Ljubezenski horoskop za MAREC

Poglejmo si nekaj nasvetov za ta mesec glede področja ljubezenskih odnosov. 

Ljubezenski horoskop za MAREC (foto: profimedia) profimedia
7. 3. 2021

OVEN

Sedaj je čas, da se na ljubezenskem področju soočite s svojimi notranjimi strahovi in občutki, ki vas vodijo navzdol. Možnosti za izboljšanje počutja bo več kot kdaj koli prej, zato izkoristite te vibracije. Ljubljena oseba bo morda končno razumela vaše obnašanje. Vrnite ji uslugo in poskušajte tudi vi razumeti njo. Vsi potrebujemo biti slišani in razumljeni. 

BIK

Svoje občutljivo razpoloženje boste morda pred ljubljeno osebo malce skrivali. Pomembno je, da si napolnete baterije, najbolje tam, kjer je prostor za sproščene pogovore. Odnosi z ljubljeno osebo pa bodo lahko proti koncu meseca veliko manj zapleteni, saj bo Mars prenehal povzročati nesporazume in zaplete.

DVOJČKA

Razganjalo vas bo od pomladne energije, še posebej v prvih dneh marca. Umirite se in si življenje ogledujte z razdalje, saj vam bo vse skupaj iz distance lahko bolj jasno. Vzemite si čas za ljubljeno osebo, za iskren pogovor in skupaj počnite stvari, ki vas veselijo. 

RAK

Raki boste lahko na ljubezenskem področju optimistični. Sredina meseca bo bolj naporna v čustvenem pomenu besede, saj se boste težje sprijaznili z razlikami v pogledu na svet, ki jih dva gotovo imata. Deležni boste tudi večjih nihanj. Ko boste nehali iskati partnerjeve napake, bo to zelo olajšalo odnos med vama.

LEV

Nobena ovira vas na področju ljubezni ne bo ustavila, umaknili se boste šele ob najbolj neposredni zavrnitvi. Veliko boste razmišljali o prihodnosti partnerskega odnsa. Ves čas boste dajali sebe na prvo mesto, kar pa bi lahko malo ogrozilo odnos. Ne pozabite na sočutje in razumevanje drugega.

DEVICA

Poskusite si zapomniti pomembne podatke, ker bo partner le tako vedel, da ste ga  resnično poslušali. Načrtujte skupne sprehode v naravi in počutili se boste prerojeni. Včasih potrebujete spremembo zraka in vzdušja. 

TEHTNICA

Lahko boste sproščeni in dobre volje kot že dolgo ne. Izkoristite to tudi za iskrene pogovore s partnerjem. Nekaterim stvarem morate priti do dna in se pogovoriti o vsem. Odločite se tudi za kakšne skupne nove podvige, ki vas bodo malce razbremenili. 

ŠKORPIJON

Čas pred vami se bo odvijal izjemno dinamično, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili. Najbolj dobrodošla sprememba 
 na ljubezenskem področju bo v tem mesecu izboljšanje komunikacije s partnerjem - delajte zavestno na tem!

STRELEC

Zamislili se boste nad določenimi situacijami in koraki, ki ste jih naredili v preteklosti. Saj veste, očitati si za nazaj nima smisla, bolj smotrno je, da se čim prej usmerite naprej in poskrbite za svoje želje. Če vam je žal za karkoli, kar ste naredili v preteklosti, pa se partnerju iskreno opravičite. 

KOZOROG

Marec vas bo lahko ponesel v višave z lepimi energijami, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Sprostitev bo nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte. Poskusite se v odnosih tudi prilagoditi, ko je to potrebno. 

VODNAR

Če boste malce popustili v svojih stališčih, boste nekaj pomembnega v odnosu zlahka dosegli. Znebite se raznih dvomov in strahov, ki bodo trkali na vaša vrata. Zdaj je čas, da se nehate obremenjevati, in se končno postavite zase, ter naredite tisti korak, ki ga v sebi že dlje časa načrtujete. 

RIBI

Čas je, da si privoščite nekaj uživanja in sprostitve. Verjemite, bolje se boste počutili. Ko boste dovolj sproščeni in spočiti, pa je čas za reševanje kočljivih sporov s partnerjem. Le z iskrenostjo in razčiševanjem boste lahko na koncu ustvarili najlepše dogodke in spomine. 

Prirejeno po: horoskop.si