Kitajski horoskop od 7. do 13. novembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7. do 13. novembra (foto: shutterstock) shutterstock
8. 11. 2022

PODGANA

Zadeva, ki jo že nestrpno čakate, prihaja v pravem trenutku, zato boste pomirjeni. Tudi v ljubezni je trenutek za večji korak, saj boste pripravljeni na poglobitev zanimive zgodbe. Na obrazu se bo odražala odločnost, ki je nihče ne bo mogel odstraniti. Vse bo veliko bolj pregledno, dodelili vam bodo vodilno vlogo, kar vas bo presenetilo. Pogovor v domačem okolju se bo v nedeljo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste predvidevali. V družini boste dokazali svoj prav.

Vaš ključ: Razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

V teden se boste podali nemirni. V najslabšem primeru so možni prepiri in napetosti, pa vendar jih boste z dobro voljo rešili. Na vsak način bi radi ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Na področju kariere boste pogumni, kljub temu se izognite dramatiziranju in ne obešajte skrivnosti na velik zvon. Na področju čustev se boste trudili, da najdete soglasje v odnosu, ki bo v začetni fazi malce obremenilen, vendar vznemirljiv. Vse skupaj se bo zavrtelo v ugodno smer.

Vaš ključ: Ne obljubljate preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

Kljub temu, da bi na področju čustev najraje preložili del bremena, se boste morali navsezadnje odločiti. Tudi na področju kariere boste našli dovolj časa, da boste vsako stvar predelali počasi in natančno. Zapleti se bodo počasi pretvorili v uspeh. Dobro in zadovoljno se boste počutili tudi skozi konec tedna, posebno z nekom, ki vam je pri srcu. Vse skupaj se lahko v nedeljo malce zakomplicira, saj bo imel nekdo v bližini nesramne pripombe, zato ne jemljite vsega osebno.

Vaš ključ: Ljubosumje vas ne vodi nikamor!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Ne razmišljajte tako intenzivno o preteklosti, raje se čim prej zazrite v prihodnost. V sredini tedna boste na delovnem mestu zelo slabe volje, mogoče boste tudi zaskrbljeni zaradi finančnih težav. Počasi bo potrebno narediti kakšen korak in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko dela se obeta doma v nedeljo. Naključja, ki se bodo pojavljala v družinskem okolju, bodo nosila s sabo pomembna sporočila, ki jih bo treba predvsem razumeti.

Vaš ključ: Bodite to kar ste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Bolj pozorno v medsebojnih odnosih poslušajte in se vprašajte, kako se, ko se neprestano pritožujete počuti nasprotna stran. Ko bodo težji pogovori za vami, boste v domačem okolju lahko zopet delovali sproščeno. Namesto miru, ki si ga želite, vas v soboto in nedeljo lahko ujame neprestano premikanje in usmerjanje. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Na ljubezenskem področju pričakujte prelomnice, ki bodo od vas zahtevale da jim sledite.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije in iznajdljivost. Malce se boste ustrašili, ko boste zadnjo sekundo opazili, da se nekaj morda ne ujema. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost, ki vam bo prebudila upanje na varno prihodnost. Sobota bo umirjena. Ugotovili boste, kam bi se morali odpraviti, prav je da občutkom slediti. Ohranite lepe misli, ki vas notranje prebujajo.

Vaš ključ: Ne bodite odrezavi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Ne vztrajate glede zadeve, ki je nikakor ne razumete, raje si mislite svoje, saj bo vse skupaj kmalu za vami. Pomembno bo da znate na pravi način občutiti čustveno toplino. Obojestranski interes za skupen korak bo več kot dovolj za ljubezensko srečo. Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo na področju kariere motiviral k še večjemu napredku. Z veseljem boste pomagali drugim ljudem, zato lahko pričakujete prijetne energije, ki vas bodo povezale v harmoniji.

Vaš ključ: Prihaja nagrada za vložen trud!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil, kljub temu pa ohranite pokončno držo. Nekaj nenadnega bo v vaši notranjosti povzročilo naval čustev. Uresničevali boste načrte, kar bo velik izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko napredovali. Manj se ozirajte na mnenja drugih in raje poslušajte svoj razum. Finančno stanje bo sicer zadovoljivo, vendar se izogibajte posojanju denarja, ki se ne bo dobro končalo.

Vaš ključ: Stavite na iskrenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Nervoza, ki bo prisotna, vas bo vsake toliko časa opomnila, da potrebujete počitek, zato ne ignorirajte pomembnih opozoril. Naučili se boste lažje shajati z ljubljeno osebo in pravilno izražati svoja čustva. Prišlo bo do zanimive spremembe, kar se tiče vašega dojemanja. Počutili se boste samozavestne, zato se lahko lotite nečesa, kar še niste počeli. Preden se odločite za kakšen podvig, pa se o tem posvetujte s tistimi, ki vas dobro poznajo. Vztrajnost bo dober temelj za uspeh.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Neodločnost vas bo popeljala v fazo občutljivosti, vendar je nikar ne poskušajte zanemarjati, saj bodo na voljo tehtne rešitve. Nikar se nikar ne ustrašite sami sebe in dvomov, povezanih z ljubeznijo, ki se bodo nabirali v notranjosti. V petek prihaja zagon, začeli boste ukrepati, tudi doma, kjer stvari niso postavljene kot bi želeli. Zelo boste v nedeljo sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, v katero smer bi se odpravili.

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Z nasmeškom na obrazu lahko rešite tudi najbolj zoprno težavo in pridete do zaključka, da ste na pravi poti. Sredi tedna poskusite čim bolj izkoristiti vse kar se odvija in nikar preveč ne zahajajte v nepreverjene smeri. Konec tedna se boste z lahkoto prilagodili in uživali v vsakem trenutku življenja. Srečanje vam bo ogrelo srce, čeprav se vam bodo finančne situacije v mislih ves čas kopičile. Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, sprijaznite se s tem.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Le popolnoma osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam, saj nekdo preveč vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti. Potrudili se boste, da nekaj naredite tako kot ste si zamislili, in tudi uspelo vam bo, čeprav po intenzivnem trudu. Na čustvenem področju je napočil trenutek, da predlagate nekaj novega, saj ste se preveč zaprli vase. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje želje. Ne sklepajte v nedeljo prehitro, temveč najprej preverite, kaj se v resnici dogaja.

Vaš ključ: Ne izogibajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Prebrite še: