3 astrološka znamenja, za katera bo FEBRUAR še posebej dober mesec

1. 2. 2023
Deli
3 astrološka znamenja, za katera bo FEBRUAR še posebej dober mesec (foto: Profimedia)
Profimedia

Komu bo drugi mesec v letu najbolj naklonjen?

Čas beži in tukaj je že februar. Po dolgem času nas čaka prvi poln mesec, v katerem ne bo nobenega retrogradnega planeta. To nam daje poseben zagon, da se premaknemo naprej, napredujemo in skočimo v naslednjo fazo našega potovanja.

Marec bo eden najpomembnejših mesecev v letu, februar pa je nekakšna priprava. V tem času se bomo morda zavestno ali podzavestno pripravljali na to, da zaključimo vse nerešene konce, razrešimo težave iz preteklosti in si omogočimo nov začetek.

Februar pa nekaterim astrološkim znamenjem prinaša še posebej veliko sreče.

Oven

Morda se vam je v januarju zdelo, da izgubljeno plavate s tokom brez prave kontrole nad življenjem. Zdaj pa je končno čas, da ponovno prevzamete nadzor. Jasno določite, kaj so vaše prioritete v življenju in po čem hrepenite v svojem bistvu.

Februar vas bo spodbudil, da se sami začnete boriti za lastno srečo in naredite vse, kar je v vaši moči, da resnično prisluhnete sebi. Ko začnete slediti svojemu namenu, vas bo tudi vesolje podprlo.

Dvojčka

Ob pričetku februarja se bosta v vas prebudila vaša motivacija in zagon. Končno se boste odločili premakniti naprej proti življenju, kakršnega si želite. Imeli boste neverjetno osredotočenost, posebna ustvarjalnost pa vam bo pomagala, da za vsak izziv poiščete kreativno rešitev.

To je odlična priložnost, da se lotite uresničevanja svojih ciljev in naredite prve korake k svojemu smislu. Ohranjajte svojo samozavest in pogum tudi v kasnejših mesecih.

Ribi

Februar bo za vas pomemben mesec preobrazbe. Morda imate občutek, da ste v zadnjem času izgubili svoj optimizem in upanje, zdaj pa se boste ponovno vrnili k lastni svetlobi in ugotovili, da v sebi resnično nosite vse, kar potrebujete. Odkrili boste svojo notranjo moč.

Ta mesec vam prinaša pomembna spoznanja o sebi in ljudeh okoli vas. Omogoča vam, da ozavestite vse svoje posebne, morda celo nadnaravne sposobnosti. Bodite le pozorni, da jih uporabite za prave namene.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan