Kitajski horoskop od 8. do 14. 3. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 14. 3. 2021 (foto: profimedia) profimedia
9. 3. 2021

PODGANA

Nepričakovano se boste znašli v situaciji, ki vam ne bo najbolj pisana na kožo, vsekakor pa boste znali kljub vsem oviram poskrbeti zase. Zato ne bodite trmasti, saj boste zlahka pokazali da zmorete. Počasi vstopate v boljše obdobje. Pred vami so tudi številne priložnosti, ki vam bodo povrnile vaše upanje. Pripravljeni boste narediti korak naprej in zaupati. Čustvena nestabilnost, ki se bo pojavljala konec tedna bo velika, vendar je nikar ne potlačite, ampak se raje z njo soočite. Če potrebujete pomoč vam jo bodo v domačem okolju z veseljem ponudili, ter vam namignili kaj je v resnici za vas dobro in kaj ne.

Vaš ključ: Realen pogled!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Zoprno vzdušje, ki ga boste deležni zaradi neprijetne situacije vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo tokrat zelo konkretno naravnana, vendar brez pravega razumevanja. Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo tokrat še izmikal. Še vedno niste pripravljeni opustiti določenih stvari. Zadeve poskusite proti koncu tedna urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali naprej. Na dan bodo priplavale manjše napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. 

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

TIGER

Ne obremenjujte se zaradi stvari, ki bi jih morali že zdavnaj rešiti. Pazite tudi v odnosih, še posebej če ste se tokrat odločili, da se boste na direkten način postavili zase. V sredo bo prisotnih več nasprotovanj, ki vas bodo nekoliko vznemirila. Odnosi na delovnem mestu ne bodo najbolj urejeni, zato jih s svojo slabo voljo še poslabšujete. Priložnosti, po katerih hrepenite, se bodo začele pojavljati v petek. Ni razlogov za strah, še posebej, če ste v zadnjem času poskrbeli za nedokončane zadeve. Premostili boste slabo voljo in se podali v raziskovanje.

Vaš ključ: Umirite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V dneh pred vami lahko doživite manjše presenečenje, ki pa bo zgolj pozornost, vendar iskrena. Nekdo v domačem okolju, ki vam ves čas nasprotuje, vas bo spravljal ob živce, še najbolje se boste počutili v samoti. Pred vami je nekaj zahtevnih izzivov, ki zahtevajo popolno zbranost in seveda tudi prilagajanje. Tudi če se boste prvič opekli, vas to ne bo ustavilo. Vaša intuicija bo neuklonljiva, z njeno pomočjo lahko ujamete edinstveno priložnost. Na finančnem področju se boste zaradi nepremišljenega dejanja znašli v manjši zagati. 

Vaš ključ: Prilagodljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Živahni boste, zato vam medsebojni odnosi prinašajo dobro počutje in spontanost. Imeli boste veliko idej in zamisli, le izkoristite jih dokler so aktualne. Upravičeno boste jezni na nekoga, ki vse jemlje preveč preprosto in ne razume vašega pogleda na svet. Marsikaj vam še ni jasno in vsako odvečno vprašanje vas bo še bolj zmedlo. V ljubezenskih odnosih lahko konec tedna pričakujete nekaj več iskric in prijaznih besed, kar vas bo vsekakor zelo razveselilo. Motile vas bodo le nerešene finance, zato poskusite znova narediti boljši načrt, saj ste v slepi ulici. 

Vaš ključ: Prihajajo odgovori!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Vzeti si morate nekaj časa zase in početi le tisto, kar si sami želite. Morda boste morali vztrajati pri zadevi, ki ni odvisna samo od vaše odločitve. V drugi polovici tedna bodo vaši odzivi obarvani s trenutnimi čustvi. Enkrat se odzivate radovedno in igrivo, drugič povsem drugače, nekoliko nestrpno. Razmišljate s srcem in se odločate izključno na podlagi občutka, kar je včasih nevarno. Zato pazite v službi, kjer bo na sporedu nekaj več nevšečnosti. Razumeli se boste le s tistimi, ki vam popolnoma zaupajo. Zapomnite si, prva reakcija, ki vam pade na pamet, običajno ni najboljša. 

