Ponedeljkov MLAJ bo najbolj vplival na TA znamenja!

Mesec maj se bo zaključil z mlajem v dvojčkih. Preverite, katera astroznamenja bodo lahko to najbolj intenzivno čutila.

Ponedeljkov MLAJ bo najbolj vplival na TA znamenja! (foto: profimedia) profimedia
26. 5. 2022

V ponedeljek, 30. maja ob 13.30 uri, nastopi mlaj. Ta mlaj bo prinesel nove poglede, svež zagon ter priložnosti, da uresničite določene svoje cilje. Nekatera astroznamenja bodo v tem času imela še posebno energijo, ki jih bo spodbujala k pomembnim korakom in odločitvam. Preverite, če ste med njimi tudi vi.

Devica

V tem času se boste lahko veliko spraševali o smislu življenja in o vaših vrednotah. Kdo so vaši največji učitelji v življenju? Oče je bil zagotovo eden izmed njih. Čas je za razmislek o vašem odnosu z očetom. Nadalje pa tudi za premike na kariernem področju. Preglejte svoje cilje, ki ste si jih postavili v preteklosti in razmislite, če je morda čas, da jih nekoliko spremenite. Naredite nov načrt, kako doseči to, po čemer hrepenite in stopite v akcijo.

Dvojčka

Čaka vas veliko zaključkov in novih začetkov. Morda boste končno zaključili projekte v službi, ki si jih želite zaključiti že dlje časa ali pa boste razrešili napeta vprašanja, ki se vam že dolgo rojijo po glavi. Na trenutke se boste morda zaradi vseh sprememb počutili preobremenjene, zato ne pozabite na potrebno sprostitev. Vaše sanje bodo lahko v dneh okoli mlaja precej burne. Vse je v redu, saj se iz podzavesti dvigajo različni stresi ali travme.

Oven

Imeli boste še posebej veliko potrebo, da izrazite svoje mnenje in občutke. Ne pozabite pa, da smo še vedno v času retrogradnega Merkurja, ki lahko prinese kar nekaj zapletov v komunikaciji. Bodite pozorni na jasno in spoštljivo izražanje. Čeprav ste po naravi impulzivni, tokrat dobro razmislite, preden nekaj izrečete. Marsikaj se lahko zgodi tudi v navezavi z vašo družino. Morda je čas, da razrešite nekaj v odnosu z mamo, očetom ali brati in sestrami.