Kitajski horoskop od 6. do 12. marca

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 
Kitajski horoskop od 6. do 12. marca (foto: shutterstock) shutterstock
7. 3. 2023

PODGANA

Opazili boste, da se znižuje prag vaše potrpežljivosti, zato se lahko v sredini tedna, ko boste najbolj izpostavljeni pojavijo številne napetosti. Preložite pomembnejše opravke, še posebej tiste, ki so tesno povezani s komunikacijo. Ne boste najbolj spretni pri izražanju, niti pri prepoznavanju bistva, zato bi bilo smotrno počakati na bolj ugoden trenutek. Sproščeno in ustvarjalno vzdušje v domačem okolju bo v soboto in nedeljo pozitivno vplivalo na počutje. 

Vaš ključ: Ne dvomite v svoje odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Končno boste dobili priložnost, da popravite nekaj drobnih napak, ki ste jih storili v preteklosti. Prihaja obdobje, v katerem delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili na področju dela nekoliko višje. Na področju čustev boste izredno dovzetni za lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, ne pozabite pa tudi na svoje obveznosti, ki vas žal ne bodo čakale. Najlepše stvari se bodo dogajale takrat, ko ne boste prav ničesar več pričakovali. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Samozavestni in pogumni boste, kar vas vodi v pravo smer. Dobili boste prijetno sporočilo povezano s prihodnostjo, ki vas bo zelo razvedrilo. Vse skupaj vas bo pomirilo, saj boste prišli do spoznanja, ker z nekom podobno razmišljata. Nekateri dogodki v soboto in nedeljo ne bodo povsem v kontekstu z notranjo držo, lahko, da se vas bodo intenzivno dotaknili tudi na čustveni ravni. Obraz, ki bo brez nasmeška pa ne bo všeč ljudem okoli vas.

Vaš ključ: Prebudite dobro voljo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Vse se bo sredi tedna, ko boste čutili željo po akciji dogajalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome. Brzdajte proti koncu tedna, ko se boste slučajno znašli v zoprni situaciji svoja čustva, še posebej če ste nesigurni vase in nekomu ne zaupate popolnoma.  Na vsak način boste želeli odgovore, zato boste drezali in drezali, dokler jih ne pridobite. Napočil bo ugoden trenutek, v katerem boste dobili občutek, da nekomu res veliko pomenite.

Vaš ključ: Prebudite igriv pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Odločili se boste za spremembe ter začeli skrbeti za svoj napredek in osebno rast. Poglobite se vase in pokažite čustva tam kjer nekdo potrebuje smernico. S tem se boste izognili številnim napetostim. Dela ter raznih obremenitev bo konec tedna nekoliko več, kot ste pričakovali. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da morate storiti vse kar od vas nekdo pričakuje. Nedelja bo dišala po pravi sprostitvi in sočutnih vibracijah.

Vaš ključ: Skušajte razumeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Čeprav za okus drugih ne boste dovolj iznajdljivi v situacijah, ki so za vas nove se potrudite da vse skupaj zaključite brez da bi se ustavljali. Na vidiku so manjši nesporazumi, zato boste v službi nekoliko bolj zadržani.  Na čustvenem področju vas bo pred dejstvo postavil nekdo, ki žal ne razume dobro vaših stališč. Dogajanje bo bolj nepričakovano in vaše počutje nihajoče. V nedeljo ne boste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je očitno vtisnila v srce.

Vaš ključ: Izognite se kompliciranju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo morda

KONJ

Čeprav se boste v določeni situaciji izčrpali, se boste vseeno naučili nekaj pomembnega. Razmišljali boste tudi o svojih preteklih problemih, ki jih boste želeli počasi izpustiti. Če si želite zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, morate kljub temu v pomembnih situacijah ravnati odgovorno. Obvestite tiste, ki vam veliko pomenijo, da ste jim kljub vsemu kar se vam trenutno dogaja še vedno na voljo za pomoč.

Vaš ključ: Želeli boste pozornost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

KOZA

Bodite budni v sredini tedna nad svojo finančno situacijo in izognili se boste večjim težavam ter zapletom, ki so na vidiku. Največ boste v medsebojnih odnosih dosegli s prijaznostjo in ustrežljivostjo, ki bo bogato nagrajena. Neobremenjeno lahko nekomu zastavite še nekaj vprašanj, ki vas bodo popeljala do realne slike. Na prvo mesto v soboto, ko se boste želeli sprostiti in se imeti lepo postavite tiste, ki so za vas zares pomembni. Z lahkoto boste uresničevali vse svoje želje.

Vaš ključ: Sanje lahko postanejo resničnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Nekdo vas s svojim načinom delovanja zelo obremenjuje, toda ni še nastopil čas, da bi se pogovorili. Ne obremenjujte se, vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje. Na poslovnem področju boste uspešni, posebno če delate z ljudmi. Imeli boste več sreče kot običajno, kar bo potrebno spretno izkoristiti. Z nekom od bližnjih boste morali v nedeljo razčistiti pomembno zadevo, kar pa ne bo najbolj enostavno, saj vas bo ves čas motil nekakšen cmok v grlu, ki vam bo preprečil spontano komunikacijo.

Vaš ključ: Ne smilite se sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Preložite vse, kar vam vzbuja številne dvome in strahove. Na področju kariere ste lahko deležni neprimernih konfliktov, posebno glede finančnih zadev. V skupini s katero sodelujete ne bo pravega razumevanja. Vpeti boste v več pomembnih odločitev, vendar se boste bolj s težavo prilagajali. Vse nejasnosti v povezavi z ljubezenskim področjem se bodo razkrile v nedeljo, ko boste znali pogledati resnici v oči, tudi če ne bo najbolj spodbudna. 

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Končno prihaja obdobje, v katerem ne boste več zaletavi ali nepotrpežljivi. Odnos, ki vas je bremenil, se počasi premika v bolj ugodno smer, kar bo razlog za dobro voljo. Na ljubezenskem področju prehajate proti koncu tedna v fazo, ko boste želeli več globokih pogovorov in nežnih pozornosti. Samski pa se boste odločili, da boste v bližnji prihodnosti bolj poskrbeli zase. Če boste zaupali, se vam lahko kmalu nasmehne iskrica sreče, obarvana s strastjo.

Vaš ključ: Ljubezenski problemi se bodo razjasnili!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Zanesite se v sredini tedna le nase, saj se vam obeta nekaj škodoželjnosti s strani ljudi v vaši okolici, ki niso zadovoljni s sabo. Ostanite budni in prilagodljivi, tako se boste lahko soočili z nasprotno stranjo. V drugi polovici tedna se boste ukvarjali predvsem s čustvenimi zadevami. Spraševali se boste, kaj je tisto, kar si sploh želite, dodatno pa vas bo zmedla situacija, ki vam ne bo dovolila daljšega odločanja. Kljub temu v nedeljo vztrajajte in zaupajte v svoje notranje občutke, ki bodo pravi.

Vaš ključ: Gojite iskrene odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Vas zanima tudi: 

VIDEO: Težave z denarjem in partnerstvo - dr. Milena Lipovšek o odnosih v podkastu Modra soba