Vaš ključ: Ne ugibajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Pričakujete nekaj, vendar se bo v tem tednu vse skupaj uresničevalo drugače, kot ste si zamislili. Določenih stvari preprosto ne morete predvidevati ali pa morate počakati na nove, boljše rezultate. Tokrat se bosta uskladila z osebo, ki je trenutno najpogosteje v vaših mislih, zato lahko navežete bolj stabilne stike. Preveč vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose tudi s tistimi, ki so popolnoma različni od vas. Čustva vas bodo premagala, vseeno pa bodite brez strahu. V nedeljo boste spoznali, da vas obremenjujejo neurejeni družinski odnosi ter nekaj v povezavi z denarjem in delom.

Vaš ključ: Iskali boste varnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Na nekoga v svoji bližini boste skušali narediti dober vtis in ga prepričati v določene zadeve. Uspelo vam bo le z veliko mero iskrenosti in direktnosti. Pogrešate več pogovorov, razvedrila in vznemirjenja, še posebej v ljubezni. Preveč ste se prepustili tradiciji in dolgočasnim vzgibom. Nič se ne bo spremenilo, če se ne boste potrudili. Ob nekoliko težji in napornejši energiji vse sprejemate preveč čustveno in občutljivo, zato pazite, da ne bi prehitro zapravili svojih dragocenih moči. Trezna in praktična misel, podkrepljena z dejstvi bo nosila koristi.

Vaš ključ: Priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Določeno sporočilo, ki ga že nestrpno pričakujete vas bo prepričalo, da bo zgodba imela več različnih odtenkov. Tokrat se boste, če boste zaznali nesporazume pripravljeni boriti za resnico in pravico. Na svoj način, vendarle zelo intenzivno boste opozorili nase in na svoja stališča, ki so tokrat drugačna. Vikend bo harmoničen in izgubljeno energijo vam bo povrnil pogovor. Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzameta voljo. Vaša koncentracija bo v soboto, ko boste popolnoma zbrani izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. 

Vaš ključ: Samozavestne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

V prvih dneh tedna se bo vse vrtelo okrog poslovnih in finančnih zadev, vi pa boste v določenih trenutkih preveč zbegani, da bi vsemu temu sledili, zato vas lahko obsodijo, da ste nekaj preslišali. Ker bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu. Ko boste razčistili sami s sabo, se boste tudi veliko lažje soočali s tistimi družinskimi člani, ki vas že nekaj časa ne razumejo na pravi način. Zamere, ki jih nekdo neopravičeno goji do vas, se počasi umikajo vstran, zato boste konec tedna deležni opravičila.

Vaš ključ: Novi prijemi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Odgovorite čim prej na elektronsko pošto ali klic, da ne boste zamudili pomembnih informacij, ki so tesno povezane z vami.  Stanje na ljubezenskem področju lahko sredi tedna v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti. Konec tedna boste naredili vse, da boste dosegli želen napredek, o katerem že nekaj časa sanjarite. Vsekakor pa vas lahko reši kompliment osebe nasprotnega spola, ki je sicer nedosegljiva, vendar za vas tako zelo privlačna, da o njej ves čas po tihem razmišljate.

Vaš ključ: Zaupanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: lila

MERJASEC

Zelo dobro se boste v prvih dneh tedna počutili v svoji koži, vendar pustite nekaj prostora tudi za čas z bližnjimi, predvsem jim prisluhnite. Dovolj ste samozavestni, da boste na področju dela upoštevali nasvete. Ne dovolite si, da bi vas preplavila slaba volja, in bodite previdni, preden se spuščate v dolgotrajne in utrudljive spore. Tudi v prijateljskih odnosih boste hoteli vladati. Ljubezensko področje bo v nedeljo povezano z negativnim razmišljanjem, ki ga lahko še poglobi partnerjeva neiskrenost. Težko se boste soočali z realno sliko, potrebovali boste tudi nekaj potrditev. 

Vaš ključ: Ne bojte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

in pa Kaj nas čaka v MARCU? (numerologinja napoveduje)