Napoved za ta teden: Učenje potrpljenja bo težje dosegljiva stvar

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 5. do 11. 4. 2021.

Napoved za ta teden: Učenje potrpljenja bo težje  dosegljiva stvar (foto: pexels) pexels
5. 4. 2021

Sonce v ovnu vam v tednu pred vami vliva energijo, ki jo potrebujete za premike in soočenja. Iskali boste prostor, kjer boste imeli občutek, da ste sproščeni in zaželeni. Prihaja neodvisna žilica, ki vas bo vodila k temu, da delate to, kar želite in tako, kot vam je všeč. Moška energija vam bo omogočila še bolj spontano delovanje in manj poglabljanja. 

Motivacija bo zaradi Merkurja v znamenju ovna izhajala iz potrebe po izzivanju, doživljanju in raziskovanju. Vedeti, kje je merilo, bo težko oceniti, kljub temu da boste osredotočeni na cilj, morda celo preveč. Konflikti ali vroči argumenti so lahko sprožilec, ki ga potrebujete, da z zadevami končno razčistite. Učenje potrpljenja bo najbolj težko dosegljiva stvar, saj boste tako zelo nemirni in nestrpni, da se boste večkrat težko zadržali. Najbolj boste učinkoviti in prodorni, ko boste svobodno sami ustvarjali uspehe in tudi neuspehe. 

Vaše razmišljanje bo, ko se boste umirili in sprostili, povezano s hrabrostjo in plemenitostjo. Ne bodite pa presenečeni, če boste takrat, ko boste napeti, popolnoma neobčutljivi do tega, kako se počutijo drugi. Skušali boste razviti svojo občutljivost za dogajanje v okolici, vendar pri tem morda ne boste najbolj uspešni.

Z vplivom Venere v znamenju ovna bodo na področju čustev vaši nameni čisti in preprosti, govorili boste to, kar resnično mislite in čutite. V medsebojnih odnosih boste vznemirljivi, živahni in zabavni. 

Ker Sonce v ovnu simbolizira prevladujočo negativno stran vladajoče Marsove ognjene energije, lahko povzroči tudi problematične stvari. Znajdete se lahko oblegani z nemirno energijo, če se nič ne bo dogajalo, tudi omejitve so lahko za duševno stanje prava katastrofa. Soočenja, ki ogrožajo ali poškodujejo ego, lahko povzročijo dolgotrajne zamere. Potreba po biti opažen in najboljši lahko prikliče na plano težke argumente. Spremljal vas bo občutek, da je treba izkusiti življenje ter vse, kar ponuja. Ravno zato vas bodo trenutne omejitve motile še bolj kot običajno. Ker je energija ovna v jedru mladostna, boste napolnjeni s karizmo in šarmom. 

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro bo objela energija lune v znamenju kozoroga. Kljub prostemu dnevu boste nekako v mislih zaviti v primež poslovnih in finančnih bremen. Postavljali si boste visoke cilje in tkali navidezne rešitve, sproščeni pa ravno ne boste, saj bo konjunkcija med Luno in Plutonom doprinesla nekaj slabih občutkov. V popoldanskih urah prehaja luna v znamenje vodnarja, zato se bo vse skupaj obrnilo v bolj pozitivno smer. Več bo želje po pogovorih in prijetnih vibracijah, še posebej med tistimi, s katerimi ste si blizu.

V torek nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom, zato ne boste najbolj pozitivno naravnani. Kljub temu, da nič v realnosti ne bo šlo narobe, boste v ozadju zaznavali resnost, morda tudi tesnobo. Fanatične vibracije lahko zameglijo realno sliko in celostno delovanje. V medsebojnih odnosih se bosta pojavljali razdražljivost in napetost, ki se jima skušajte nekako izogniti. Pozitiven vidik tega vpliva bo, da bo intuicija močno povečana. 

V sredo boste skozi dan s konjunkcijo med Luno in Jupitrom ter vplivom lune v vodnarju veseli, zadovoljni in predvsem iznajdljivi. Vse, kar morate rešiti, se bo odvijalo v vašo korist, zato se vsedite in pritisnite na gas, brez da bi se pretirano obremenjevali, če ste na pravi poti ali ne. Težje kot običajno se boste uprli gurmanskim dobrotam in lepim stvarem. Ponoči sledijo intenzivne sanje, saj se luna pozno zvečer zavihti v znamenje nežnih rib.

Četrtek bo umirjen dan, poln raznih poglobitev in zasanjanosti. Veliko bolj boste učinkoviti, če se boste pomembnih zadev lotili bolj analitično in predvsem bolj premišljeno. Posebej previdni morate biti tam, kjer se dotikate nevarnih prijemov, tudi hitri vožnji se raje izognite, saj ne boste sposobni reakcij v trenutku. Tudi zbrali se boste težje, delovanje bo nekoliko zamegljeno, zato čas ne bo najbolj primeren za zadeve materialne narave. 

V petek poleg energije rib prihaja konjunkcija med Luno in Neptunom. S tem vplivom boste zaznavali močne in predvsem s težjimi tematikami obarvane sanje. Sposobni se boste poglobiti, si vzeti čas zase in se posvetiti sebi ter bližnjim. Zelo dojemljivi boste za področje duhovnosti. Lažje kot v preteklih dneh se boste posvetili kakšnim drobnim detajlom in si s tem polepšali dan.

V soboto in nedeljo boste zaznavali vpliv lune v znamenju ovna. Še bolj bo pestro, saj prihaja tudi konjunkcija med Luno in Merkurjem. Um bo bliskovit, rešitve boste zaznavali hitro, včasih velo nepremišljeno. V tveganje vas bo lažje prepričati, vendar se skušajte držati začrtane meje. Z veseljem se boste lotili več različnih opravkov, ne bo vam težko skakati iz ene tematike na drugo. Pogumna in odločna energija bo povzročila, da se boste znali postaviti zase in zahtevati spoštovanje.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: