LJUBEZENSKI horoskop za NOVEMBER

30. 10. 2021
Deli
LJUBEZENSKI horoskop za NOVEMBER (foto: profimedia)
profimedia

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za nov mesec, ki je pred nami. 

OVEN

V začetku novembra na področju ljubezni ne boste ravno prekipevali od energije, ampak boste iskali prave rešitve. Zaradi obilice opravkov se boste težko poglobili na čustvenem področju, pozorni bodite predvsem na manjšo utrujenost, ki se bo pojavila nepričakovano. V zadnjem delu novembra, ko se bo Sonce nahajalo v strelcu, vam bo ustrezalo, da boste v središču pozornosti. Spoznali boste veliko zanimivih ljudi, ki vas bodo navdihnili s simpatično energijo. Vse skupaj bo prebudilo vaša čustva do te mere, da boste želeli nekaj novega, nekaj drugačnega. Mars v znamenju škorpijona bo doprinesel k razigrani in hkrati sproščeni komunikaciji.

BIK

Ugodna Venera vam v obdobju, ki je pred vami, prinaša razbremenitve in lažje rešitve, s katerimi boste na področju čustev končno za stopničko bližje svojim ciljem. Uspeli boste rešiti nekaj zapletov na poslovnem področju, kar vam bo omogočilo, da boste lahko več časa namenili ljubljeni osebi, ki vas že pogreša, saj ste vedno prezaposleni. Samski, okoli vas se bodo v zadnjem delu novembra pretekale dobre priložnosti za začetek prijetne zveze. Doživeli boste mnogo lepih trenutkov in veliko zadovoljstva. Mogoče boste občasno nekoliko zmedeni. Prišel je čas, ko se morate posvetiti sebi ter se soočiti s svojimi čustvi na popolnoma iskren način.

DVOJČKA

Ljubezen bo v novembrskih dneh grela vaše srce. Vezani dvojčki se boste pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih idej. Ker se vam bo dogajalo veliko prijetnih stvari, bo tudi počutje obarvano z veliko mero optimizma, ki ga boste delili v domačem okolju. Čustva bodo močnejša od razuma. V zadnjih dneh novembra ne bo odveč več previdnosti, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. V odnosih morate dokazati svojo resnost in prilagodljivost, kar pa za vas ni bo najbolj enostavno. 

RAK

Preveč boste v prvih dneh novembra zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili, kaj se dogaja okoli vas. Vendarle pa vas bo spremljala sreča, ko bo potrebno na področju ljubezni sprejeti pomembno odločitev in poskrbeti zase. Morda vam bom pomagal prav nekdo, ki vam je že nekaj časa zelo simpatičen. Zapomnite si, da solze lahko olajšajo vašo dušo, a nikar se ne smilite sami sebi v nedogled, raje se soočite s situacijo. Ko Sonce preide v strelca, bo potrebno narediti korak naprej k novim dogodivščinam. Zanesite se nase. 

LEV

Čustveni izbruh, ki lahko pride v začetku novembra, ne bo najbolj prijeten, le od vas pa je odvisno, do katere meje ste se tokrat pripravljeni spustiti. Spoznanje, da nikjer ne uživate tako kot v ljubezenskem odnosu, bo za vas kot naročeno. Za dodatno dobro voljo pripravite romantično večerjo. Na čustvenem področju boste tekom meseca vedno bolj zahtevni. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar ste, ko se v odnosih pojavi drama, običajno uspešni. V zadnjih dnevih v novembru se boste lažje stabilizirali. Začnite čim prej zaupati v življenje in ljubezen. 

DEVICA

V ljubezni hrepenite po nedosegljivem, morda zato, ker niste še pripravljeni na prilagajanje. V začetku novembra se bo vse odvijalo izredno hitro, zato se pravočasno pripravite na nove dogodivščine. Ljubezen bo obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantične in hkrati strastne podvige. Vaše sanje bodo postale konec novembra z Marsom v znamenju škorpijona bolj jasne in iz njih se boste lahko celo nekaj naučili. Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo tokrat vse veliko bolj dosegljivo, veseli boste, da vas ljubljena oseba končno bolj razume. Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe in se jim prilagodite.

TEHTNICA

Obvladati boste morali svoje strasti in ljubosumje, ki ju prinašata vpliv Sonca in Marsa v škorpijonu, če boste želeli v odnosu ohraniti razumevanje. Tisti, ki ste samski, si boste vzeli še nekaj časa zase in preprosto uživali sami s sabo. Vezane tehtnice boste morale čim prej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju, ki pa bo od vas terjal veliko mero prilagajanja. Sonce v strelcu vas v zadnjih dneh novembra usmerja v odločnost in dobro motivacijo. V odnosih poskusiti zadeve čim bolj razčistiti. Boljše se boste počutili v zadnjih dneh novembra, ki prinašajo večjo mero samozavesti.

ŠKORPIJON

Pokažite s pomočjo Marsa v vašem znamenju več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti. Ne poskušajte tlačiti čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Radi bi imeli vse urejeno, ampak sprejeti bo potrebno tudi slabe stvari. Počasi boste daleč prišli, zato nikar ne iščite bližnjic. Iskrenost bo na področju ljubezni igrala veliko vlogo. Samski škorpijoni, želeli boste izvedeti čim več podatkov o simpatiji, ki že nekaj časa buri vašo domišljijo.  Prihaja tudi močna želja po intimnosti.

STRELEC

Dolgočasili se v začetku novembra ne boste, saj bo vaša notranjost precej razburkana. Veliko stvari, ki se bodo zgodile na čustvenem področju, vam ne bo všeč. Poskusite kljub temu v vsem slabem poiskati nekaj dobrega. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih ugibanj. V sredini meseca se lahko zgodijo nepredvidljive zadeve. Nekateri ljudje se bodo morda umaknili iz vašega življenja, kar vas bo najprej nekoliko prizadelo, nato boste ugotovili, da je to možnost za nove začetke. Stvari bodo s Soncem v vašem znamenju v zadnjih dneh novembra takšne, kot vam ustreza. To vas bo prebudilo. 

KOZOROG

Začetek novembra prinaša manjše dvome na ljubezenskem področju. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom govorita o isti stvari, le v različnih jezikih. Bolj pozorno prisluhnite, le tako se boste rešili iz zagate. Sredina meseca vam prinaša zbranost in odločnost na ljubezenskem področju, kjer že nekaj časa pričakujete razjasnitev in boljše pogoje. Našli boste preprosto rešitev za zaplete, navdih pa boste našli tam, kjer boste sproščeni. Vse skupaj vas bo razveselilo in vam vlilo novih moči tudi za druge zadeve. Izjemno iznajdljivi boste v zadnjih dneh meseca, saj bo treba poiskati kakovostno rešitev za določen problem. Izzive boste sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. 

VODNAR

Daleč v ospredju bodo v začetku novembra vse zadeve, ki so povezane z ljubezenskimi odnosi in čustvi. Za vezane bodo najbolj ugodni tisti dnevi, v katerih boste bolj samozavestni. Tudi samskim se obeta več druženja, saj boste veliko bolj razigrani in pripravljeni na nove dogodivščine, ki se bodo nizale še posebej v krogu že poznane družbe. V zadnjih dneh novembra boste kljub dobri energiji Sonca v strelcu bolj zadržani in nekoliko nezadovoljni. Mars v znamenju škorpijona bo priskočil na pomoč tistim, ki ste izgubljeni v odnosu in že nekaj časa hrepenite po korenitih spremembah. Dobili boste moč za premik v sebi. 

RIBI

Ljubezen bo v novembru tista, ki vam bo večkrat zarisala nasmeh na vaše ustnice. Dobra volja in pozitivno razmišljanje vas bosta držala pokonci. Zaupajte svoji intuiciji in se ne prepustite tako zlahka, naj se tudi drugi malo potrudijo za vas. Z lahkoto se boste samski v drugi polovici novembra odločili za začetek razmerja. Pogovora bo manj, bo pa zato več prijetnih strasti, ki vas bodo popeljale v zadovoljstvo. V zadnjih dneh novembra lahko vezani, ki niste sigurni v svoje razmerje, pričakujete pomoč nekoga, ki vam bo z izčrpnim pogovorom povrnil izgubljeno samozavest.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še:

Poglejte si še: NOVEMBER prinaša nov, končno drugačen val energije