Kitajski horoskop od 6. do 12. junija

7. 6. 2022
Deli
Kitajski horoskop od 6. do 12. junija (foto: profimedia)
profimedia

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

PODGANA

Pomembnemu soočenju se boste izogibali, tudi zato, ker imate občutek, da nasprotnik do vas ni iskren. Napredna misel, podkrepljena z diplomacijo prinaša številne koristi. Dela bo sredi tedna več kot dovolj, tokrat boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada obetavna. V zadnjih dneh tedna prihajajo napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lažje izognili. Skušajte vsaj vi delovati nekoliko bolj mirno, v nasprotnem primeru sledijo konflikti.

Vaš ključ: Izkoristite svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Vse kar se je pred kratkim zapletlo se lahko v sredini tedna, ko boste prekipevali od spontane energije reši, le prave besede boste morali uporabiti. Pustite ljubljeni osebi nekaj več svobode, ter negujte njeno noto uglajenosti. Dober spomin vam lahko pomaga na področju dela, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva v očeh sodelavcev previdni in zadržani. Zunanji pritiski naj vas ne zmedejo. 

Vaš ključ: Znižajte pričakovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

TIGER

Tekoče zadeve bodo v sredini tedna jasne, zato vam ni treba nestrpno čakati na boljše priložnosti. Odločite se, prej kot ostali. Na področju čustev preveč razmišljate o določenem odnosu, namesto da bi zavihali rokave in se podali v soočenje. V petek se vam obeta čudovit dan. Ujeli boste trenutek, ko boste z nekom, ki je za vas pomemben na popolnoma enaki valovni dolžini. Družinske obveznosti bodo v nedeljo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. 

Vaš ključ: Ne dovolite dvomom, da vas objamejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

MAČKA

Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel ugodno rešitev. Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, vendar bo potrebno najprej prebuditi vztrajnost. Priznati si morate, da imate srečo, zato se nikar ne vpletajte v situacije, ki se vas ne tičejo, saj bi vse skupaj samo še bolj zapletli.  Nekdo bo iskal krivca in vi boste tisti, ki se boste težko izgovorili. Situacija bo nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na boj.

Vaš ključ: Ljubezen bo prevladala!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Delovali boste zaskrbljeno, vendar se ne ustavljajte v slabih energijah, saj ima vedno vsak problem tudi rešitev. Pomembno je, da se sproščeno podate tudi v nove naloge, ki vam dolgoročno obetajo zaslužek. Vezani zmaji, odnos z ljubljeno osebo bo tokrat na večji preizkušnji. Samski, izbrati boste morali novo pot, saj se vam vse skupaj komplicira in zapleta. V zadnjih dneh tedna boste začutili, da ste določeno situacijo izredno spretno izpeljali.

Vaš ključ: Ne čakajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Vsaki zadevi se boste v sredini tedna, ko boste sloveli kot odličen organizator posvečali izredno natančno. Z dogovorom, ki ga bo predlagal sodelavec se boste v četrtek, ko boste bolj raztreseni težko sprijaznili vendar bo kljub temu zaključek pozitivne narave. Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste hitro popravili in se tako znebili občutka, da nekoga ne spoštujete dovolj. V domačem okolju boste navidezno skromni, čeprav se zavedate svojih dosedanjih dosežkov. 

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V ljubezenskih odnosih vas bo močno zmedla muhavost ljubljene osebe. Ključ do umirjenosti bo v tem, da boste ostali zvesti svojim prepričanjem. S svojo samozavestjo in odločnostjo boste premagali tiste posameznike, ki vas že dlje časa vznemirjajo. Sobota bo namenjena stiku s starejšo osebo, ki vam bo podarila nekaj učinkovitih nasvetov. Stvari, ki jih ne poveste, in čustva, ki jih zadržujete v sebi, se kopičijo in nalagajo. Če se ne boste odprli, bo napetost še naprej naraščala.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KOZA

Ostanite umirjeni, saj boste le tako dosegli nivo, ki si ga na ljubezenskem področju želite že dlje časa. Energije bodo predvsem sredi tedna razburkane, vendar se ne obremenjujte preveč. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklosti. Tisti, ki ste samski, se boste vrteli v novih krogih poznanstev, kjer vam bo nekdo izredno prirasel k srcu. Sproščena komunikacija vam bo dajala moč in nov pogled na življenjske prelomnice. 

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite. Odnosi vam bodo podarili v tem tednu poseben zagon, zato se odprite in sprostite. Tudi fizično boste vitalni in bolj odporni, saj boste končno začeli skrbeti zase in se prenehali ukvarjati z drugimi. Več pozornosti boste posvečali svojemu počutju. Popolnoma boste konec tedna očarani in preplavili vas bodo topli občutki. Ko se boste pojavili in si želeli pozornosti, vas ne bo več mogoče prezreti. Uživali boste v izzivalnem spogledovanju in prijetnih komplimentih nasprotnega spola. 

Vaš ključ: Pazite na nesporazume!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Precej zbegani boste, napovedujeta se nepopustljivost in izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Gre za različne interese, podkrepljene s preveč trme. Kljub temu se na področju dela potrudite po svojih najboljših močeh. Prav hitro boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Veliko stvari se bo v soboto in nedeljo vrtelo v smeri, ki ste si jo pred kratkim zastavili. Izrazito bo na osebnem področju poudarjeno tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni. 

Vaš ključ: Prilagodite se situaciji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Ničesar ne boste prepustili naključju. Preverite vse pogodbe in dogovore, saj lahko naletite na nekaj, kar bi morali že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Osredotočite se raje pozitivne zadeve, ki vam prinašajo dobro voljo. Če se boste potrudili, boste lahko tudi na ljubezenskem področju stkali prijetne vibracije. Prihaja oseba, ki vas bo ljubila in spoštovala prav takšne, kakršni ste. Spustili boste oklep, ter se podali izven okvirjev.

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Besede, ki bodo prihajale iz ust nekoga pomembnega bodo sprva zelo obetajoče, vendar pa v sebi skrivajo praznino. V sredo boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite komu verjamete. Če je vse skupaj povezano s finančnim področjem, bo previdnost še kako potrebna. Tako doma kot v družbi se boste proti koncu tedna lažje sporazumeli okoli stvari, ki so pomembne za skupni napredek. V nedeljo boste znali še kako dobro poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore. 

Vaš ključ: Bodite bolj sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 Preberite še: