Kitajski horoskop od 4. do 9. 2. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 4. do 9. 2. 2020 (foto: Pexels) Pexels
4. 2. 2020

PODGANA

V tem tednu boste zadovoljni, saj se vam bodo uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas drugi razvajajo. V tem tednu lahko z nezaupanjem preprečite dobrim energijam, da bi vam pomagale, zato bodite pozitivno naravnani. Pomirjeni boste tudi na področju dela, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še slajše kot sicer. Veliko se vam bo dogajalo. Ker se vam bo zdelo, da zadevi še niste prišli do dna, boste v nedeljo vrtali naprej.

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

V tem tednu lahko pričakujete prijetno presenečenje v ljubezenskih odnosih. Vezani boste doživeli pomemben dogovor, samskim pa se obeta ponudba za  avanturo. V zasebnosti se boste končno sprostili. Čeprav boste na področju dela konec tedna pravi tempelj idej, boste korakali na mestu in se obotavljali narediti odločilni korak. Precej bolj vročekrvni boste na zasebnem področju, mikale vas bodo avanture, po katerih bi lahko odkorakali brez obveznosti. Čaka vas zanimiva ponudba, ki vas bo prebudila in se bo pojavila v nedeljo.

Vaš ključ: Uporabite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

TIGER

V tem tednu lahko pričakujete priložnost dodatnega zaslužka, vendar bodite previdni glede malenkosti. Morda vas bo presenetilo, vendar boste lažje zaključili nekatere osebne projekte, ki vključujejo veliko birokracije. Nekdanji uspehi na vašem področju lahko pomenijo priložnosti za prihodnje. Bodite malo bolj sproščeni. Vaš čustveni svet je zadnje čase večja gonilna sila vseh podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite konec tedna bolj sigurni vase, saj boste le tako uspeli premostiti slabe energije.

Vaš ključ: Ne bodite tako nestrpni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA (zajec)

Nikar ne odlašajte in ne prestavljajte v prvih dneh tedna pomembnih odločitev. Na pogovor o resnejši temi sicer še niste pripravljeni, kljub temu pa se lahko soočite s težavami, ki so na vidiku. Potrebovali boste več pozornosti, zato boste poskrbeli, da si vas bodo zapomnili.  Obremenjevali se boste z več situacijami, ki se vas dejansko ne tičejo in vas vznemirjajo. Če boste preveč vsiljivi, se obetajo manjši prepiri. Izrabili boste vsa sredstva, ki jih boste imeli na voljo da se pomaknete naprej. Nikar pa preveč ne pričakujte.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Nikar samo ne čakajte na klic, ki ga morda sploh ne bo, zato raje poiščite prave informacije in, če je treba, vse skupaj še enkrat proučite. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja na koncu ostalo vse po starem, zato poskrbite zase in nikar ne ovinkarite. Konec tedna se boste podali v reševanje določenega odnosa, ki je za vas uganka. Odgovori, ki jih boste prejeli vam sprva ne bodo najbolj všeč, nato boste znali iz njih potegniti bistvo. Soočenja bodo povezana s financami, ki bi jih bilo smotrno čim prej rešiti, da se vam zaradi njih ne pojavijo razni dvomi.

Vaš ključ: Prihaja več prijetnih energij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Pozabite v prvem delu tedna na bližnjice, ki vam jih bo predlagal nekdo, saj vas vse skupaj lahko potem pelje v še večje težave. Nekaj boste naredili po občutku in učinkovalo bo dobro, toda naslednjič se ne bi smeli zanašati le na izkušnje. Predvsem zato, ker se bodo okoliščine že v četrtek spreminjale. Konec tedna boste znova zasijali v čudoviti družbi. Ponovno boste vse svoje sile usmerili v zabavo in brezskrbnost. Spoznate lahko nenavadne znance ali pa se bo od nekod nepričakovano pojavil prijatelj, katerega ste že pozabili.

Vaš ključ: Bodite bolj čutni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Samski se boste v tem tednu, ko vam bodo ljubezenske vibracije zelo naklonjene z nekom usodno povezali, vezani boste umirjeni in zadovoljni. V službi se stvari ne bodo odvijale čisto po vaših pričakovanjih, vendar boste mirno in trezno reševali zaplete. Imeli boste več opravka z denarjem, še posebej v prvih dneh tedna. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo proti koncu tedna končno obrestovale. Prinesle vam bodo stabilnost ter dobre priložnosti.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Na področju dela in denarja se bo stanje v začetku tedna nekoliko umirilo in ponovno se boste pokazali v svoji najsvetlejši luči. Spet boste pridobili na samozavesti in pogumu. Utrdite svoj položaj z znanjem in trdim delom. Konec tedna se boste znašli v občutljivem obdobju. Dobili se boste z ljubljeno osebo, kar bo prineslo zanimive pogovore o skupnih interesih, vendar tudi nekaj nesoglasij. Morda si bosta zastavila tudi bolj kočljiva vprašanja, ki lahko nekoga od vaju močno zmedejo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

OPICA

Za reševanje poslovnih in finančnih zadev bo najbolj ugodna prva polovica tedna, saj vas bo spremljala sreča. Prišli boste tudi do določenih spoznaj, ki bodo prebudila vašo dušo in srce in vas počasi usmerila v boljše počutje in notranje zadovoljstvo. Sprejmite določena dejstva, ki vas ovirajo in se vživite v nove razmere. Nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Drugo vprašanje je, kdaj boste s čustvenimi ranami zares opravili v celoti, saj boste še vedno malce v oblakih. V nedeljo se boste posvetili svojemu zdravju.

Vaš ključ: nikar se ne zaletavajte prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava 

PETELIN

V prvih dneh tedna bodite previdni, da se ne bi sprli z osebo, ki je dokaj vplivna in vam veliko pomeni. Vse lahko rešite, toda z več prilagajanja. Z veseljem se boste v sredini tedna zakopali v delo. Čaka vas tudi pomembna prelomnica, ki bo spremenila vašo poslovno in tudi zasebno pot. Preveč zgovorni boste, konec tedna bi utegnili razkriti nekaj tako svojih kot tujih skrivnosti, zato dobro premislite, koga imate pred seboj. Ugriznite se v jezik, raje tako, kot da bi si nakopali napetosti.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨vijolična

PES

Prijatelju ali partnerju boste v sredo pokazali, da si želite več kot to, kar vam je v tem trenutku ponujeno. Čas, ki je pred vami, vam ne bo preveč naklonjen. Določeni načrti vam ne bodo takoj uspeli, zato boste morali pokazati veliko potrpljenja, kar bo oviralo tudi vaše poslovno delovanje. Prav tako vas čaka še eno manjše razočaranje. Poskusite znova, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili. Še nekaj možnosti je, da se obrnete na pravo stran in dosežete to kar ste si zastavili.

Vaš ključ: Poskrbite za novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

V poslovnih odnosih zadržite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo poštenost. To bo pomembna lekcija, ki bo nekatere prisilila v razmišljanje o spremembi določenih zadev. Delo boste opravili šele takrat, ko se vam bo na mizi nakopičila gora opravkov. V ljubezni vas bo proti koncu tedna oviralo močno ljubosumje, ki bo povezano s tem, da vas bo ljubljena oseba ves čas preizkušala, kar vam nikakor ne bo všeč.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza