Ljubezenski horoskop za FEBRUAR

Poglejmo si, kaj pravi ljubezenski horoskop za mesec februar. 

Ljubezenski horoskop za FEBRUAR (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2023

OVEN

Na področju čustev vam bo v začetku februarja lažje in lepše, če se boste sprehodili po ovinkih, ki prinašajo sistematične rešitve. Prepričani boste, da se bodo stvari obrnile vam v korist. Kljub temu se vam sredi meseca lahko zgodi, da vas bo nekdo pustil na cedilu. Na čustvenem področju boste v drugi polovici februarja nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi Mars, ki vam ne bo najbolj naklonjen. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki ni najboljša izbira, čeprav zelo dobro veste kaj lahko pričakujete. Najprej razmislite, če je vredno narediti korak.

BIK

Ne bodite preveč zahtevni, saj boste tisti, ki ste v razmerju v začetku februarja boljšo polovico s tem še bolj vznemirili. Vaš um bo zelo aktiven in prodoren, zato bodo najbolj pomemben faktor sproščeni pogovori. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati saj bi lahko iz vsega skupaj nastala prava drama. Samski biki, proti koncu februarja, ko bo Sonce v ribah ne bo in ne bo šlo v takšni smeri, kot si trenutno želite. Na ljubezenskem področju vezane bike v zadnjih dneh meseca čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko mero prilagajanja. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je že nekaj časa všeč.

DVOJČKA

Začetek februarja prinaša manjše dvome na ljubezenskem področju. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo veliko lažje, vendar ne boste dovolj osredotočeni. Bolj pozorno prisluhnite in ne prekinjajte komunikacije z neumestnimi pripombami. Samski dvojčki in dvojčice, že nekaj časa se nahajate v situaciji, ko ne veste, kako se odločiti, zato proučite vse razloge za in proti. Poslušajte nasvet nekoga, ki vas zelo dobro pozna, saj vam bo le tako veliko lažje. Proti koncu februarja se boste razbremenili in si končno privoščili več zabave in romantičnih trenutkov. Znebite se ljubosumja, ki se bo pojavilo ob nepravem času. 

RAK

Težko boste v začetku februarja, ko se bo Venera nahajala v ribah prišli do konkretnih zaključkov, saj boste deležni večjih nihanj. Po dolgem premisleku boste nehali iskati napake, kar bo olajšalo odnos ter prebudilo energične vibracije. Ljubezen bo še močnejša, saj se vama nakazuje poglobitev, ki jo boste toplo sprejeli. Vpliv planetov vas bo proti koncu februarja popeljal v skrivnostne situacije. Imeli boste opravka z nekom, ki ne bo govoril resnice, kar boste hitro tudi ugotovili. Samskim se obeta v zadnjih dneh meseca več druženja, saj boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine, ki se bodo nizale še posebej v krogu že poznanih obrazov. 

LEV

Zavedate se, da imate na področju čustev velike načrte ter da bo vanje potrebno vložiti veliko energije, vendar se kljub temu ne premaknete nikamor. Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam. Ko se boste vrnili k ljubezni, se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano z vašim intimnim življenjem. Nekaj se razpleta, kar ste pravzaprav že predvidevali. V zadnjih dneh meseca, ko se bo Venera nahajala v znamenju ovna boste čustveno pot nadaljevali z dvignjeno glavo in samozavestnim pristopom. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in vas veselijo, zraven pa vezani povabite tudi boljšo polovico. 

DEVICA

Svoje občutljivo razpoloženje boste skušali s pomočjo Sonca v vodnarju obdržati zase. Baterije si boste napolnili s časom, ki bo usmerjen v harmonijo in sproščene pogovore. Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, kar vas bo na trenutke vznemirjalo. Prišli bodo trenutki, ko boste preobremenjeni. Vsaka sprememba na ljubezenskem področju bo še kako dobrodošla, še posebej izboljšanje komunikacije. Čustva v zadnjih dneh februarja ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste delovali bolj lahkotno in sproščeno. Morda si enkrat za spremembo življenje ogledujte z razdalje, saj vam bo vse skupaj bolj všeč.

TEHTNICA

Ne bojte se sami sebe in svojih čustev, ki se bodo pojavljala in vas usmerjala v drugačne rešitve na ljubezenskem področju. Zamislili se boste nad določenimi situacijami in koraki, ki ste jih naredili v preteklosti. Prišli boste do spoznanja, da si očitati za nazaj nima smisla. Pomembno bo da razčistite z dvomi ter se usmerite naprej in poskrbite za svoje želje. Mars in Venera bosta prinesla ogromno lepih dogodkov, le vprašanje, ki bo povezano s prihodnostjo vam ne bo najbolj všeč, saj boste usmerjeni v sedanjost. Samskim bo veliko lažje proti koncu februarja, ko bo na vidiku ogromno simpatičnih ljudi, ki se bodo pozitivno odzvali. 

ŠKORPIJON

V začetku februarja prihaja sreča, še posebej za samske, ki že nekaj časa naklepate akcijo in nova poznanstva. Vezani se boste najboljše počutili, ko bo ljubljena oseba pripravljena reševati vajine spore. Zadovoljni boste, ker boste vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza. Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven, bo odprl nikdar rešena vprašanja, vendar nanje ni potrebno odgovoriti. Skratka, pomembno je, da obvladate svoje sume, ki vam le škodijo, prav tako se zavestno oddaljite od raznih govoric ter ugibanj. Ljubezen bo v zadnjih dneh februarja, ko bo Sonce v znamenju rib obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantične podvige. Izražali boste zadovoljstvo. 

STRELEC

Z energijo Sonca v vodnarju boste v začetku februarja uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni kot v preteklem obdobju. Spoznali boste, da so sanje veliko bolj resnične kot je vsakodnevnost. Vezani, direkten pristop bo igral veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati. Samski boste ugotovili, da zanimivo novo poznanstvo, ne bo kar samo potrkalo na vrata. Izkoristite priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Daleč v ospredju bodo v zadnjih dneh februarja, ko se boste težko uprli nežni energiji Sonca v ribah vse zadeve, ki so vezane na ljubezenske odnose. Razigrano se boste strinjali z vsemi predlogi.

KOZOROG

Prišli boste do spoznanja, da morate na čustvenem področju čim prej priti zadevam do dna in se pogovoriti o vsem kar vas v notranjosti bremeni. Če se boste morali odzvati na povabilo, boste izredno hitri in prodorni. Čim prej se odločite glede novih podvigov, ki vas bodo vsaj malce razbremenili. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Tudi v zadnji del februarja se boste podali osvobojeni vseh napetosti in negativnih energij, ki so omejevale zadovoljstvo na ljubezenskem področju. Mars bo tisti, ki vas bo ponesel v višave in zmenke, ki so na sporedu navdihnil z lepimi energijami, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. 

VODNAR

Samski boste v februar s Soncem v vašem znamenju stopili veliko bolj zadovoljni s sabo in svojo zunanjostjo, kar vas bo naredilo še bolj samozavestne. Nadeli si boste žareč nasmešek in se pogumno lotili iskanja nekoga ki bi vas lahko dopolnjeval. Zadeve za osebnem področju bodo tudi pri vezanih vodnarjih natančno zastavljene in premišljene, le nekaj se bo ponovilo in vas vznemirilo, čeprav ste bili prepričani, da je zadeva že zaključena. V zadnjem delu meseca vas bo spremljala sreča, ko bo treba sprejeti pomembno odločitev. Ne verjemite pa praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale v napačno odločitev. 

RIBI

V začetku februarja boste navdih našli tam, kjer boste najmanj pričakovali. Na ljubezenskem področju boste želeli realno sliko, kar lahko nekoga zmede. Čas je, da ljubljeno osebo popeljete na trdna tla in določite prioritete. Razbremenili se boste v zadnjih dneh februarja, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo iznajdljivost. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost, ki bo vodila k temu, da počasi naredite tudi kakšen večji korak. Vezani, misli vam bodo uhajale k poroki ali naraščaju.

Pripravil: Horoskop.si