Kitajski horoskop od 9. do 15. 3. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 15. 3. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 3. 2020

PODGANA

V prvih dneh tedna ne boste silili v ospredje in prav zadržanost bo naredila vaše čare še bolj intenzivne. Neugodno se utegnete počutiti v družbi neznanih ljudi, mučni vam bodo neformalni pogovori, izogibali se boste odgovarjanju na določena kočljiva vprašanja. Ne odklonite konec tedna možnosti, da svoje znanje in izkušnje prenesete na druge, čeprav ne boste najbolj navdušeni nad tem. Kratko izobraževanje ne bo zgolj strokovno, vendar se boste odlično ujeli.

Vaš ključ: Bodite bolj sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

V prvih dneh tedna boste porazdelili obveznosti in delovali umirjeno. V sredo prihaja odgovor, ki ga že nekaj časa pričakujete in vam prinaša še večjo finančno stabilnost. V drugi polovici tedna se boste odprto pogovarjali in izmenjavali mnenja ter izkušnje. Bolj blizu vam bo določena oseba, manj utegnete biti dovzetni za njena stališča. Pogosto se boste tudi izogibali kompromisom. Prosti čas bo obarvan z družabnimi dogodki in zabavnimi. Načrte za vikend pa vam lahko pokvarijo poslovne obveznosti.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Nekaj sproščenih dni bo v tem tednu balzam za dušo in telo. Osrečuje vas nekdo, ki je starejši od vas. Vaša pozornost bo usmerjena v to osebo, saj jo želite bolj spoznati. Zelo pogost bo konec tedna občutek, da vas partner ne razume in da ne želi izboljšati vajinega odnosa. Na delovnem mestu boste pod drobnogled vzeli določene obveznosti. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, in poskušali opustiti vse, kar vam prinaša notranje nezadovoljstvo.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

MAČKA

Občutek, da za vaše želje ni posluha se bo umaknil takoj, ko izpostavite komunikacijo in odgovorite na zastavljena vprašanja. Teden bo nekoliko bolj duhoven, na trenutke tudi nenavaden. Privlačila vas bodo področja, povezana s psihologijo in medsebojnimi odnosi. Konec tedna boste večinoma svoj čas posvečali branju, poslušanju glasbe in meditaciji. Delo in kariera bosta na stranskem tiru. Pričakujte tudi manjše zamude s plačili.

Vaš ključ: Ne pozabite na droben tisk!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Presenečeni nad visoko stopnjo zaupanja, boste sprejeli dobro odločitev. Na zabavo in družbeno dogajanje boste počakali do vikenda, ko se udeležite prijetne predstave. Ljubezensko življenje bo konec tedna zelo vihravo in muhasto. Samski boste odkrito osvajali predstavnike nasprotnega spola. Nova ljubezen utegne priti nepričakovano, prav tako je možen hiter preskok v druge vibracije. Delovne obveznosti bodo manj pomembne, a kljub temu posvetite več pozornosti detajlom.

Vaš ključ: Sprostite se v dobri družbi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Kreativnost in ustvarjalnost bosta vaša glavna sopotnica v tem tednu. Druženje s prijatelji bo razblinilo monotonijo, ki je trenutno prisotna v vašem partnerskem odnosu. Dragocene tuje izkušnje vam bodo konec tedna zelo v pomoč pri reševanju zapletene osebne težave. Prosti čas izkoristite za nov hobi, čas je pravšnji tudi za obisk kratkega tečaja z duhovno vsebino. Na delovnem mestu se boste uspešno ubranili napada negativnega sodelavca.

Vaš ključ: Spoštujte drugačne!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Razpoloženje bo v prvih dneh tedna odlično. Na trenutke pa se utegne prikrasti kanček zaskrbljenosti. Pustite času, da opravi svojo nalogo, in ne drezajte preveč v tuje težave. Na delovnem mestu boste morda malce razočarani, saj sodelavci in šef ne bodo opazili vašega truda. Novice, povezane s poslovnim podvigom skrbno proučite, da ne bo nepotrebnih presenečenj. Denarja, ki ga prejmete na račun se iskreno razveselite, ker je to za vas v tem trenutku pravi balzam.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

V tem tednu boste malce žalostni zaradi pomanjkanja dogodivščin. Dolgočasje vas hromi, zato se že strastno spogledujete z zanimivostmi sveta in le malenkosti vas ločijo do pobega v neznano. Pred vami je čustveno spremenljiv četrtek. Vaše razpoloženje bo precej odvisno od razpoloženja drugih. Pogosto boste nase povlekli vsa njihova  bremena. V nedeljo naredite nekaj zase, privoščite si masažo ali daljši sprehod. Dobrodošli bosta tudi meditacija in prijetno sproščanje.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

S svojo podobo boste navdušili mnoge posameznike, ki vas vabijo k sodelovanju. Poslovna žilica bo tokrat vaša strast. Partnerski odnos pa se bo prepletal sredi tedna skozi različna obdobja. V primerjavi s prejšnjim obdobjem si vsega ne jemljite toliko k srcu, temveč iz vsake okoliščine potegnite kaj zase. Izkušnje, ki si jih boste pri tem nabrali, vam bodo v veliko pomoč na delovnem mestu. Pazite na denar in ga ne zapravljajte za neumnosti.

Vaš ključ: Odprite se novostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Močno si boste želeli druženja, spoznate lahko kar nekaj zanimivih ljudi, tudi nasprotnega spola, tako da so vse možnosti odprte in sanje ne potonejo v pozabo. Začelo se bo ugodno obdobje za delo. Zlahka se boste lotevali nalog, predvsem novih projektov, ki bodo obetali pošten napredek. Sproščeno ozračje vam bo omogočalo ustvarjalnost. Življenje bo poskrbelo, da bo gorel ogenj strasti in razvnemal čustva. To bo povzročalo da boste tudi med vikendom zadovoljni.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Na poslovnem področju boste dosegli najnižjo točko strpnosti, kar bo sprožilo val ogorčenja. S pomočjo svoje simpatičnosti omilite situacijo in se še v pravem času opravičite. Teden bo poslovno obarvan. Do četrtka izkoristite vplive za izboljšanje poslovne komunikacije. Izkušnje vam bodo pokazale, da se bolj kot agresivnost izplača umirjen pristop. Odpornost se bo krepila, izboljšala se bo tudi vaša telesna kondicija.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se predolgo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Soočiti se s seboj ni vedno lahko, bo pa tokrat zelo zanimivo. Prišli boste do spoznanja, da nimate vedno prav, da pa je ponos tisti, ki vam preprečuje napredek. Pred vami so sredi tedna dnevi, v katerih boste čutili pomanjkanje energije. Počutje bo predvsem odvisno glede na vremenske razmere, zato boste na momente zelo muhasti in nejevoljni. V službi boste predvsem v stiku s strankami delovali nepremišljeno in svojeglavo. Posvetite se raje individualnim nalogam.

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Poglejte si še: