Najsrečnejši dan tega tedna za vaše znamenje

Preverite, na kateri dan v tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene!

Najsrečnejši dan tega tedna za vaše znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2022

Oven: torek, 28. junij

Prične se retrogradni Neptun, kar vpliva na vašo povezanost s sabo. Odkrili boste ves potencial, ki ga skrivate v sebi, kar vam bo prineslo kopico novih priložnosti. Sledite svojemu namenu, a ne osredotočajte se samo na cilj; ne pozabite uživati tudi na poti do tja.

Bik: torek, 28. junij

Luna v raku bo pripomogla k temu, da boste bolje razumeli sebe in svoje življenje. Napolnil vas bo globok občutek miru in sprejemanja, kar vam bo omogočilo, da se osredotočite na prihodnost in ne na preteklost. Odpustite sebi in drugim ter spustite vse, česar ne potrebujete.

Dvojčka: ponedeljek, 27. junij

Luna v vašem znamenju vam pomaga, da se ponovno povežete z izgubljenimi deli sebe. Čas je, da odločno prevzamete nadzor nad svojim življenjem ter se osredotočite na tisto, kar vam je najpomembneje. Ko se uglasite s svojo notranjo resnico, boste v sebi zanetili ogenj, ki vas bo pripeljal zelo daleč.

Rak: torek, 28. junij

Uživate v obdobju raka, v torek pa se še luna premakne v vaše znamenje. To vam omogoča še dodatne možnosti, da resnično stopite v stik s seboj in zasijete v svoji pristnosti. Predajte se sebi in svojim željam in ne pozabite, da ste najsrečnejši takrat, ko sledite sebi.

Lev: nedelja, 3. julij

Luna se premakne v vaše znamenje ter se poveže z Merkurjem v dvojčkih in Marsom v ovnu. Ta dan bo še posebej odličen za vašo kariero; polni boste zagona in motivacije, vaša komunikacija bo na vrhuncu in zmogli si boste pripraviti jasen načrt. Pogumno, kot levi znate, se lotite vseh izzivov in uresničite svoje sanje.

Devica: ponedeljek, 27. junij

Mars v ovnu se združi z retrogradnim Saturnom v vodnarju, kar vas bo spodbudilo, da poskrbite zase. V svoj dan vključite dovolj časa zase, čas pa je tudi, da se naročite na zdravniški pregled, ki ga že dolgo odlašate. Postavite sebe na prvo mesto in ne pozabite, da ste za lastno srečo odgovorni sami.

Tehtnica: sobota, 2. julij

Ko se Merkur v biku združi s Saturnom v Vodnarju, se boste počutili bolj povezani s svojo pristnostjo. Odkrili boste, da se vsi odgovori že skrivajo v vas. Znašli se boste v situacijah, v katerih boste zelo nagrajeni, če ste pri sprejemanju odločitev iskreni in sledite svoji intuiciji.

Škorpijon: sreda, 29. junij

Sonce v raku se poveže z Jupitrom v ovnu, kar je super priložnost, da vidite stvari, ki ste jih do sedaj morda spregledali. Poiskali boste manjkajoče dele sestavljanke in odprli srce možnostim, na katere prej sploh ne bi pomislili. Tudi kasneje v tednu ostajajte pozorni na vse priložnosti, ki vam jih vesolje nameni.

Strelec: ponedeljek, 27. junij

Luna v raku vam prinaša več intimnih trenutkov, ki so nujno potrebni za globok, ljubeč in predan odnos. To je velik korak k dvigu ravni vašega življenja; tudi, če ste samski, boste morda preživeli nekaj intimnih trenutkov s seboj, kar bo okrepilo ljubezen do sebe.

Kozorog: sobota, 2. julij

Mars v ovnu se v soboto poveže s Plutonom v vašem znamenju. Obeta se vam navdihujoča sprememba, ki pa bo uresničena samo, ko se povežete s svojim bistvom. Prepričajte se, da delujete v skladu s sabo in ne dovolite, da bi pričakovanja drugih spremenila vaše odločitve.

Vodnar: torek, 28. junij

Že nekaj časa nazaj ste sprejeli karierno odločitev, ki se vam bo zdaj obrestovala. To vas bo navdalo s samozavestjo in počasi boste začeli pridobivati zagon, ki vam je v zadnjih časih primanjkoval. Bodite pozorni, da tudi v bodoče sprejemate dobre in dolgoročne odločitve, pri katerih sledite sebi.

Ribi: torek, 28. junij

Retrogradni Neptun v vašem znamenju vam prinaša popolnoma svežo energijo. Ponavadi na življenje gledate v najboljši možni luči, tokrat pa ga boste lahko videli realno. To pomeni, da lahko vidite tudi ovire na poti do vaših sanj, ki jih do sedaj niste, zaradi česar boste lažje naredili načrt in uresničili vse, kar ste si zamislili.