Kitajski horoskop od 5. do 11.4. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 11.4. 2021 (foto: pixabay) pixabay
6. 4. 2021

PODGANA

Izredno nemirni in fizično neučakani boste, saj se nič ne bo odvijalo, kot ste si zamislili. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično motivira. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo, saj se vam kmalu nakazujejo dobri rezultati.  Ko vas bo nekdo vprašal, če mu posodite denar, tega ne storite, saj se lahko vse skupaj zaplete. Izkoristite konec tedna vsako priložnost, da bi se pozanimali glede prihodnjih obveznosti, Le tako ne boste več pod pritiskom. V ljubezni boste v nedeljo manj optimistični kot sicer.  Pomanjkanje zbranosti bo krivo, da se bodo dogajale napake.

Vaš ključ: Bodite odgovorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Dom in družina bosta v tem tednu na prvem mestu, le ne pretiravajte, saj veste, da potrebujete tudi nekaj časa zase. V sredo boste pogumnejši in vztrajnejši, kar bo opazil tudi nekdo, ki vas spoštuje. Lahko ste ponosni nase, saj so takšna dejanja, kot ste jih bili sposobni v zadnjem času odraz odgovornosti. Umirjenosti niste vajeni in zato pazite, kako se boste konec tedna odzivali v zasebnih odnosih.  Ne boste se mogli znebiti občutka, da vam nekdo ne govori resnice in vas ves čas zavaja. Po zastavljenih poteh boste zakorakali pogumno.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Želja po svežem začetku, telesna energija, volja in pogum se bodo okrepili. Telefonski klic vam bo spremenil zakoreninjeno razmišljanje. V četrtek se izogibajte prepirom, še posebno z ženskim spolom. Kar imate s kom razrešiti, naredite čimprej, sicer se vam bo zgodba kmalu ponovila. V soboto se boste bolje počutili, saj boste končno deležni manjše sprostitve. Ustrezala vam bo tudi družba mlajših, ki vas bodo nasmejali in navdihnili s pozitivno energijo. V nedeljo boste v odnosih dosegli harmonijo. Zaradi tega boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Za nekaj, kar je delovalo na prvi pogled enostavno boste potrebovali več časa. Potolažite se z mislijo na lep zaslužek, ki vam bo kasneje polepšal življenje. Vzemite si nekaj časa zase in se odmaknite od sveta, ki je rahlo načel vaše živce. Vaš ego težko prenaša kritiko, sploh kadar se dotika ljubezni. Vaša samozavest, ki bo v tem tednu vaš stalen sopotnik, vas bos vzpodbujala k temu, da se končno odločite narediti spremembo na področju odnosov. Priložnosti se bodo vrstile tudi na poslovnem področju kjer boste lahkotno funkcionirali, saj boste pripravljeni na nove podvige.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Manjših težav boste deležni še posebej tisti, ki ste že dlje časa v resni vezi. Iskali boste razloge za ali proti, pri tem vam bo nekdo celo pomagal.  Tako doma kot v družbi se boste po sredi lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Le na področju financ boste morali biti bolj previdni in analitični, saj vam sledijo manjše ovire. Poskusite se dogovoriti tako, da boste nekaj tudi lahko preložili. V nedeljo ne boste navdušeni nad tem, da morate reševati določene ljubezenske zaplete. Naj gre za osebne ali ljubezenske spremembe, bodite iskreni.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KAČA

Bodite bolj pozorni, saj se lahko nakopičijo nepotrebne negativne energije, ki bi vas samo ovirale pred osebnim napredovanjem. Nikar se po nepotrebnem ne vračajte v zaplete in konflikte. Sprejmite priložnosti, ki vam bodo ponujene na področju dela in denarja, saj vam dolgoročno prinašajo miren spanec. Na osebnem področju pričakujte v soboto nekaj nepredvidljivih ognjemetov. Po drugi strani pa je to je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo možnost prejemanja ljubezni v vsakodnevnem življenju.

Vaš ključ: Znebite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KONJ

Dobro počutje vam bo pomagalo pri sproščenem pogovoru. Pri denarju bodite bolj racionalni, saj se nakazujejo dodatni stroški. Zdravje vam bo naklonjeno, saj znate poskrbeti zase. Konec tedna bodite pripravljeni na manjše nesporazume, ki bodo povezani z popolnoma drugačnim mišljenjem nekoga, ki vam je blizu. Vaša vključenost v dobro delo bo prinesla neverjetne učinke. Najbolje bo, da pustite dogodkom, naj gredo po spontani poti. Bolj ko boste želeli in poskušali vplivati nanje, slabše bo. 

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Obdobje pred vami je čas, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni prijetnih energij, ki bodo dvignile vaše počutje. Priložnosti bodo tukaj, pred vrati. Vse kar potrebujete je, da se podate v njih. Delujte z zaupanjem in samozavestjo, namesto v strahu in omejitvah.  Počutili se boste izjemno ponosno in živahno, kar bo krepilo vaše zaupanje na vseh področjih življenja. Ljubezen se bo v soboto začela odvijati intenzivno, težko se ji boste izognili. Sprejmite energijo, ki bo simpatična.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Neustavljivi boste, zanimalo vas bo vse, vendar s to razpršeno energijo ne boste prišli nikamor. Boljša rešitev bosta v dneh pred vami premišljenost in nežnost. V četrtek  lahko pričakujete nekaj prijetnih, dobrih novic, ki vas bodo razveselile. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega. Znašli se boste pred izzivom, zato se vas bo polotila manjša panika.  Dober odziv družinskih članov bo tisti, ki vam bo prinesel mnogo dobrih možnosti in pričaral nasmeh na vaše ustnice. Vse to vam bo dobro delo.

Vaš ključ: Usmerite se k optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Presenečeni boste, ko vas bodo pohvalili tisti, za katere ste mislili, da vas prezirajo. Le na čustvenem področju boste vznemirjeni. Zaradi svoje samozavesti boste sicer lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Nekdo, ki z vami sodeluje, vam bo velika uganka in težava hkrati. Dogodek, ki bo nepredvidljiv vas bo v četrtek na svoj način postavil na realna tla. Težje se boste soočali s težavami in obremenitvami. Izpostavljeno bo tudi področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora.

Vaš ključ: Odprite srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Oddahnili si boste, saj je obdobje vznemirljivosti za vami. Lotite se stvari, ki vam prej niso šle dobro iz rok. Ljubezen bo v tednu, ki je pred vami obarvana s strastjo. Če ste samski, se pripravite na prijetno spletno klepetanje. Pri vezanih so na vidiku intenzivne poglobitve. Konec tedna vam lahko na področju osebni rasti pomagajo koraki, ki bodo globoki in predvsem dobro premišljeni. Kljub nekaj težavam boste v soboto in nedeljo radodarni in pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno vijolična

MERJASEC

V začetku tedna vas bo razganjalo od idej in boste nezadržno iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja v domačem krogu. Na področju dela bodite pripravljeni, saj bi bila lahko neka izkušnja lahko boleča, vendar bo tako konkretna, da si jo boste zapomnili. Informacija, ki jo nameravate povedati prijateljem, bo veliko presenečenje in vstop v bolj zanimivo obdobje. 

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Preberite še: