje. Čas je za rast in spremembe v vaših odnosih, pri odločitvah pa bodite pozorni, da ste resnično iskreni do sebe in drugih.

Strelec: sreda, 22. junij

Venera, planet ljubezni, vstopi v znamenje dvojčka, kar vam bo pomagalo globlje razmisliti o tem, do česar ste v svojem življenju strastni. Sledite svojim občutkom in bodite pogumni pri odločitvah, ki v vas zanetijo ogenj.

Kozorog: sreda, 15. junij

V polovici meseca luna preide v vaše znamenje. Izkoristite priložnost za samorefleksijo in razmislite, kaj morate spustiti iz svojega življenja, da resnično zaživite. Ne pustite, da vas strah ovira pri polnemu življenju.

Vodnar: nedelja, 5. junij

Saturn v vašem znamenju prinaša veliko sprememb. Predvsem boste odkrivali, kakšne so vaše meje, pri tem pa je pomembno, da resnično stopite v stik s sabo in se postavite na prvo mesto.

Ribi: ponedeljek, 20. junij

Že čez vikend luna preide v znamenje rib, v nedeljo pa vam bo ta namenila še posebej veliko energijo. To je čas, da se znebite dolgotrajnih dvomov in sprejmete odločitve na področju družinskega življenja.

Preberite še ostale napovedi za ta mesec:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu