Ljubezenski horoskop za teden od 28. marca do 3. aprila

Preverite, kaj vam zvezde v tem tednu prinašajo na ljubezenskem področju.

Ljubezenski horoskop za teden od 28. marca do 3. aprila (foto: profimedia) profimedia
29. 3. 2022

Oven

Že nekaj časa veste, da je čas za naslednji korak, a iščete izgovore za odlašanje. Ta teden je odlična priložnost, da naredite spremembe v svojem ljubezenskem življenju. S partnerjem se odkrito pogovorite o svojih željah, samski pa se opogumite in ogovorite osebo, o kateri razmišljate že dlje časa. Zaupajte svoji intuiciji.

Bik

Na ljubezenskem področju je že dolgo nekaj, kar vas moti in v tem tednu boste imeli pogum, da to izrazite. Pri tem pa ne pozabite biti razumevajoči in ne sklepajte impulzivnih odločitev. Premislite, kaj si zares želite in to na ustrezen način izrazite drugi osebi.

Dvojčka

Vaše srce je obtičalo v preteklosti. Nekdo vas je prizadel, kar se kaže v vaših odnosih še danes. Čas je, da pri sebi razčistite in spustite preteklost, saj boste tako naredili prostor za nekaj izjemnega in nepričakovanega.

Rak

V razmerjih pogosto počnete nekaj, kar se vam zdi prav, čeprav v sebi čutite drugače. V tem tednu se otresite pričakovanj drugih in se vprašajte, kaj je najboljše za vas. Postavite se na prvo mesto in naredite korak proti lastni sreči. Tako bodo v vaše življenje vstopile tudi prave osebe.

Lev

V tem tednu se bo pojavljalo veliko dvomov, tudi na ljubezenskem področju. Spraševali se boste, kje je smisel in ali je vredno vztrajati. Dobro premislite, kaj vas ovira pri vaši sreči. Izogibajte se sklepanju impulzivnih odločitev ter se o svojih občutkih raje pogovorite.

Devica

Želite si sprememb na ljubezenskem področju, obenem pa zanje niste pripravljeni nič narediti. Ne pozabite pa, da se sreča začne v vas: v tem tednu si namenite nekaj dodatne skrbi zase, saj boste tako tudi lažje videli, kaj morate narediti za izboljšanje ljubezenskega življenja.

Tehtnica

V tem tednu boste srečali nešteto priložnosti, da se soočite s svojimi vzorci. Pozorno se opazujte in razmislite, kako jih lahko odpravite, o tem pa se tudi iskreno pogovorite s svojo boljšo polovico. Čeprav se bojite ranljivosti, ne pozabite, da je ta ključna za polno razmerje.

Škorpijon

Obetajo se spremembe, ki pa bodo tako počasne, da jih boste komaj zaznali. Bodite pozorni na ljudi okoli vas ter ohranjajte odprto srce - čudeži se dogajajo takrat, ko to najmanj pričakujete.

Strelec

Pojavilo se bo nešteto priložnosti za rast, vaša odločitev pa je, če jih boste izkoristili ali ne. Čeprav bo vaše razmerje v tem tednu nekoliko napeto, je pomembno, da se ob tem osredotočite nase in razmislite, kaj lahko naredite vi za boljši odnos. Izstopite iz cone udobja in izboljšajte svoje odnose.

Kozorog

Vaše ljubezensko življenje je na trenutke precej nestabilno, zaradi česar se oklepate varne preteklosti. A s tem zamudite veliko izjemnih priložnosti za izboljšave. Spustite vse, kar vam več ne služi ter se osredotočite na to, kaj lahko v tem trenutku naredite za svoje razmerje.

Vodnar

V tem tednu boste še posebej izrazito opažali razlike, ki jih imate s partnerjem ali simpatijo. Bodite odprti in pripravljeni sprejeti tudi druga mnenja, poslušajte brez obsojanja ter ne pričakujte, da se bo druga oseba z vami strinjala v vsem. Vsi smo na svoji poti. In čarobnost razmerij je ravno v razlikah.

Ribi

Ta teden je odlična priložnost, da se osredotočite na svoje ljubezensko življenje. Čeprav že nekaj časa delujete razumsko, vam srce pravi nekaj drugega. Prisluhnite mu in mu zaupajte, saj boste le tako sprejeli odločitve, ki bodo najboljše za vas.