Ljubezenski horoskop za JUNIJ

31. 5. 2022
Deli
Ljubezenski horoskop za JUNIJ (foto: profimedia)
profimedia

Kaj pravi ljubezenski horoskop za mesec junij? 

OVEN

Ljubezensko presenečenje, ki ga boste deležni zaradi prijetnega vpliva Sonca v dvojčkih, bo vznemirljivo. Končuje se obdobje, ko ste se počutili prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid takšen kot si želite. Vezani ovni boste imeli v drugi polovici meseca nekaj odličnih priložnost za rast v razmerju. Počutili se boste ljubljeno in hkrati razposajeno. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo ljubljena oseba nečemu odpovedala, da bi z vami preživela več časa. Zaključek meseca bo tudi pri samskih ovnih namenjen iskrenim pogovorom v smeri kaj si želite in česa ne.

BIK

V prvi polovici meseca bodo z ugodnim vplivom Venere v vašem znamenju najpomembnejši odnosi. Toplo energijo, ki vas bo raznežila, boste najbolje izkoristili, če se boste popolnoma prepustili dogajanju, brez da bi vsak korak analizirali. Samskim bikom se nova poznanstva in simpatično druženje nakazuje v sredini meseca, do takrat pa bodite potrpežljivi. Vse, kar vas obremenjuje na osebnem področju, se bo zaključilo uspešno. V zadnjem delu junija, ko se bo Sonce nahajalo v raku se pogumno podajte v spontano rešitev na ljubezenskem področju, ki vam obljublja razigrane energije na vsakem koraku. Ljubljena oseba vam bo hvaležna, če boste znali izstopati iz povprečja.

DVOJČKA

V prvi polovici junija, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju boste hrepeneli po bolj umirjenih energijah, ki pa jih žal še nekaj časa ne bo na spregled. Ne pozabite v težkih trenutkih na prijatelje, ki čakajo da jim na vaš simpatičen način razložite, kakšne misli vam švigajo po glavi. Znova bo pri tistih dvojčkih, ki ste v razmerju prišla na dan vaša trma, posebno v tistih situacijah, kjer niste popolnoma prepričani. Spoznajte raje, da nimate razlogov, da bi se pritoževali, le nekoliko boste vznemirjeni, ker vam ljubljena oseba ne sledi, tako kot bi si želeli. Več sreče in iskric na ljubezenskem področju prihaja proti koncu meseca, ko se Venera pomakne v vaše znamenje in vam prinaša manj komplikacij v medsebojnih odnosih.

RAK

V mesec junij boste na področju ljubezni stopili zadovoljni in predvsem pomirjeni, saj boste končno začeli bolj zaupati. Vse skupaj bo temeljijo na tehtnem razmisleku in trdno postavljenih temeljih. Energija, ki se bo prepletala bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in notranjo radost. Tisti, ki ste še samski, boste imeli odlične možnosti, da začnete novo razmerje, ki vam prinaša nov pogled na življenje in predvsem več spontanosti. V zadnjem delu junija se boste razveselili vpliva Venere v znamenju dvojčkov, ki prinaša ogromno dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo v osebno korist. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti, pazite pa s tistimi, ki od vas zahtevajo nemogoče.

LEV

Že v začetku junija zaradi vpliva Venere v znamenju bika pričakujte napredek v ljubezenskem odnosu, ki ga boste najbolj veseli tisti, ki ste na pragu novega razmerja. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč impulzivno in prehitro reagirate na vsako malenkost. Na čustvenem področju bo pri vezanih levih sredi meseca samozavest počasi začela upadati, saj se vam bodo odvijale zapletene situacije, ki jih enostavno ne boste razumeli. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se težav rešite premišljeno. V zadnjih dneh junija bo vaše ljubezensko življenje zopet postalo lepše in predvsem bolj vznemirljivo. Samski boste imeli odlične možnosti, da se podate v avanturo, ki vam bo narisala iskriv nasmešek na obrazu. 

DEVICA

V odnosu boste v začetku junija tisti ki ste vezani poglobili določene smernice in skupaj bosta prišla do odgovora, kar vaju bo še bolj zbližalo in povezalo. Samski, nikar se ne zadržujte pod vplivom slabih izkušenj, saj boste le tako napeti in ranljivi, kar lahko še poslabša situacijo. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar ste preveč trmasti. Morda gre za osebo, ki je nekako nedosegljiva, kar dodatno buri vašo domišljijo. Ob koncu meseca se bo izkazalo, do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki boste znali razumeti nasprotno stran ter ji umirjeno prisluhniti. Nestrpnost bo tista, ki lahko v zadnjih dneh junija še dodatno oteži ljubezenski dialog. 

TEHTNICA

Samski si želite ustvariti čustveno, ljubezensko vezo, vendar se v začetku junija to verjetno še ne bo uresničilo. Naklonjena vam bo Venera v znamenju bika, ki vam lahko pomaga razumeti sebe, zato prisluhnite njenim načrtom in jim sledite. Vezani, čustveno življenje bo v sredini junija malce nihajoče. Mučil vas bo nekdo, ki je izredno občutljiv in nima razčiščenih zadev. Nikar se ne podajajte v provokativne dvoboje, saj bi s tem pokvarili odnos. Z nezaupanjem tokrat ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste. Proti koncu meseca prihajajo na področje čustev sproščene in tople energije, kar bo zagotovo polepšalo vaš vsakdan. 

ŠKORPIJON

V junij se boste vezani škorpijoni podali zadovoljni, saj vas spremlja občutek, da z ljubljeno osebo delujete zelo energično in sproščeno. Čustvena naklonjenost in pozornost, ki jo dobivate vas bo popeljala v svet najlepših sanj. Samski se boste nahajali pred razburljivo ljubezensko romanco, ki lahko kasneje vodi v strastno vezo. Če se boste v zadnjem delu junija, ko boste bolj raztreseni znašli v zapleteni zgodbi, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Ko boste nad vsem potegnili črto prihaja močno spoznanje, da ima ljubezen največjo moč le, če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke.

STRELEC

Na ljubezenskem področju boste v začetku junija, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju dvojčkov navihani in predvsem spontani. Samski strelci, končno se vam obetajo nova poznanstva, ki bodo še polepšala vaše dni, poleg tega bo nekdo občutno dvignil vašo samozavest s kopico prijetnih komplimentov. V zadnjem delu meseca, ko Venera prehaja v znamenje dvojčkov boste zaznali močno željo po strasti in napredku v razmerju, ki vas navdihuje. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede želje, ki se vam že dlje časa sprehaja po mislih. Čas je, da bolj intenzivno prisluhnite sebi.

KOZOROG

V začetku junija vas bodo označili, da ste kot mešanica jasnih čustev in sramežljivosti, vendar nad tem nikakor ne boste navdušeni. Sami si boste malce zapletli stvari, najprej boste preveč spraševali, potem se boste zlahka pustili prepričati. Samskim kozorogom se bo tokrat veliko dogajalo, vendar ne boste imeli prave volje, da bi se odločili za začetek novega razmerja. Zavedati se boste začeli, kaj imate, čeprav vas še vedno mika, da bi se poigrali z nekom, ki vas privlači. V zadnjem delu junija, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju raka, lahko v odnosu pokažete več nežnosti, sočutja in pozornosti. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte.

VODNAR

Izkoristite v začetku junija, ko vas bo objela energija Venere v znamenju bika pogum in samozavest in naredite na področju čustev tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Samski vodnarji, z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor, ki dolgoročno prinaša nekaj več. Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo da začnete bolj zaupati. V zadnjih dneh junija, ko se bo Sonce nahajalo v raku, boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s čustvi. Osebni in ljubezenski problemi se bodo počasi razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. Čim prej se z roko v roki odpravite tja, kjer se boljše počutite. 

RIBI

V začetku junija vam na ljubezenskem področju ne bo najbolj lahko, zato se v odnosu pogumno prepustite in nikar toliko ne komplicirajte, saj vam to ne prinaša sreče. Nekdo vam bo pomagal razumeti čustveno plat in tako se boste osvobodili številnih psihičnih  bremen. Izredno zamišljeni in zasanjani boste vezani v sredini meseca. Spremljal vas bo občutek, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve na ljubezenskem področju. Pazite, da ne bodo drugi opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. Samskim se najboljše možnosti novih poznanstev nakazujejo proti koncu meseca. Energični in prodorni boste poskrbeli, da se bo vse skupaj dogajalo bolj hitro. Toda ne pozabite tudi na ostale obveznosti, ki se ne bodo rešile same.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: JUNIJ bo najbolj čustven mesec leta

in Johnny Depp je dokaz, da se travme iz otroštva ponavljajo!

Kdor je alergičen na mačjo dlako, je v resnici alergičen na to, kar mačka predstavlja